Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Szia vanye !
Bár 64-bites rendszeren még nem jártam de bátran ajánlom ezt a pakkot mert sokaknak vált már hasznára, a gyárit pedig felejtsd el úgy ahogy van !
Ezen drivercsomag mindent tartalmaz amire szükséged lehet, egyébiránt Én is ezt nyúzom és a hang Xtreme jó, és műkszik ahogy kell...

+ egy rendszer újrahúzás se ártana, ( Audigy után igen erősen javasolt ), és a drivertcsomagot tedd elsőre fel minden egyéb progi előtt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vanye
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Helló!
Pár napja szert tettem egy 2005-ös kiadású X-Fi XtremeGamer (SB 460) kártyára. Azóta szinte csak szopok vele Win7 x64 alatt.
A hivatalos "SBXF_PCDRV_LB_2_18_0015"-drivercsomag feltelepül, Control Panel is van benn, jól is szól. Aztán ha úgy gondolja magát (a kártya? a Win?), akkor egyszer csak elmegy a hang. Ekkor restart. De megesett, hogy ilyenkor az illesztőprogram is elpárolgott (?), szal rakhattam azt is újra. Daniel K. legújabb, 2.5-ös pakkjával is ugyanezt az eltűnős mutatványt produkálta a rendszer, ráadásul - bár sokan az ellenkezőjét állítják, de - szerintem azzal a driverrel (a legújabb béta van a csomagban) rosszabbul is szól az X-Fi, nem olyan "széles" a hang. Egy első szériás Audigy-t váltottam le erre; na, azzal semmilyen gondom nem volt. (Igaz, ennyire jól sem szólt.) Azóta már Diver Cleanerrel is megkínáltam az oprendszert, de... Meglehet, ezt az Audigy driverének az unistallja után kellett volna meglépni. Gondolkodom, lehet, újra kellene húzni a Hetest, hátha teljesen szűz terepen nem hasalna el a kis aranyos.
Ötletek?
-
moonguru
őstag
Lassan búcsúzom...
-
tenege
csendes tag
A további kérdésed van segítenek a guruk: PrinceHerceg és a többiek

üdv sok sikert!
-
tenege
csendes tag
válasz
Cannon3all
üzenetére
Szia!
Nagyon jó választás volt én is ilyen hangkarival rendelkezem.
Audigy 2-ről váltottam ég és föld a különbség.1.Az első legfontosabb mind a két hengerkábel be van kötve? kép
Nézd meg jó rá van nyomva.
Ha igen akkor szoftver probléma van.
2.A hangerő szabályzónak is természetesen működnie kell, én is azt használom. -
Cannon3all
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni.1 Hónapja beruháztam egy viszonylag elfogatható PC re.
Vettem hozzá egy Logitech Z906 os hangfalrendszert is.Mivel az alaplap megoldásoknak nem nagyon vagyok a hive beszerzésre került egy SB x-fi Titanium Fatality champion hangkártya is ezzel kapcsolatban kérném a véleményeteket.
1.Feltelepitett és bekapcsolt módoknál az elölapi panel ledjei 1 kivételell világitanak is
van a Game mode,CMSS mode és a Crystalizer mode.(ha nem pontosan irtam elnézést nem az otthoni gép elött görnyedek hanem a melohelyen
Elvileg a menüben bekapcsoltam a módokat de a crystalizer led nem világit.Ez gondot jelent e:? vagy valami nincs feltelepitve?
2.Az elölapi panelen van egy hangerö szabályzó amit hiába forgatok nem csinál semmit sem.
a mikrofon hangerö szabályzója az müködik.
Egyébként gyönörü a hangzás amit nyujt a fentebb leirt hangfalszettel az eddig unalomig hallgatott kedvenceket egész új köntösben hallhattam és mit ne mondjak az állam leesett.Tudom már mi a külömbség hang és hang között....nem is bánok egy fillért sem amit kidobtam értük.Amugya fórumot a hangfalszetet illetöen olvastam és annak alapján döntöttem a a Z5500 helyett az ujjabb z906 os mellett.Ha van valami javaslatotok azt szivesen fogadnám.Ha tudtok valami jó driver pakkot az is jó lenne.Illetve most csak Optikai kábel nélkül megy a rendszer igy a hangkártya által biztositott dolby digital live @sorround nem érhetö el.Érdemes beruházni egy kábelre? -
geery82
csendes tag
válasz
JaniACE
üzenetére
Audio Creation módban használom, 48kHz-en, a felvételi forrás egy Yamaha PSR-E313 szinti audio kimenete.
Ha midit küldök a gépbe és itt szól a hangszer, a 'mixFL/mixFR"-t rögzítem, akkor is ugyenez a helyzet. Asio-n szerkesztve, hallgatva nagyon jó a minőség, de ha nem azon, akkor nem... Más gépeken is király. Meg pl. digi kártyával rögzítettem már ennek a szintinek az audio kimenetéről, gyakorlatilag zajtalan, szóval a gond nem azzal van, kábel is jó. Egyébként tegnap raktam fel beta driver-t, PAX-ot ugyan nem, lehet kipróbálom végső megoldásként, a beta-val semmi változás. Amit lehet kihagytam, hogy csak azokkal a felvételekkel van ez a különbség, amit ezzel a hangkártyával rögzítek, minden más egyformán szól.
-
Maybourne
tag
Közben sikerült összehozni. Ez a pakk megoldotta a problémát:
[link]Ajánlom mindenkinek, akinek hasonló problémái akadnak a jövőben és szeretné megúszni egy új hangkártya megvásárlása nélkül.

-
Maybourne
tag
Sziasztok!
Adott egy 5.1-es Xtreme Gamer hangkártya. Az operációs rendszerem Win 7 64 bit. Eddig se volt egyszerű feltenni, de most elbizniszeltem az nvidia videókártyámat (9600Gt) egy Ati 4850-re és ennek köszönhetően meghalt az egész rendszer, újra kellett telepítenem mindent, de így is csak kínkeservesen sikerült feltennem a PAX drivert (PAX MASTER PCI XFI Driver Suite V1.00). Előtte eredeti creative drivereket használtam. A hozzátartozó programok azonban így sem mentek fel rá, mert nem látják a kártyát továbbra sem, viszont most van hang, csak variálni nem tudok mondjuk egy Console launcherrel, ami azért valljuk be, nem egy haszontalan program. Ebben kérnék segítséget. A választ előre is köszönöm.
Üdv
-
geery82
csendes tag
Problémám van a sima xtreme gamer kártyámmal. Rögzítésre használom és directx-es visszajátszáskor iszonyat rosszul szól, ha asio-n játszom vissza, akkor gyönyörű. Wav 48kHZ 24-bit-en rögzítek amúgy. Más gépen is jól szól, hiába azokon nincs asio támogatás. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Amúgy win7 64 bit-es a gép, K-lite codec pack van fenn, de nem tudom, ez befolyásol-e valamit. 1 éve még xp volt a gépen, akkor directx-en is jól szólt. A kártyához a legújabb gyári cuccok vannak feltelepítve, gyakorlatilag minden, amiket a creative-nál találtam hozzá. Felvételkor csinálok ugyan egy rout-ot a front-ra, hogy halljam, amit feljátszok a szintivel, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond, minden mást direkt némítok is, ki-be meneteket. Amúgy az asio-t 5ms-on nyomatom, nem recseg, meg semmi, úgyhogy ezt másnak is tudom ajánlani, ha fel akar venni valamit. De akár asio4all-on, akár creative asio-n keresztül, mindegy, hogy cubase-el, sound forge 10-el veszem fel, directx-es visszajátszáskor, az én gépemen visszhangos, eltűnik a közép-mély tartomány. Pl.: winamp, media player classic, sound forge 6. Ha a wav-ot átteszem mp3-ba, akkor is ugyanez a helyzet és nem értem miért, directx is a legújabb, 11-es. Pedig valahol a lejátszó programok és a kártya között történik valami, mert a kártyán semmi eax, crystalizer, eq, minden ki van lőve, fx-ek is, nehogy bezavarjon...És fura, hogy más fapados kártyán is jól szól, ilyen realtek cuccokon is...
-
PrinceHerceg
őstag
Szia Szab24 !
Ne fájjon a fejed a kérdéseid miatt... ez a topik pontosan ezért született meg, hogy segítsünk egymásnak amiben lehet

A sorrend úgy is megfelelő ahogyan leírtad, a Realtech HD csipogóhoz képest igazi megváltásban lessz majd részed, de ezt majd Te is átérzed a saját füleddel hogy miről is beszélünk...

Itt van egy a Te kiszemelt X-Fi Titanium hangkaridhoz megfelelő driver is:
Ha további kérdésed merülne esetleg fel, itt nyugodtan felteheted...
-
Szab24
tag
Sziasztok, hangkártyában teljesen kezdőként szeretnék néhány kérdésben segítséget kapni.
Most egy GIGABYTE MA790X-DS4 alaplapom van Realtek ALC889A alaplapi hangkártyával és Creative inspire p580 hangfalakkal (win7 64 bit)
Szeretném lecserélni a hangkártyát, egy SB X-Fi Titanium PCI-E néztem ki.
Érdemes lecserélni a hangkártyát, fogok jelentős különbséget tapasztalni? (Elsősorban játékra használom a gépet néha filmnézés és zene)
Milyen drivert érdemes feltenni? (Ha jól olvasom a korábbi hozzászólásokból akkor a gyári az nem valami jó és érdemesebb helyette a PAX-ot feltenni)
Beszerelés sorrendje: berakom a hangkártyát és hangszóró kábeleket, az alaplapit letiltom a biosban és felrakom a drivert és ennyi?
Egyéb jótanács: további programok felrakása ilyesmiElőre is köszönöm és bocs a láma kérdésekért
-
JaniACE
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
3. bekezdés. Ugyanez kicsit bővebben kifejtve: ca20k1 vs. ca20k2.
-
moonguru
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Én sejtem...
-
Majkee84
aktív tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Rágódom még kicsit rajta!
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Majkee84
üzenetére
Szia Majkee84 !
Ettől jobbat [link] most jelenleg sehol az életben nem kaphatsz, ráadásul ráncfelvaráson átesett reviziós kártya is ahogyan nézem !

Egyébként csatlakoznék az előttem felszólalt fórumtárshoz, akármilyen elektronikai cikkről is legyen szó, elég csak Morphy-re gondolni...
-
tenege
csendes tag
Én is tanúsíthatom Audigy 2-em volt cseréltem egy Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCIe karira ég és föld, olyan hangok jönnek ki amit még soha nem halottam.

Tapasztalatom nincs xonar kariban, de nem hiszem hogy jobb lenne mint egy Xtrememusic.
Picit tegyél még mellé megéri. 
-
JaniACE
tag
válasz
Majkee84
üzenetére
Szia!
Mint minden hardver, ez is tönkremehet, de az audigy se után mind hangban, mind szolgáltatásokban megváltás az xtrememusic. Csak arra vigyázz, nehogy az xtremeaudiora beszéljenek rá.
Ha van rá keret, még jobban jársz a pci-e buszos kártyákkal, azokon már a bugmentesítettebb emu chip foglal helyet néhány extrával kiegészítve. -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
10e körül szeretnék venni hangkártyát (használtan) és gondoltam SB-re is.
Utoljára audigy se-m volt ezen a vonalon, esetleg tudnátok ajánlani valamit?
Gondoltam az Xtrememusicra, de ahogy olvasgatom pár embernek már halt be ilyen típusú kártya. -
dzso22
senior tag
Üdv mindenkinek
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Volt egy Xtrememusic hangkártyám (sb0460) amit nagyon szerettem és soha semmi szoftveres gondom nem volt vele.
Itt mindig működött rendesen Dolby digital Live, és DTS Connect is.
De sajnos tönkrement a kártya és le kellett cserélnem.
Helyette egy Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro-t választottam. (SB046a)
A probléma az vele hogy a Dolby digital Live, és DTS Connect nem hajlandó működni.
Még a Console Launcher sem jelzi ki.
Szinte minden drivert kipróbáltam már beleértve a PAX-ot is de az eredmény mindig ugyanaz
Ha valaki tudná a megoldást és segítene azt nagyon megköszönném
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Üdv
Engem is érdekelne ez a dolog.
-
tenege
csendes tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Ok köszi gyönyörködöm a hangjában.

-
tenege
csendes tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Vonatkozik ez rám?
moonguru tesztelem

-
jamez
senior tag
Ez a pattogásos dolog miatt feltettem a v3 Pax pakkot. De továbbra is hallom.
Mit lehet még csinálni vele?
w7 64bit, ep45 lap. 4 GB ram. -
tenege
csendes tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A Daniel_k pakk-ról lehet tudni valamit? Milyen?
-
tenege
csendes tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A hangzás fantasztikus

Audigy 2 volt ez váltotta, de ég és föld a különbség.
Hangzás kezelő felület nagyon meg vagyok elégedve.
-
PrinceHerceg
őstag
Szia !
Anno amikor még PCI-E-es X-Fi Titaniummal hangoskodtam én a 2-ik általad megnevezett drivert vagyis annak talán egy korábbi verzióját használtam, de szerintem maximum csak a csomagok összetételében lehet különbég ill hogy itt-ott hibafoltozások kerültek bele egyik másikba, de nem sülyos hibák nem kell félni, egyébként a hangzás közel azonos, esetleg árnyalatnyilag tér el, de az semmiség, szerintem az összkép a fontos ( vagyis működésileg, és hangzásvilágbam is feleljen meg a támasztott igényeidnek ) !
-
tenege
csendes tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Köszi

Működik minden bár még nincs összehasonlítási alapom.Mi a különbség ezek közt?:
-PAX MASTER PCIe Titanium Driver Suite V1.00 11.03.11 Release
-Pax X-Fi Titanium V3.60 -
tenege
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni melyik driver a legjobb egy Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series hangkarihoz?Előre is köszönöm

-
moonguru
őstag
válasz
Kr/\toS
üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, mikor az eladást írtam!
Csak az a bosszantó hogy az NForcos bugot állítólag kijavították!

Ui:
Állítólag a hangkártya DMA 32-es működése okozza a problémát, 4 GB-s vagy nagyobb memóriával ellátott lapoknál, de driverből megoldható (dupla puffereléssel)!
Lényeg a lényeg, az alaplapcsere és a driver csere együtt megoldotta a problémát!

-
Kr/\toS
senior tag
Őszintén nem értem mi a gond a pax-al. Nálam pörfekt.
-
imibogyo
veterán
válasz
Kr/\toS
üzenetére
Még mindig sokkal jobban néz ki, főleg élőben, mint amikor 6 méter kábel tekergőzött jobbra-balra az asztalon.
Már több helyen leírtam, hogy a kábelek cserélve lesznek. Sőt nem is kábel fog oda menni, hanem fix fém apa-apa RCA toldó. Tehát még a kábel is kiküszöbölve. Mondjuk ahhoz a megoldáshoz másik doboz kell.
Ha nem lesz kedvem vele vesződni akkor is jön egy minőségi kábel ehelyett.

Meg fentebb is írtam, hogy nagyon sok minden fog még változni rajta.

-
imibogyo
veterán
Ez igaz. A hangzásával nincs is baj.

Mondjuk még messze nincs kész.Még megy a tetejére plexi a mélyedésbe, amit ki fogok mattitani, hogy csak sejtelmesen jöjjön át rajta a beépítendő piros fény.
Az előlapjára egy egyedi alumínium előlap megy majd feliratokkal, ha rájövök hol tudok olyat csináltatni, vagy én hogy tudom megoldani.
Meg még lesznek esztergált lábai, ha otthon leszek vidéken végre az esztergám közelében.
Nem a végleges a színe sem. Még megy rá egy réteg mahagóni, valamint csónaklakk is.
Tehát még nagyon sokat fog alakulni.

Csak már három napja nélküle hallgatok zenét és nagyon hiányzik. Az alaplapi hozzá képest nem kicsit mélyrepülés.
-
imibogyo
veterán
Nagyon-nagyon-nagyon.
Most lett kész, hogy egy házba költözött a Presenter fejes erősítőmmel.
-
imibogyo
veterán
Remélem nem az X-fi driver miatt van a gebasz, mert akkor ez egy újabb szög abba a bizonyos koporsóba. Ezért adtam el én is a Bravura-t. Nem volt vele semmi komoly gondom, de hangszerkesztés alatt néha csinált furcsaságokat ha nagyon sok hangsávval kellett egyszerre dolgoznia (spontán lefagyás például).

Pedig nagyon-nagyon komolyan szólt főleg fejessel.

Pedig én is azért vettem X-fi-t megint mert eddig mindig pozitív volt vele a tapasztalatom.
De most már nyugodt ember lettem. A külső DAC kisimítja a ráncokat.
-
Winne
nagyúr
Újra itt.
A következő a problémám: elkezdtem tolni az MW3-at, mert hát csapattal ezt szoktuk és folyamatosan kidobál exe hibával és nem tudok rá megoldást találni, és gondoltam ha minden kötél szakad, akkor újratelepítem a win7-t, úgyis régi telepítés már. Előtte mindenképpen megnézném, hogy esetleg nem a hangkártyadriverrel van-e a gond, és a daniel_k az ami most fennt van, ezért fel szeretném tenni a pax félét. Abból melyik most a legújabb, szeretnék egy linket kérni.

-
Lazsa Boy
aktív tag
válasz
graviti
üzenetére
Hali!
Én is így jártam. Nekem sikerült csicsergésre bírom x-fi music kártyán a következő módon: engedélyezve hagyod az analóg kimeneteket az spdif mellett, elindítod a Creative Audio Control Panel-t, abban a FlexiJack fülön a FlexiJack Mode-ba kiválasztod a Digital I/O-t, majd letiltod az analóg kimenetet, mert az csak bekavar. Ha játékra támad kedved akkor visszacseréled az analógra az engedélyezés. Remélem tudtam segíteni.
-
imibogyo
veterán
Amint lesz időm gondolkodtam egy kis Logout bejegyzésben. De egyelőre be kellene fejeznem és tanulnom kellene a rendszert és képezni a hallásom. Ez bele fog telni egy kis időbe...

Amúgy sem tudnék ilyen shawo vagy fi:zi'k-féle komolyabb teszteket kreálni, ahhoz nekem nincs hallásom... Még... Lehet nem is lesz...

-
imibogyo
veterán
Üdv mindenkinek!
Ezennel kiszállok a topikból, mert eladtam a Auzentech X-fi Bravurámat.
Továbbiakban egy HRT Music Streamer 2+ DAC-al folytatom.
Mindenkinek további minden jót és köszönöm a segítséget amit eddig itt kaptam tőletek!
-
graviti
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Hangkártya: x-fi gemer, op: win7, onkyo tx-sr505e
A hangkari már évek óta meg van, különösebb gondom nem is volt vele, max win 7-re váltáskor de az is már több mint egy éve. Eddig kizárólag analóg kimenetet használtam, ami jó játékoknál, zenénél és filmeknél is. Azért is a 7.1 analóg mellet döntöttem mert a digitális kimeneten a játékok nem igazán működtek - annak idején még nem ismertem a DDL és a DTS Connect.
Gondoltam kipróbálom a digitális kimenetet, ami az alaplapi spdif-en - asus p5kc - működik is rendesen, viszont a creative console panelon szürke a lehetőség! Feltettem valamelyik pax drivert is de semmi változás! Sajnos most nem vagyok gépközelben, majd csak péntektől!
Az érdekesség, hogy viszont a vezérlőpult-hang panelon kilehet választani az x-fi spdif lehetőséget és a kivezérlésszint jelző jelzi is az éppen játszót hangokat!!!
Egy mono jack/rca átalakítóval kötöm össze az erősítővel!
Köszönőm a segítséget! -
Winne
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Ez egy olyan mindenes multimedia center, de ezzel sem működik a távirányító.

-
zsizsef
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
XBMC
és van hozzá wasapi
-
Winne
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Igen, erre írták, hogy ez már nincs fejlesztve, akkor inkább az XBMC, ezt most fel is telepítettem, mindjárt próbálom is, csak a kártya előző tulaja írta, hogy volt egy gyári remote control alkalmazás, amitől lett osd és már működött a távirányitó.
Félreértés ne essék, nincs szükségem igazán a távirányítóra, csak ha manuál tekergetek, akkor semmi sem jelzi ki, hogy hol tartok, így mindig vissza kell lépnem a winbe és a gyári programmal kézzel húzni kicsit és menni vissza, hogy jobb lett-e.
-
dudika10
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Leginkább sehogy szerintem.
Mondanám, hogy tekerd kétszer körbe alufóliával, de olyan rövidzár sorozatot csinálnál a gépben, hogy az csak no.
-
dudika10
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nem az a baj, hogy nem valós adatok, hanem az, hogy a végeredményhez nincs sok közük.
Ha szintetikus teszteket akar futtatni az ember, akkor nézze őket, de a zenehallgatásnál nem ez fog dönteni két kártya közt.
Ami adatot érdemes nézni az a méretek, be és kimenetek.
Csak egy példa: a gyártó által 300Ohm-ig jónak titulált fejhallgatóerősítő kb 150Ohm felett nem használható már jól.Nem, természetesen USB-n nem megy át belső zaj, legalábbis nem annyi. De amíg egy szint alá van ez szorítva ennek sincs értelme.
A problémát például a tápellátás okozza, ugyanis az USB 5V-ja zajos mint a nyüg.
-
Kr/\toS
senior tag
Kezd a fórum átcsapni marketingbe.
-
dudika10
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Mintha a gyári adatok bármit is számítanának.

-
Winne
nagyúr
Olah!
Elite Pro-hoz találok vajon működő Remote Control alkalmazást win7 x64-re?
-
ferofacee
tag
Sziasztok. Erdeklodni szeretnek hogy egy SB X-FI X-MOD USB milyen hangkartya. Mennyivel masabb mint eggy x-fi hangkartya amit bele lehet epiteni a szamitogepbe, azert kerdem mert nekem csak usbs jo, mert laptopom van.
-
Winne
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Csak akkor persze, mintha egy kapcsoló lenne, amit átkapcsol. Fényképezővel lehet csinálok majd róla valami felvételt, csak gondoltam hátha ez a normális és inkább megkérdezem előbb.

-
nairolf
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy X-Fi Titanium Fatality hangkártyát és vannak olyan játékok most konkrétan a Battlefield 3-ra gondolok hogy a Champion egység egy hiba hangot ad de amint nem fut a játék abba hadija van esetleg valakinek valami ötlete ? A válaszokat előre is köszönöm.
-
Winne
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Az új daniel_k csomagot tettem fel.

-
Winne
nagyúr
A módváltásnál a hangos kattanás normális?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hivatalos "SBXF_PCDRV_LB_2_18_0015"-drivercsomag feltelepül, Control Panel is van benn, jól is szól. Aztán ha úgy gondolja magát (a kártya? a Win?), akkor egyszer csak elmegy a hang. Ekkor restart. De megesett, hogy ilyenkor az illesztőprogram is elpárolgott (?), szal rakhattam azt is újra. Daniel K. legújabb, 2.5-ös pakkjával is ugyanezt az eltűnős mutatványt produkálta a rendszer, ráadásul - bár sokan az ellenkezőjét állítják, de - szerintem azzal a driverrel (a legújabb béta van a csomagban) rosszabbul is szól az X-Fi, nem olyan "széles" a hang. Egy első szériás Audigy-t váltottam le erre; na, azzal semmilyen gondom nem volt. (Igaz, ennyire jól sem szólt.) Azóta már Diver Cleanerrel is megkínáltam az oprendszert, de... Meglehet, ezt az Audigy driverének az unistallja után kellett volna meglépni. Gondolkodom, lehet, újra kellene húzni a Hetest, hátha teljesen szűz terepen nem hasalna el a kis aranyos.

Elvileg a menüben bekapcsoltam a módokat de a crystalizer led nem világit.Ez gondot jelent e:? vagy valami nincs feltelepitve?

w7 64bit, ep45 lap. 4 GB ram.

.