Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgyalu
csendes tag
Adott egy TV és Internet előfizetés (digiTV). A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve. A probléma annyi, hogy nincs nincs SpílerTV, így nem tudom nézni a motogp -t.
A mindigTV alapcsomagjában megtalálható a spíler, de ehhez nekem vásárolnom kell egy antennát, egy CA modult és természetesen előfizetést... Ez így ebben a formában 19e ft lenne egy féléves előfizetéssel. Arról nem is beszélve, hogy mindig programozgatni kellene a tévét oda vissza... Mindezt egy csatornáért ...

Neten lehet találni streameket, természetese nem magyar kommentárral, ami nem nem is zavarna igazán, de a minősége csapnivaló, tele reklámokkal és folyamatosan szaggat, ledobál...
Nincs erre valami használható ötlete valakinek, hogyan tudnám nézni ezt a csatornát ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest