- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
m0h0senator #37 üzenetére
Sok esélyt nem adtam neki, de azért kipróbáltam, leírom a tapasztalataimat, hátha később valaki hasonló kérdéssel jönne ide.
Space Engineers v01.033.010
CPU: G2130
VGA: IGP Intel HD
RAM: 4GB DDR3
HDD: 2.5" 500GB
OS: Win7 64bitA játék minimum grafikán (Normál render Quality, 1280*800 felbontás, minimális látótávolság), Survival módban (Objektumok száma minimumon) sem igazán hozott játszható FPS-t. Érzésre olyan ingadozó 20 körül van a lezuhant piros hajó belsejében, attól eltávolodva javul a helyzet, bányászat elkezdésénél drasztikusan csökken.
Játék közben a CPU magokat nem terheli túl (40-70% között mozognak), ramhasználat sincs az egekben (60-70% körül)
Az FPS problémákon túl a nagyobb gond a mozgás finom késése (nyilván ez is a nem elegendő hardvernek köszönhető) hardveres kurzor használata mellett is.
Sajnos akkor a játék megvásárlása nálam várat még magára, előbb tényleg a VGA beszerzése lesz soron.
(ezek után viszont majd jövök vissza kérdezni a topicba)
További jó építgetést.
Üdv: Kyle
-
sptkyle
senior tag
válasz
m0h0senator #37 üzenetére
Köszönöm a választ.
Azt láttam videóban is már, hogy az alfa állapot miatt azért még komoly vasakon is elég ingadozó az FPS (és nem a mentések miatti pici megakadásokra gondolok), de reménykedtem azért, hisz minimum system req.-nél HD4000 van feltüntetve. De akkor ha azt mondod esélytelen, akkor nem küzdök.. ez a játék is kimarad.
... ja hogy tényleg van "virágbolti" belőle... pedig tényleg kerestem ezelőtt ugyanezzel a céllal, meg demo-t is, de egyiket se találtam ezelőtt. Köszönöm a segítséget, megnézem akkor. -
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Március óta szemezek a játékkal magam is, nagyon igéretes volt már akkor is, de azóta sokat is fejlődött.
Látom nem nagyon pörög a topic () , de azért kérdeznék, hátha:
Személyes tapasztalata van e valakinek integrált VGA használata mellett a Space Engineers-el?
Intel G2130-ba épített Intel HD vga-t használok, néha néha játékra is, ami már sokszor meglepett (pozitívan) is... Legutóbb egy kölcsön WatchDogs-al, ami éppenhogy nem tudott élvezhetően futni (érzésre 20-22fps körül lehetett), holott a minimum system req.-t elnézve el sem lett volna szabad induljon.A Space Engineersnek látom nincs túl nagy gépkövetelménye, de ha esetleg használta már valaki int. vga-val, megköszönném, ha megosztaná, hogy mennyire futott élvezhetően.
Kellemes építgetést.
Üdv: Kyle
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged