- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #10930 üzenetére
Hopp, lehet 24 hónap van rá mégis.
-
gyuri.sza
tag
válasz
stickermajom #8600 üzenetére
Megvettem a Sony hangprojektort. Igazából meg vagyok vele elégedve, szépen dolgozik a mélynyomó (nekem fontos volt), persze nem egy házimozi rendszer, tehát a vertical sound engine, akármennyire is jó nyilván azért nem hozza azt mintha, melletted/mögötted is lenne hangszóró, de azért igyekszik, ha nem ilyen irreális elvárásokkal vesszük meg, akkor szerintem nem fog csalódást okozni.
Néztem rajta youtube-on teszt videókat, pl. dolby atmos stb. néha azért leesett az állam a hangzástól, illetve néztem jó minőségű dobos videókat, azok is bejöttek (lábdob, azért remegtette a mellkasomat) , tetszik, hogy külön lehet állítani a mélynyomó hangerejét is (ezt néha lejjebb kell vennem, amin nagyon meglepődtem). HDMI arc-vel csatizik a tv-hez, nem volt vele semmi gond, telefonnal bluetooth párosítás volt nettó 2 s, azóta rögtön ahogy bekapcsolom a telón már csatlakozik is, így a tv-t megkerülve egyszerűen lehet a soundbaron zenét hallgatni, illetve tv bekapcs után is rögtön kapcsol be, semmi gondom nem volt eddig.
Komolyabb hangminőségű filmet még nem néztem rajta, csak random netflix-es akciófilmet, ott azért 1-1 lövés pl. elég jól szólt, szóval alapvetően szerintem a hangminőség teljesen korrekt, hozza azt, ami elvárható egy ilyen cucctól, illetve pl. koncertek a vertical sound engine-nel nagyon élvezhetőek, magához képest nagyon szép a térhangzás szerintem. Sima spotify-os zenehallgatáshoz én nem szoktam használni, ott szerintem nem előnyös.
Bármi kérdés van, szívesen állok rendelkezésetekre -
válasz
stickermajom #8708 üzenetére
A HD hangokkal a soundbarok nagyrészénél kitörölhetjük a seggünket.
Kevés soundbar tudja megszólaltatni a hd hangokat,pontosabban nem fog hallható különbség lenni mondjuk a szimpla DTS és a DTS HD-MA között.Ezt inkább csak a drágák tudják.Értelmezni tudják az olcsóbbak is,csak éppenséggel pl a DTS-ből csak a mag fog szólni.
Innentől meg mindegy,hogy optikai,vagy hdmi. -
törölt tag
válasz
stickermajom #8666 üzenetére
Nekem ez van. Nincs semmi gond vele. Bár most csak simán a tv van rákötve,korábban átment rajta minden, a 4K is.
-
válasz
stickermajom #8666 üzenetére
Igazából a soundbarokon a plusz hdmi leginkább arra van,hogy pótolja a tv lefoglalt portját.
A legtöbb soundbaron (nem a többszázezres komolyabbakon) sok előnye nincs a pc/bd lejátszó-sb-tv sorrendnek,mert ugye ez nem egy hm erősítő aminél fontos pl az érintetlen DTS HD-MA hang.
Nálam a filmezésnél a képminőség a fontos,az pedig a pc-tv-sb sorrendnél biztosabb.
Amúgy nálam 2 hdmi porttal van a pc rádugva,egy megy a tv-be és onnan megy a hang az sb-be ARC-n filmezésnél,egy portnál meg az sb-be megy közvetlen a kábel,onnan meg tv-be,ezt használom a tv nélküli zene hallgatáshoz,de a kép is akadás nélkül megy át így is a YAS-207-en. -
válasz
stickermajom #8624 üzenetére
Fura az euronics ilyen szempontból.
Írják is az oldalukon,hogy a webes rendelés személyes átvétellel nem az adott bolti raktárból történik. -
válasz
stickermajom #8604 üzenetére
Na igen!
Boltban nem azt adja vissza amit otthon.
Otthon azért más az akusztika.
Boltban nagyon nem úgy szólt a Yamahám mint itthon,itthon mutatta ki a foga fehérjét igazán. -
válasz
stickermajom #8602 üzenetére
Tisztán érthető minden szó és hang még aránylag kis hangerőn is.
Pont jó arányban vannak a magashangok és a középtartomány. -
válasz
stickermajom #8600 üzenetére
Nálam a sub nem kapcsol ki,inkább ilyen 20-30-ból 1x nem kapcsol be.
Olyankor kikapcs-bekapcs és jó.Ennyivel együtt tudok élni,cserébe jó a hangja. -
gyuri.sza
tag
válasz
stickermajom #8568 üzenetére
Szerintem a Sony lesz a befutó, de még nem vettem meg, ha megveszem írok véleményt róla, hogy szerintem milyen.
-
válasz
stickermajom #8578 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest