Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Mudrunner, szerintem:
Szóval, részemről semmi előrelépés, ez a játék még mindig egy hulladék, pedig nagy potenciál lenne benne. Maradtak az ígérgetések, érdemi változás minimális. Kontent nincs, tartalmat még mindig a modder szcéna kalapál alá, változó minőséggel. Fanboyok persze tapsolnak, nem veszik észre, hogy a fejlesztő lófaszt sem csinál, de a dellát ő és a kiadó viszi.
Ötlettelen ficsörök, challenge mód, ami világ legolcsóbb és legprimitívebb trükkje a játékidő kitolására...
Még mindig vannak bugok, amik az elődből jöttek át(!!), a normális analóg irányítás elvétele meg a legszarabb húzás volt, amit a játék elszenvedhetett. A hajam tépem ettől a kormányzástól! A fülke nézet, ahogy meg lett jósolva, fun factor 6 percig, de igazából érdemileg használhatatlan, az meg hogy pontokat gyűjtögessek, hogy térképeket oldjak fel, hát, anyukájuk jut róla eszembe. Hát nehogy már! (Pedig de.)Előrendeltem az elődöt (bő 7K), meg ezt is előrendeltem a kedvezménnyel (~4K), így már lassan 12K fizettem két szar játékért, amiket nem tudok élvezni, és ami még mindig nem éri el azt a szintet, amit ígértek Kickstarteren.
Mit látok? Érdemi kontent már nem lesz (tudom, olvastam, free dlc, wow...
), pici bugfixek még talán, aztán jön majd a fizetős dlc tenger, de haszontalan, ötlettelen kontentel.
Álmodni sem merek róla, hogy legalább egy truck trial módot összekalapálnak, pedig adott lenne hozzá minden, vagy egyéb dolgok szállítása, ááá, dehogy. Esetleg majd a 4. fejőstehén Spintiresben...Az biztos, amelyik játéknál Pavel Zagrebelnyy nevét legközelebb meglátom, messziről kerülni fogom a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), pici bugfixek még talán, aztán jön majd a fizetős dlc tenger, de haszontalan, ötlettelen kontentel.