Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SenorGrande

senior tag

Mudrunner, szerintem:

Szóval, részemről semmi előrelépés, ez a játék még mindig egy hulladék, pedig nagy potenciál lenne benne. Maradtak az ígérgetések, érdemi változás minimális. Kontent nincs, tartalmat még mindig a modder szcéna kalapál alá, változó minőséggel. Fanboyok persze tapsolnak, nem veszik észre, hogy a fejlesztő lófaszt sem csinál, de a dellát ő és a kiadó viszi.
    Ötlettelen ficsörök, challenge mód, ami világ legolcsóbb és legprimitívebb trükkje a játékidő kitolására...
    Még mindig vannak bugok, amik az elődből jöttek át(!!), a normális analóg irányítás elvétele meg a legszarabb húzás volt, amit a játék elszenvedhetett. A hajam tépem ettől a kormányzástól! A fülke nézet, ahogy meg lett jósolva, fun factor 6 percig, de igazából érdemileg használhatatlan, az meg hogy pontokat gyűjtögessek, hogy térképeket oldjak fel, hát, anyukájuk jut róla eszembe. Hát nehogy már! (Pedig de.)

Előrendeltem az elődöt (bő 7K), meg ezt is előrendeltem a kedvezménnyel (~4K), így már lassan 12K fizettem két szar játékért, amiket nem tudok élvezni, és ami még mindig nem éri el azt a szintet, amit ígértek Kickstarteren.

Mit látok? Érdemi kontent már nem lesz (tudom, olvastam, free dlc, wow... :U ), pici bugfixek még talán, aztán jön majd a fizetős dlc tenger, de haszontalan, ötlettelen kontentel.
    Álmodni sem merek róla, hogy legalább egy truck trial módot összekalapálnak, pedig adott lenne hozzá minden, vagy egyéb dolgok szállítása, ááá, dehogy. Esetleg majd a 4. fejőstehén Spintiresben...

Az biztos, amelyik játéknál Pavel Zagrebelnyy nevét legközelebb meglátom, messziről kerülni fogom a jövőben.

Új hozzászólás Aktív témák