- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
anubis
csendes tag
Jól van mind1. Azt viszont elismerheted, hogy ez elég valószínűtlen dolog, hogy lenyomozzák egy fórumon, amikor még a warezosokat sem tudják elkapni. Azoknak nem loggolja hogy mikor töltenek fel???
-
anubis
csendes tag
Az IP cím változik, ha jól tudom. Még állandónál is, csak bizonyos időközönként.
-
anubis
csendes tag
És ez elég könnyen kivédhető dolog. Hadd ne részletezzem. Amit mondassz az meg elég valószínűtlen dolog, mert akkor elég sok helyre kéne mennie a BSA-nak. De ott hibáztál, hogy a BSA csak feljelentés esetén megy ki. Ha nincs feljelentés, akkor meg előtte értesítenek. :D
-
anubis
csendes tag
És akkor mi van. Ha nem működik, akkor úgyis letörlöm a gépemről.:D
-
anubis
csendes tag
bocs - legális
-
anubis
csendes tag
Nem tudom, hogy mennyire figyeled a témákat. Nézz egy kicsit körbe, mert kicsit elszálltál. Nézd meg a tweak xp-s témát. Ott a gyerek felajánlotta (nem nekem) hogy elküldi a tweak xp serialt. Igaz ezt meg lehet találni a neten, de itt a példa rá. Akkor miért engem b@szogatsz. És akkor ott a chrome-os téma. Nem hiszem hogy ők is megvették a játékot, meg azt sem hiszem, hogy te megveszed a szoftvereket. Legalábbis nem mind. Akkor benyalok neked, ha minden szoftvered lagális. Erről ennyit... :t
-
anubis
csendes tag
Próbáltam! De nem tudom, hogy ha nem tudsz segíteni, akkor miért kell nekem esni. Csak azért, hogy több hozzászólásod legyen??? Mert ez szerintem elég nevetséges. :DD Én úgy tudtam, hogy a fórum azért van, hogy segítsünk egymásnak, és nem azért hogy egymást fikázzuk, meg egymásnak essünk...
-
anubis
csendes tag
Jó nagy praszt lehetsz. Nem tudom, hogy hol élsz és milyen körülmények között, de inkább nem is szeretném megtudni, mert elég szar hely lehet, ha ilyen házimunkáid vannak.
-
anubis
csendes tag
Vagy ha úgy jobban tetszik akkor szoftver, és ezen belül játékok. Mert ha jól tudom akkor a játék is szoftver. Bár te ezt biztos máshogy tudod.
-
anubis
csendes tag
Tisztában vagyok vele, h ez nem warezoldal, de azt hittem hogy itt is segít valaki, és nem ilyen paraszt mint te. Erről sajnos nem tehetek. Ez egy fórum és van olyan rész a témákban hogy játékok...
-
anubis
csendes tag
Hi! Letöltöttem a cyclone Space Colony ISO-ját. És a probléma az lenne hogy a cyc-scol.r03 crc hibás. Tud valaki megoldást, vagy esetleg megvan vkinek a jó fájl?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest