Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálom a lehetetlent, mivel látom, hogy 3 éve nem aktív ez a topik.
Tudja esetleg valaki, hogy mi történt a Spintires játékkal, mivel nekem megvolt Steamen, viszont most csak a Chernobyl DLC és valami oktató pálya van csak, a többi pedig eltűnt, hiába telepítem újra, az nem segít a dolgon. Elvileg tudom, hogy a Steam már nem árusítja, illetve a kínálatban sem szerepel, de mindenesetre furcsa, hogy nem az egészet gyalulta le, mivel egy DLC játszható maradt. Esetleg van valami módszer, hogy az alapjátékot és a DLC-ket visszahozzam, vagy ez teljesen esélytelen?A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest