- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiffer
tag
No igen, az igaz, hogy ha beállítom, hogy 2 hangszóró, akkor DD jelet ad, és persze csak a két frontra, de igazából az érdekelne, hogy ha 5.1 re állítom akkor tényleg 5.1 -e pl a FarCry, és tényleg a hátsó hangfalakon is az szól aminek kellene?
Mert ehhez az kellene, hogy a SS kártya felismerje a különböző csatornák jeleit, amit a játék csinál, és ezt tömörítse DD5.1-be.
Az erősítőn van egyébként 5.1 bemenet(hangkártya analóg kimeneteit rá tudnám húzni erre a bemenetre, viszont így a kártya saját hangját hallanám, az erősítőben lévő dekóder nagyságrendekkel jobb hangot ad(Yamaha RX-V630)
Ki tudnám próbálni, csak fel kéne telepíteni a játékot, +a hátsók sincsenek bekötve
...lustaság félegészség...
Régebben tesztelgettem ezzel a játékkal, de nekem úgy tűnt nem igazi 5.1 jön ki belőle, bár lehet rosszul emlékszem. Akkoriba sokat játszottam Xbox on a Haloval, ott tényleg tutkerály volt minden, kicsit off, de ott csak ráküldtem az optikai kábelt az erősítőre, azt ment minden magától, nem kellett b...kodni vele
Milyen drivered van? Nekem nincsenek ilyen beállítások.
[Szerkesztve] -
fiffer
tag
Nekem Abit AN7 alaplapom van, rajta Soundstorm hangkari, ez optikaival megy az erősítőbe.
Ezek szerint ha pl a FarCry-al akarok játszani 5.1 ben, akkor csak be kell kapcsolnom a DD kódolás engedélyezését?
Szóval 5.1 ben fog szólni az biztos, de ha vmilyen mp3(zene)-at hallgatok, és engedélyezem a DD-t, az is 5.1 ben szól, pedig az soha nem volt az, csak sztereo. Ilyenkor a hangkártya ''találja ki'', hogy mi szóljon a centeren, meg a hátsókon.
FarCry nál azt hallom pl jobb hátulról, amit valóban kellene, vagy ez is csak a sztereot 5.1 esíti?
ui.: Én amúgy általában kikapcsolom a DD-t, mert egy picit rosszab minőséget produkál(nem sokkal, de lehet hallani a különbséget). Ha kiküldheti PCM ben is felesleges tömöríteni DD be,
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest