Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sptkyle

senior tag

válasz m0h0senator #37 üzenetére

Sok esélyt nem adtam neki, de azért kipróbáltam, leírom a tapasztalataimat, hátha később valaki hasonló kérdéssel jönne ide.

Space Engineers v01.033.010
    CPU: G2130
    VGA: IGP Intel HD
    RAM: 4GB DDR3
    HDD: 2.5" 500GB

A játék minimum grafikán (Normál render Quality, 1280*800 felbontás, minimális látótávolság), Survival módban (Objektumok száma minimumon) sem igazán hozott játszható FPS-t. Érzésre olyan ingadozó 20 körül van a lezuhant piros hajó belsejében, attól eltávolodva javul a helyzet, bányászat elkezdésénél drasztikusan csökken.

Játék közben a CPU magokat nem terheli túl (40-70% között mozognak), ramhasználat sincs az egekben (60-70% körül)

Az FPS problémákon túl a nagyobb gond a mozgás finom késése (nyilván ez is a nem elegendő hardvernek köszönhető) hardveres kurzor használata mellett is.

Sajnos akkor a játék megvásárlása nálam várat még magára, előbb tényleg a VGA beszerzése lesz soron.
    (ezek után viszont majd jövök vissza kérdezni a topicba :D )

További jó építgetést.

Üdv: Kyle

• sptkyle

senior tag

válasz m0h0senator #37 üzenetére

Köszönöm a választ.
    Azt láttam videóban is már, hogy az alfa állapot miatt azért még komoly vasakon is elég ingadozó az FPS (és nem a mentések miatti pici megakadásokra gondolok), de reménykedtem azért, hisz minimum system req.-nél HD4000 van feltüntetve. De akkor ha azt mondod esélytelen, akkor nem küzdök.. ez a játék is kimarad. :(
    ... ja hogy tényleg van "virágbolti" belőle... pedig tényleg kerestem ezelőtt ugyanezzel a céllal, meg demo-t is, de egyiket se találtam ezelőtt. Köszönöm a segítséget, megnézem akkor. :R

• sptkyle

senior tag

Sziasztok.

Március óta szemezek a játékkal magam is, nagyon igéretes volt már akkor is, de azóta sokat is fejlődött.
    Látom nem nagyon pörög a topic ( :( ) , de azért kérdeznék, hátha:
    Személyes tapasztalata van e valakinek integrált VGA használata mellett a Space Engineers-el?
    Intel G2130-ba épített Intel HD vga-t használok, néha néha játékra is, ami már sokszor meglepett (pozitívan) is... Legutóbb egy kölcsön WatchDogs-al, ami éppenhogy nem tudott élvezhetően futni (érzésre 20-22fps körül lehetett), holott a minimum system req.-t elnézve el sem lett volna szabad induljon.

A Space Engineersnek látom nincs túl nagy gépkövetelménye, de ha esetleg használta már valaki int. vga-val, megköszönném, ha megosztaná, hogy mennyire futott élvezhetően.

Kellemes építgetést. :R

Üdv: Kyle

Új hozzászólás Aktív témák