Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
A RÁBA még biztosan várat magára mert új terveim vannak azzal a géptípussal kapcsolatban. Most megint megszállt az ihlet. Ugyan 3Ds képhez keztem el csinálni, de az alábbi képen látható jármű is megfogott a moddal kapcsolatban. Az a baj hogy megint ezer dolog cikázik a fejemben meg ezer felé kellene szakadnom és hol ebbe kapok bele hol abba. Itt a költözés is és lent lessz munkám is, tehát szoros lessz az idő mindenre. Ilyenkor olyan mintha egyszerre több 100 TV adást néznék egyszerre és minimum a fele érdekelne is, de csak egyre koncentrálhatnék, persze ez valamiért nem megy. Nem tudom kiszűrni azt az egy legfontosabbat és ilyenkor csak úgy zsong a fejem és közben ezer meg ezer ötlet pattan elő. Huhhh. Ehhez lassan doki kellene azt hiszem. Csak ha az meg le szedál akkor annyi minden TV adásnak és a kreativitásnak is.

-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
A többi képet holnap este rakom fel az oldalamra ha érdekel, akkor készülök el a renderelésekkel. Az a baj hogy a Mud Runner akkora csalódás lett a számomra hogy kissé el is ment a kedvem a modolástól. Igazán nem tudom csinálok-e még a jövőben hozzá gépeket és főleg nyilvánosakat. Mindenesetre most nem megy, több kedvem van a 3D-s képekhez egyenlőre. Az mindíg kikapcsol.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Üdv!
Már nagyon rég foglalkoztam jármű modolással, más dolgokkal foglalatoskodom. Példáúl az itt látható 3D képek készítésével. A modolás már maximum saját részre ha csinálok is. Megint költöznünk is kell, ez is lefoglal. Kicsit már kezdek belefáradni a 25 évnyi albérletbe. Most úgy bő 100km-rel arrébb teszem a bázisomat, elég volt Pestből és a megfizethetetlen albérletekből. Talán kicsit jobb lessz máshol. Talán.

-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Sajnos a RÁBA azóta is kissé feledésbe merült. Általában ha megakadok valamivel akkor belekezdek másba amíg beugrik a megoldás, egy kis tevékenységváltás. Bár ez esetemben nem igaz mert ugyan azt csinálom csak másik járművön dolgozom. Ezért van az hogy idővel több dolog is feltorlódik és akkor jön a káosz.

-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Üdv!
A gondok csak egy kis időre rendeződtek. Apró haladék ha úgy tetszik egy jóakarótól, már nem rágódunk ezen, feladtuk párommal.
Csak egy apró kis oldal ahol a munkáimat megosztom azokkal akik regisztrálnak. Már írtam ez ügyben neked. Nem olvasod a privát üzeneteket? Egyébként már csak ott leszek lassan elérhető. Az elérés megtalálható az adatlapomon.

-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Üdv!
Mint már régebben privátban írtam, vannak némi lakhatási problémáim. Most sikerült nyerni egy kis időt, de ez bármikor változhat. Szóval egyenlőre ezek a tervek elmaradnak és amennyiben az utcára kerülök, amire jó esély mutatkozik akkor meg is szakadnak. Már csak röhögni tudok az egészen bár nem vicces a dolog. Eljutottam abba a lelki állapotba amikor a jövő már nem izgat, legalábbis már nem idegeskedek az elkerülhetetlenen. Vagy megoldódik vagy nem és ennyi. Addig is hogy kikapcsoljak elkezdtem belemerülni a 3Ds mélyebb rejtelmeibe, ez mindig megnyugtat és teljesen kizárja a valóvilágot. Ez lett az eddigi kikapcsolás eredménye:
-
törölt tag
-
kornel315
csendes tag
válasz
kornel315
üzenetére
Hát azért van ezzel egy kis furcsaság (Realism HD). Nem tudom így gondolták-e a készítők vagy csak nálam nem okés valami,de pl.:nem sérülnek a gépek,nem fogy az üzemanyag nem mutat semmit ha kijelölsz a térképen egy pontot ( se távolság,se piros csík ). De valóban sokkal jobb a víz a sár texturája és élethűbb az éjszaka is. Sokkal aprolékosabbak az eredeti teherautók. Mindösszeségében jó lenne,ha ez így lenne alapból.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Ez a csomag tartalmazza azt is és kicsit feltuningolja a játékot, csak telepíted és kész.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Az Ural Next-nél járművenként mást és mást lehet csak rá applikálni. Csak az egyik járgányra teheted a darut ha jól emlékszem. A lánctalpas járművekkel kapcsolatban nem tudok segíteni mert az én gépem nem bírja. Ha ilyen járművet akarok betölteni azonnal kiakad, kevés hozzá a videókari. Túl sok neki a láncszemenkénti ütközésvizsgálat. Itt ugyanis minden egyes láncszemhez hozzá van rendelve egy és ez túl sok a kis notimnak.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
A bogival kapcsolatban nekem is ez volt az első gondolatom, de sajnos nem megy a dolog, legalább is nekem nem. Ezért próbáltam azt a magasságot beállítani amikor üresben még viszonylag felhúzott állapotban van és terhelésnél meg már pont leér hogy valamennyire ellássa a feladatát. Néha érdemes a játék cache mappáit kitisztítani mert oda elég sok mindent pakol a program és néha összeakadnak ezért dolgok. Ezt meglehet keresni, de van hozzá egy cache tisztító kis progi ami pillanatok alatt elvégzi ezt a feladatot. Valaki itt fel is rakta az elérhetőségét, de ha megtalálom akkor én is megosztom. Én nem szoktam használni, mindig kézzel tisztítom ezeket a mappákat mert így tudok szelektálni a progi meg mindent kitisztít.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Eredetileg az volt a terv hogy ha különböző kipufogószettet rakok fel, akkor különböző hangja lenne a gépnek. Egyenlőre úgy néz ki ezt nem lehet megvalósítani, de még nem tettem le róla. A tervrajzokat én is ugyanígy találtam meg, csak éppen kevés van belőle. Jó lenne több. Most már nagyon befejezném ezt a Rábát mert iszonyat mennyi probléma van vele, nem csodálom hogy a készítője nem írta át. Megoldok egy problémát és két újabb jön a helyére vagy a megoldott probléma kilő egy már megoldott dolgot és újra foglalkozhatok a már előzőleg megoldott dologgal. Őrület, ennyit még nem kínlódtam járművel.
Ráadásul ami a kísérleti pályán tökéletesen működik az a Steam-re feltöltve már nem. Mindent újra és újra le kell tesztelgetni, időigényes és szívás. -
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Jó lett így már. Na legalább ezt megoldottad és nem nekem kellett ezzel is vacakolnom. Rossz így hogy mindent egyedűl kell csinálni. Próbálok valami élethűbb motorhangot is keresni, de egyenlőre nem sok sikerrel. Esetleg nem tudsz oldalt ahol ezeknek a régi gépeknek megvannak a tervrajzai? Amit találtam az kicsit kevés.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
A tizedik sebességtől már nagyon nehezen akar felváltani 11-12-be és ekkorra az ereje is igencsak elfogy, gyakorlatilag majdnem lefullad a gép ráadásul üresen teher nélkül. Talán a valóságban jók ezek az adatok, de lehet a játékban nem lesznek túl hasznosak. Valami nemigazán stimmel, valahol finomítani kellene rajta csak ehhez nekem már nincs türelmem. Részemről visszaállítottam az előző sebességi fokozat beállításokat. Aki akarja majd átírja és vacakol a finombeállításokkal. Így legalább van benne némi erő is.
-
kornel315
csendes tag
válasz
kornel315
üzenetére
<Motor MaxDeltaAngVel="0.025" Torque="156417">
<ReverseGear AngVel="0.44" />
<HighGear AngVel="3,19" />
<Gear AngVel="0.12" />
<Gear AngVel="1,67" />
<Gear AngVel="3,23" />
<Gear AngVel="4,79" />
<Gear AngVel="6,35" />
<Gear AngVel="7,91" /> <Gear AngVel="9,47" /> <Gear AngVel="11,03" /> <Gear AngVel="12,59" /> <Gear AngVel="14,15" /> <Gear AngVel="15,71" /> <Gear AngVel="18,95" /> </Motor>
Mégis rátaláltam!
Beírtam amit a kalkulátor megadott,aztán finomítottam rajta és fent látható az eredmény.
Szerintem tök jó.
Utolagos Engedelmeddel Wernher. -
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Azt vágom hogy kikalkulálja, de csak akkor ha beírom a sebességfokozat értékeket amit hasra ütésre írjak be. Jelen esetben ezt most te írtad le amit amúgy meg kellett volna álmodni vagy mi. Én azt reméltem megadom a lóerőt, fordulatot stb. és a program egy viszonylagos átlagot számolva megadja a fokozatok értékeit elosztva szépen a 12 fokozat között. Milyen kalkulátor az ahol ezt is nekem kell megálmodnom, akkor ennyi erővel találomra beírhattam volna a gépnek akármit és nincs szükség kalkulátorra. Ez így értelmetlen és haszontalan program.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Úgy gondoltad például a katonai verziónál az első sárvédők kívül ugyanolyan színűek legyenek mint maga a jármű belül pedig fekete mintha koszos lenne? A sárvédők a feltett verzióban még nem mozognak ezért nem láttad, még kísérletezem velük. A festésen nem olyan nagy munka változtatni, de mint írtam nem vagyok benne profi.
-
törölt tag
válasz
kornel315
üzenetére
Igen, két kipufogó szettet terveztem hozzá. A második készülőben. A rugózással már kínlódtam én is. Próbálom finomítani de valahogy nem akar eléggé lágyan dolgozni, igencsak odaküldi az alváznak rendesen. Még próbálkozom a finomításával. A kabin mozgásán változtatok, nagyobbra veszem. Pilótát sohasem rakok egy járművembe sem mert rühellem. Én egy autós játékban nem a pilótára vagyok kíváncsi. A sárvédők mozgása valahogy nem akar rendesen megoldódni, ezzel is küzdök. Nemigazán értem ha a vázhoz van rendelve akkor miért rugózik a fülke mozgásával szinkronban és ez a hátsó sárvédőket is húzza magával. Továbbá a kerékszettek Steam-es működése is rejtély. Emiatt nem fogom tudni oda felrakni mert akkor ezek sem működnek. Vannak hibák rendesen amik megoldása egyenlőre meghaladja a képességeimet. Azért már ez is haladás amit eddig sikerült elérni, csak idegesítő hogy így nem tökéletes a dolog. Egy kép a hátsótengely rugózásának beállításáról. Ezt a sok kicsi pontocskát mind hozzá kell rendelni valamihez a megfelelő működés érdekében. Aprólékos meló.

-
KubanitoS
veterán
válasz
kornel315
üzenetére
Pedig nem olyan nagy ördöngösség. A letöltött pályát és a hozzátartozó összes mappát be kell másolni a játék media könyvtárába felülírva mindent.
Célszerű egyszerre csak egy pályát használni, mert jellemzően ha mást is bemásolsz a media könyvtárba, akkor esetleg felülírja egymást egy-egy fájlt minek következtében problémák merülhetnek fel a pályákon.
A magam részéről én miután meguntam egy pályát törlöm a media könyvtár tartalmát mielőtt új pályát raknék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest