Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Tulajdonképpen részemről ajánlhatom a Samsung R550-es soundbart, nekem is olyan van.
Minden felsorolt kritériumodnak megfelel.
Bár én csak optikai csatlakozással tudom összehozni a régebbi buta Samsung TV-mmel, így a vezetéknélküli összeköttetést nem próbálhattam ki vele.
Viszont még így optikain csatlakozva ia tudom vezérelni a TV távkapcsolójával.
Ja és automatikusan ki és bekapcsol a TV-vel együtt.Szoktam használni telefonos bluetooth-os zenélgetésre és tud olyat igen, hogy amikor benyomom a mobilomon a bluetooth-t, automatikusan felkapcsolódik a soundbar is és ezzel együtt persze a csatlakozás is létrejön automatikusan.
Mondjuk én ezt a funkciót szerintem kikapcsolom majd a napokban, mert többször más okból kapcsolom be a bluetooth-t és olyankor felesleges a soundbar-nak bekapcsolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest