- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi a választ!
Ezeket a beállításokat én is így csináltam, de valószínűleg nekem is xp reinstall kellene, mert mint az eredeti hozzászólásomban is írtam, nem ismeri fel a powerdvd, h spdif kimenet is van a gépben (illetve rajta kívül...
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de mégis szól. A hangkártyának pedig csak full gagyi beállításai vannak, mint pl hangerő, meg milyen hangszóróra van csatlakoztatva, de spdif beállítási lehetőség abszolút nem csalható elő; mondjuk ez elég gyanús... de a legfurább az az, h mégis szól. Olyan az egész, mintha vmi downmix_to_stereopcm be lenne kapcsolva valahol, és én nem tudom kilőni... próbálkoztam a registryben is,. hátha megtalálom, de nem igazán sikerült. Amit adtak telepítőlemezt a cucchoz, azon meg egy ősrégi windvd, meg vmi ripper van, meg acrobat reader 0.1....