Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
hi. thx, úgy néz ki jó lett, egy újratelepítéssel.. üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
neked is és mindenkinek BUÉK!
aki mesetleg nem látta... SnowRunner: ALASKA ANNOUNCED!! FULL DETAILS & NEW TRUCK!
nem tudom,olyan átverősnek néz ez ki...arra gondolok,h a képek nagyon részletesnek tűnnek, de a játékmeneten meg a kinézeten nem látok semmi változást...Ti, h vagytok ezzel?
üdv. -
Bicskás
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Szervusz Atti !
Természetesen megvásároltam Steam-en.Lehet downgrade-elni a játékot arra a verzióra esetleg ?
Köszönöm a file-t.
-
FatMonster
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Jó is lett a frissítés, nekem el sem indul.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én is épp egy új map-on dolgozom. Rég készítettem, ezért nekiugrottam egynek.

-
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Régebben a kamerát el lehet távolítani hátra, és fix távolságban maradt akkor is, ha daruztunk stb. Így jól lehet vele közlekedni, ill látni az utánfutót, esetleg a vontatott járművet.
Most ebbe sajnos már nem tették bele. Előrefelé lehet zoomolni, akkor átfordul és totál előre lehet vele nézni. Ez nem segítség. -
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére

-
Cooper911
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszi

A Mudrunner most akciós steamen! -40% akinek megvan a Spintires annak meg -90%.
-
Cooper911
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
+ jó járgányokat is.
Én nem naponta, de azért szoktam nyomatni. -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Mindenki várja az új DLC-t, ami elméletileg 29.-én kedden jelenik meg.
-
ot93
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
ha optimisták akarunk lenni: mindenki játszik a játékkal és nincs semmi gondja vele

ha nem: alig játszik már vele valaki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként én az elmúlt hónapban nem is tudtam vele játszani mert nem volt időm, meg úgy még két hétig biztosan nem. De az új dlc-t várom, új pályák, járművek, játékelemek, játékmenetek nem ártanak
(habár még nem néztem meg mi is lesz benne
) -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom, nekem ez a nagy Maz nem jön be. Hosszú az első túlnyúlása, alacsony, szinte mindenbe felakad. Az Ulyanovka mapon is alig tudtam áthozni a map északi felére, a szűk fordulókba állandóan le akart esni a szakadékba, plusz a gödrökbe állandóan "belefejelt"

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom mi változott, de itt a v2.0 [link]
Eddig tetszik, szép map
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Sziasztok!
Rég írtam már.
Csak a blockpost áthaladással kapcsolatban.
Próbáltam erre valami megoldást "csalást" találni.
Az xml fájl nem tartalmaz erre vonatkozó adatokat, ezért ott nem lehet beleavatkozni.
Próbáltam "kitámasztani" a sorompót egy másik járművel, úgy hogy alá áltam szorosan.
Gondoltam ha le akar csukódni akkor majd az szépen megfogja és addig a megrakott géppel átsiklok.
Sajnos ez sem működik.
Bár mostanában rég nem játszottam és foglalkoztam a játékkal.
Azért biztosan átlehet valahogyan "verni" azt a sorompót.
Majd ha rájövök, megírom. -
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Ez pontosan mire jó?
-
Segal
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Meg kell venni szurke boltbol az alap verziot (3.5 euro) aztan felkinalja a steam a 80% kedvezmenyt az ujabbra ami 6 euro lesz igy. Tehat a ketto egyutt 9.5. Szerintem ez kihagyhatatlan. En le is csaptam ra tegnap ejjel

-
Márk
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
-
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
-
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
A pályatippet köszi, én ma ki is próbálom, viszont ez a letöltős oldal valami hihetetlen csicska... Nagyon figyelni kellett, hogy nehogy valami bloatware-t töltsek le a hatalmas download gombokkal...
-
Ombi5
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Challengeket is lehet letolteni amugy hozza?
-
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Mudrunnerhez mapokat honnan lehetne letölteni? A telepítés vajon ugyanúgy megy, mint a "sima" spintires esetén? Na meg a régi ST mapok kompatibilisek a Mudrunnerrel?
-
Ombi5
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
En most kattantam ra igazabol a kihivasos challengekre..

-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
steames, jah. és meddig kell rá várni? de attól a többi újat mér nem lássa ha beteszem? vagy max 7 mapot tud látni? 6 alapot, és 1 modot? és e videó szerint intéztem a mapok berakását a gémbe a media mappába.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
és steamen is lefög jönni az a update vagy csak saját maguknak?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
de már van
én már magyarul tolom alapból, már az uccsó pálya -
Ga3rieL
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
hogy értve? mármint alapból? mer külön már van hozzá
-
kornel315
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Milyen weboldal?

-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
de az zip-be van. Ááá, megvan. hozzáadtam csak a xml fájlokat, és mindegyik szabad. köszi.

-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Áááá, 1 isten vagy.
Pont autóunlokra van szükségem
Thx. csak nemtudom már hova kell tenni a modokat. -
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Multiban 2x is kifagyott fél óra után. Sajnos ment a kukába!
Először eltűnt a talaj, majd kis idő után fagy. Másodszorra pont nem voltam ott, amikor visszajöttem, minden fehér volt. Mozdítottam valamit, fagyott. -
Ombi5
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Ez elindult siman telepites utan,koszi.
Ti lattok benne a regihez kepest nagy valtozast?! 
26 EUR most a legolcsobb helyen.... -
Ombi5
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Koszonom,este probalom...

-
Ombi5
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Erre gondoltal,mert nem indul el nekem?!

-
Ombi5
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
400. That’s an error.
Your client has issued a malformed or illegal request. That’s all we know.
Nekem mindenre ezt dobja..

-
BaLee_
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Először 22 célos verzió készült belőle, annak nem álltam neki, de ezt a 10 célost végigcsináltam. Baromi sok látnivaló van, látszik hogy rengeteget dolgozott rajta a készítője.

-
ElBanday
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszi, ha nincs jobb akkor az autóban alszom

-
BaLee_
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Hát itt nincs sok hozzászólás, de szerencsére új pályák és járgányok naponta jönnek a játékhoz. :-)
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Ja, remek sz.rok.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Értem, azt hittem nem láttad az új térképet.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
De hát van az új verzióhoz is. Miért kellett ehhez a régi?
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Ja a szuper mod csapat.

Nem tudnak egy járművet átírni.
Nekem küldi el hogy csináljam meg. -
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Ezzel is van gond rendesen. A pótkocsit lehet nem tudom áthozni, még macerásabb mint a gép, de próbálkozom még vele.
-
kornel315
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Pofás lett! Szép munka!
Gratulálok!
Egyébként emlékeim szerint a módosításod a katonai verzión nem is áll anyira messze a valóságtól.
Az eredeti M A N fülkék között mintha láttam volna ilyet,vagy ehhez nagyon hasonlót. -
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Akárhogy próbáltam nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot. Vajon mi lehet vele?
-
kornel315
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Hogyan lehet hozzáférni ahhoz a Rába-Steigerhez?
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Örülök, de ott is vannak még hiányosságok. Például a rakodóját azóta sem sikerült áthozni. A Steiger gépnél 3D-ben kell komolyabban belebabrálni a megfelelő működés érdekében. Ehhez én még kevés vagyok tudásban. Sajnos a mostani Rába is hasonló okok miatt marad el. Itt a méretaránnyal van gond. Az átméretezésnél nagyon sok fontos dolgot hazavág és így nem működik megfelelően. Rá kell jönnöm a megfelelő lépésekre addig ez nem fog menni.
-
erik365
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Viszont kívánom, Minden kedves fórumtársnak!
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én minden nap benézek. :-)
-
Zsüll
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Azon a vasúti síneken, hogyan lehet átmenni? 
Persze ez csak egy költői kérdés volt

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem unatkozok, töröltem egyelőre a játékot, kellett az ssd-n a hely az ETS2-nek

Abban is annyi újdonság megjelent, hogy újra elővettem. -
erik365
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nekem ezek rendre nem működnek eredeti játékkal.
Bemásolom a levels mappába és kiírja, hogy régi vagy sérült.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Ááááá, véégree, van isten . Köszönöm / köszönjük, hogy végre valaki feltette így, hogy nemkell érte fizetni

-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A kezdeti lelkesedésem azért enyhült kicsit. Az olvadó jégtábla, úgy oldalba veri a szerelvényt, hogy az egész térképet látom repülés közben, annyira feldobja az égbe.
Szóval, a beszakadó jég illúzióját kellene, hogy keltse, amint elérem a szélét, a jégtábla elfordul, gondolom beleakad a talaj textúrájába, szeretne kiszabadulni és ide-oda ugrál a képen. Szilárd tárgyként minden teherautót elsöpör az útból. -
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére

-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Szia!
Rendben, rajta leszek.

-
flymi
addikt
válasz
bajuszatti
üzenetére
És hol találom meg a Spintires/Media mappát? Steam mappán belül?

Steam-et tudom hová telepítettem, de hogy a játék mappája merre van... Beírtam keresőbe, de csak a játék asztali ikonját dobta ki. -
ot93
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
az kell még csak... spintires ps4-re mikor a pc-set sem fejlesztik...
ha esetleg készülőben lenne egy spintires 2 akkor megbocsátom nekik, hogy most már jó ideje nem volt fejlesztés a spintireshez... -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Remek pálya ez a Lesozavodsk v4.1.
Élvezetes rajta menni, nem az az agyig sárba süppedős és emiatt csak lépésben haladós. Tetszik, hogy nem lehet rajta unatkozni, nem győzöm forgatni a kamerát, hogy minden irányból lássam az utat, merre dől, csúszik az autó. Néhol már-már truck trial ügyességgel kell menni
Persze a korábban linkelt 4tengelyes Kamazzal, mert a gyáriakkal sztem meg se lehet moccanni a pályán
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem én készítettem én csak átírom működőképesre. Nagyon nem akarok változtatni rajta, bár itt-ott olvastam néhányan nemtetszésüket fejezték ki a hangja miatt. Talán megpróbálok azon némileg javítani. Egyenlőre még nélkülöznötök kell kicsit mert van még vele munka bőven. Lehet beviszem az új melóhelyemre a gépet és ott is csinálgatom, legalább nem alszom el este.

-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére

-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Szia! Felraktam a két új Zil csomagot ha érdekel. A Steam műhelyben megtalálod.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A 4421 típust már egy ideje csinálgatom csak felejtős volt egy darabig. A többit csak kicsit javítottam. A Kraz is van már de aki átírta kihagyott dolgokat, ezt próbálom pótolni. Még a pótkocsik is lemaradtak és egyéb dolgok. Ezeket talán majd egy külön csomagban készítem el. Eléggé pepecs munka a rugózás és a váz csavarodása 3Ds Max-ban idő kell hozzá. Kicsit hanyagolják a Zil 130 típust így próbáltam egy kis könnyű ellátó járművet eszkábálni belőle némi újabb felépítményekkel.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Olyan nagy térképet mint a Siberian express_2 nem tudsz véletlenül? Abba is beletettem 20.8 órát, nagyon bejött, felborultam, újra kezdtem, ilyesmi kalandok..

-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A gyári eléggé tré terepen. Kicsit változtattam rajta és így már jobban halad a sárban is.

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Erre kár volt elpazarolnom annyi időt, amennyit rászántam

A fákkal teleszórt pályák után az ilyen köves pályákat nem szeretem. Egyszerűen nem tudtam semmivel felmenni a köves úton a garázspótér, így nem is tudtam kiváltani a garázst. Szerintem cheat nélkül ez a pálya nem teljesíthető. -
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Most próbálkozom ezzel a pályával, tényleg egy igen jól sikerült darab. Sajnos nem sikerült még rájönnöm, hogy miként lehetne a benzinkúthoz eljutni, mert az út le van zárva egy farönkkapuval
Ezzel mit lehet kezdeni? -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én még a siberia express-el se végeztem

-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Igazából én nem szeretek csalással játszani, sokat veszít a játékélményből, no meg szeretek kínlódni vele.
Most megint elkezdtem egy ideje, kicsit leálltam mert felhúztak az emberek rendesen. Egy időre nem lesz úgy sem netem költözés miatt (max mobil) úgyhogy kicsit magamba szállok és készítek addig ezt azt. Majd ha visszajöttem feltöltöm a Steam-re a dolgokat. Új térképek, járművek, kiegészítők stb. Majd elválik. -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Na, ez már tényleg jó map. Tetszik

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom, nekem nem jön be az olyan map, ahol ennyi szétszórt fa hever mindenhol. Rosszabb, mint a sár, és ami még dühítőbb, hogy a rakodóval se lehet arrébb tenni, mert valami irreális súlyt állítottak be neki

-
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszi szépen, nagyon jó kis térkép volt! Nem utolsósorban DavidHUN-nak is köszi!
Volt 9 óra szuper menetelés, volt frász, és nevetés
Igaz voltak benne textúra hibák, a kis térképen, és a földön, is, de ez nem von le semmit az értékéből.
Végére ki szerettem volna menni az elzárt hídra és annak végében levő bakig Kilátásban akartam volna gyönyörködni, erre komolyan frászt kaptam
Ugyanis kb a híd felénél a semmiből hatalmas husángok csapódtak fel a híd mellé és aprólékosan rezegtetve rommá törték a Krazt. Mondom a társamnak tolj ki légy szíves, szeretnék egy képet a látványról, elkezdett tolni, erre a husáng komótosan lelökött a mélybe. -
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én sajnos, ebből az orosz oldalból nem értek semmit Mivel egyáltalán nem tudok oroszul. Angolra átváltani nem lehet az oldalon. A fordító meg kiakad.
A spintires.nl oldalon nincs ez fent? -
Soltika
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Sziasztok!
Megvettem a Spintires-t a Steam-en,
majd töltöttem le hozzá új térképeket. Sikerült az átmásolás, a térkép is megy szépen, de nincs alap garázsom, ergo nem tudok a többi (még lezárt garázsba) garázspontot vinni, sőt, így nem tudom a teherautókat, különböző felépítményekkel ellátni. 
Csak úgy az erdő egyik pontjáról indul a játék...
Tud valaki ebben segíteni? -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Simán vinnie kell ennek a konfignak a játékot.
Azt nézd meg, hogy nem-e az apu megy a gpu helyett. -
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A leírás szerint a notid egy eléggé erős gép. Az enyém jóval gyengébb ezeréves i3-as és szuperül megy rajta a játék, igaz én mindent minimumra vettem nehogy felforrjon a gép, de a tiéden futnia kellene gond nélkül. Némi beállítási gond lesz csak vele, driver stb. stb. Egyébként egy ilyen gépre már illik 64-bites oprendszert telepíteni az lesz a fő gond. (!)
-
B_imi
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én egy Asus N550JK-n játszottam. Elég jól bírta, bár melegedett rendesen.
CN060D, hogy pontos legyek. -
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A sok gyökér miatt nekem sikerült megutálnom ezt az egészet.

-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom beraktam vagy 15 map-ot egyszerre mindegy sokat de nem változik a helyzet ilyen fehér a ház meg az autó ,szétvág az ideg és a legtöbb most megjelent map ilyen

-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én be is raktam hogy játszom vele de nem jó
Fehérek a kocsik meg a házak nagy része mitől van?Egy újonnan készül másik térkép is ezt csinálja ,ami ezzel együtt jött ki.[kép] -
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Leírnád mit hová kell telepíteni illetve bemásolni?!
-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Milyen jó, hogy mondtad! Eddig nem foglalkoztam ezekkel, erre látom a verziólistában, hogy már régen megoldották benne a "térképlista görgetés" problémámat...

Így gyorsan le is szedtem -
Criminal017
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszi, akkor jól éreztem.

-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Honnan lehet tölteni mert a steam,on nem látom??
-
repeek
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Jónak tűnik

-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Olyan pályára van tipped, ami jó nagy bejárható területet ad?
-
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszönöm.

Ez mióta van így? Vagy mindig is így volt és én emlékszem rosszul? A Coast pályán próbálkozom. A C-4320-al saját magát fel tudtam rakodni, most a B-131-el mellé álltam és arra is próbálok felrakodni, de ott már nem jönnek elő a zöld pöttyök amire kattintva véglegesíti a rakodást. Mit csinálok rosszul?

-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Hogy szoktátok? Ha kivégeztek egy map-ot, akkor visszateszitek az eredeti media.zip-et? Aztán bemásolva az újabb térképet? Vagy gyűjtögetitek őket?
-
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én itt vagyok napi szinten, de nincs mit írni.

Jelenleg még amúgy is láma vagyok, az alappályákból vittem végig még csak egy párat.
-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Tudnál linket betenni ahonnan letölthetőek?
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én a Motornoe-t kijátszottam fullra. Nagyon tetszett a map, főleg hogy új, modernebb objektek is vannak

-
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Tegnap nyomtuk 8 órát multiban, nem fagyott.
-
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Lemaradtam volna valamiről? Nekem eddig is működött...
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Akkor kapcsold be a sérülésmentességet, és már nem is kell újrakezdeni

-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
tegnap vagy mikor lejött valami 500 kilo körüli update. fene se tudja mi volt az,vagy mi akart az lenni. és és itt ezen az oldalon a legfelső, Siberia mapot akartam tolni, mikor lefagyott, a játék, Vagy nembirta tölteni a több mint 700mb-s térképet, a 2.70ghz-s 4 magos, 120gb ssd ami 6gb/s-os gépem. autóba is nehezen ment,ült át. volt mikor dobott 1 kis ablakot,hogy a játék bekresselt. akkor az lehetett a frissítéstől is?
De pedig most bent vagyok 1 térképben,ami nem alap, és nemfagy, nemkressel,meg se semmi. most akkor?
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Akkor jól haladsz

Én most nyitottam meg a garázst a rus19 v2 mapon, nem kis küzdés árán. Itt nem a folyók okoztak nehézséget, hanem a játék működéséből adódó bugok.
Első hülyeség, mikor megközelítettem a Gaz66-tal a kis utánfutóját, az fogta magát és eldőlt, pedig hozzá se értem, csak megközelítettem. Sebaj, rátolattam, felcsatoltam, és már repült is az egész szerelvény bele a folyóba

A másik hülyeség, hogy mikor megépítettem a hidat a két-két rönkkel, azok annyira nem passzolnak, hogy mikor húztam át a garázspótot, az Ural vékony kereke beesett a két rönk közé, onnan se előre, se hátra

Nem értem miért erőltetik ezt a fajta hídépítést, mert valóban többször szorultam már be a vékonykerekes autókkal.
Helyette lehetne a betonlapos megoldás, vagy a most újdonságként megjelenő Thorny Mapon a betongerenda. Ez utóbbi nagyon szuper, egy betongerenda mellé betettem egy farönköt, és minden autó vidáman szaladt oda-vissza rajta
Egyébként találtam egy jó kis felfedező autót, most ezt használom minden map bejárásánál: GAZ-2975.
Igaz kicsit túlzás a tank kapacitása és a sérüléspontja, de akinek nem tetszik, seperc alatt átírhatja valami valósabb értékre. Én is visszavettem 250L és 500 pontra. -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Épp ez az, hogy ennél óvatosabban már hova? Egyszerűen a folyóátkelések amortizálják le a gépeket.
@bitovi
Akkor neked még kötélből vannak az idegeid, hogy negyedszer is képes vagy újrakezdeni
Egyébként én is így alkalmazom az időtekerést, de a hard path v5-nél ez se kivitelezhető, mert előbb el kellene jutni a benzinkútig
Most próbálom a Thorny Path mapot, a Kamazt seperc alatt kirántottam a MAN TGA-val, meg a saját csörlőjével, így már van garázsom. Ez a pálya sokkal jobban tetszik, nem is értem miért áldoztam annyi időt a hard path v5-re

Mást nem idegesít ez a borzalmas kamerakezelés?
Elkezdtem gamepaddel játszani, mert sokkal jobban adagolható a gáz és a kormányzás, de a kamera valami katasztrófa. Soxor emiatt sérül az autó, mert nem lehet megfelelő szögbe beállítani a kamerát, ami a gamepaddel még macerásabb -
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Szia melyik az a Trophy map? Meglesném én is.
-
B_imi
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
üdv.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Azon a vasúti síneken, hogyan lehet átmenni?

ha esetleg készülőben lenne egy spintires 2 akkor megbocsátom nekik, hogy most már jó ideje nem volt fejlesztés a spintireshez...
Ugyanis kb a híd felénél a semmiből hatalmas husángok csapódtak fel a híd mellé és aprólékosan rezegtetve rommá törték a Krazt. Mondom a társamnak tolj ki légy szíves, szeretnék egy képet a látványról, elkezdett tolni, erre a husáng komótosan lelökött a mélybe.