Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Nem, de különösebben nem is érdekel. Már a régi verzióban is kódolt volt a szöveg és külön programmal kellett kibontani, hogy le tudják fordítani. A fordító munka pedig majd 6 hónapig tartott. Nem éri meg, legalábbis én nem vesződöm vele. Mire lefordítanád a lényeget, meg is tanulhatsz angolul.
-
róland
veterán
Nem olyan vészes angolul sem ez a játék. Bár én könnyen beszélek, mert középfokúm van angolból.
Ha valami nem megy, kérdezz minket nyugodtan. Én meg amúgy is írok majd néhány leírást, hogy hol, mit érdemes, kell csinálni.
Íme, ismét egy (mert korábban már írtam párat): A Crater pályán, mikor beérsz a BoneWallhoz(?), ahol négy csontbástya táplálja a sazörny védőpajzsát, igazából nem tudsz semmit csinálni. Malacay majd mondani fogja mit kell csinálnod, de a lényeg, hogy te nem tudod lerombolni a csontbástyákat, csak a szörny csontvarázslata tud kárt okozni bennük. Szóval a megoldás, odaállítgod az avatarod és a hőseidet egy csontbástyához és várod, amíg a csontzápor lerombolja a tornyot. Ne menj el onnan, míg össze nem dől, védekezd ki a kisebb ellenfelek rohamát. Ezután folytasd a többi bástyával. Ha mind a négy ledőlt, akkor majd rádtámad a szörny. Miután sikerült őt is legyőznöd, már megszerezheted a Shadow/Black Mirrort.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest