- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
A filmnél a hangsávot választod csak ki, az egy dolog. Az Összes Beállítást választva TV-n a Hang/Hang kimenet menüben tehát a HDMI ARC van kiválasztva. Ez alatt megjelennek a további beállítások: az Automata helyett próbáld meg a többi lehetőséget: PCM , Bitstream (Áthaladásnak fordítják). Így a JBL kapja az érintetlen hangot és ő dolgozza fel. Ha az ARC funkció rendben működik, akkor rendesen meg kell szólalnia valamelyik módban a filmek alatt, de lehet, hogy a JBL-en is érdemes valamit esetleg még állítani.
A filmek hangzása se mérvadó, nem mindig szólnak a hátsók telibe, inkább tesztekkel próbáld meg. [link] vagy [link]. Letöltögeted ezeket a pendrive-ra és mehet. -
gertitorpe
tag
Milyen TV-n nézed a filmet? Nem biztos hogy a TV kiküldi neki az 5.1-et
A Samsung Q90 végül megérkezett és sikerült is összerakni. Amellett hogy kinézetében, anyagában (súlyában
) prémium a soundbar... gyönyörűen szól.
Nem tudtam sokat tesztelgetni mert sok időt elvitt az összerakás, firmware frissítés (bár sztem már a legújabbal jött) de belehallgattam a Star is Born True HD-s verziójába és keresgéltem az államat. Nem vagyok nagy audiofil de egy nagyságrenddel szebben szól mint a lecserélt Denon + Taga 5.1-es szettem. Nagyon elégedett vagyok, főleg hogy jó áron sikerült elcsípni egy darabot.
Holnap majd meghallgatok rajta 1-2 hangosabb Dolby Atmosos darabot és beszámolok bár ahol most vagyok nem ideális a szobabeosztás a hangpattogtatáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest