Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekcloud
tag
válasz
Retekcloud #3096 üzenetére
Jah és a 2 között nem sok rendszer van. Nagy szakadék van árban itt ahogy észrevettem.
-
Bubukain
senior tag
válasz
Retekcloud #3093 üzenetére
hányszor belefutottam abba hogy azt vettem amit mindenki ajánlott a fórumon.
aztán kiderült hogy számomra elfogadhatatlan. Sokszor nem tudom hogy én vagyok ennyire igényes vagy mások ennyire igénytelenek.
Biztosan jól döntöttél, nem kell mással foglalkozni.
Én pl egy sony ht ct800-at használok, 160e ft volt és megvolt az oka amiért ezt vásároltam.
Most rendeltem hozzá 2 hátsó surround sugárzót 100e Ft-ért. Gondolom másnak ez is drága, de nem foglalkozom vele.Szóval csak azt akartam mondani, hogy használd egészséggel amit vásároltál.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Retekcloud #3093 üzenetére
Ez a mindenki okosabb a másiknál szitut mondod, ami szerintem nem ez, egyszerűen egy hangprojektorért a 400 ezer rengeteg én csak azt mondom. Nem tudom elképzelni hogy 150 ezres ársávban lévő, ami már szintén prémiumnak mondható hangprojektorok között, egy 3x annyiba kerülő mivel adna többet a dizájnon kívül. De persze csak lehet én látom hülyén, meg ami neked van subbal még nem is hallottam az is igaz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Retekcloud #3090 üzenetére
Hát nem tudom, ahogy nézegetem még + ~230 ezer a sub hozzá, azaz ott vagy ha még jó áron is szerzed be 350-400e a kettő, ebből meg már egy olyan 2.1-es sztereó rendszert raksz össze erősítővel hogy látatlanba azt mondom hogy körbeveri 10x.
Szerintem egy hangprojektorért úgy hogy mély is van benne 150 ezer felett hülyeség kiadni, de persze mindenki azt vesz amit akar.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Retekcloud #3078 üzenetére
"Esztétikusabb, minőségibb és amíg nincs sub hozzá úgy is jól szól"
Na ezt valahogy nem tudom felfogni hogy mély nélkül egy projektor hogy lehet jó...
-
Emprise
tag
válasz
Retekcloud #3078 üzenetére
És hogy legyen egy vélemény a Heos mellett is, még régebben vettem, amikor egy árban volt kb. a kettő, szóval nem az árkülönbség volt a döntő, hanem az alábbiak:
Sonos csak optikai bemenet, csak DD 5.1 dekódolás, DTS azért manapság már tud hiányozni. Zenénél hangban nekem sok különbség nem volt, filmeknél a sub azért besegített a Heosnak, de ez nyilván kiegyenlítődik ha az ember vesz a Sonoshoz is, csak akkor az ár már lényegesen több. Beszédhang nekem a Heosnál jobban tetszett. Külsőre Sonos tényleg jobban néz ki. -
ftt
tag
válasz
Retekcloud #3065 üzenetére
gratula !
-
Zizi123
senior tag
válasz
Retekcloud #3067 üzenetére
Nem kerdes, hogy jo valasztas volt.
Nagyon jo cucc, csak jokat lehet rola hallani. -
Zizi123
senior tag
válasz
Retekcloud #3065 üzenetére
Az ara is
Melynyomo nelkul is a majdnem a duplaja, mint a JBL.
-
mj1981
tag
válasz
Retekcloud #3052 üzenetére
Az uj Jbl bar 3.1- et a jbl 450 mellé szánta mivel a 450 nem tul karcsú ezert karcsusitották a centerét "" kapott kújelzőt esztétikusabb let a táv..kissé térhangzásban gyengébb lett de a 25 centis mélynek köszönhetően még jobb mélye lett.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Retekcloud #3052 üzenetére
Ha nem szimpi a JBL, akkor miért soroltad fel a 450-est
?
Ezek közül, ha ennyire mindegy az ár (mert azért van szórás a felsoroltak között), akkor Sonos-t vennék
.... aztán később kiegészítheted SUB-al is (mégegyszer ennyiért
), de amúgy meg nekem is az lenne a kérdésem, hogy miért nem JBL 3.1, ha már a 450 is felmerült
.
-
F_Peter
őstag
válasz
Retekcloud #3050 üzenetére
Meg kell hallgatni őket, csak úgy lehet megmondani hogy neked melyik tetszik. Én azt tudom, hogy még hallottam olyan mélynyomó nélküli soundbart, ami számomra elég mélyet tudott.
JBL 3.1 miért esett ki? -
F_Peter
őstag
válasz
Retekcloud #3043 üzenetére
Ez egy olyan dolog hogy kinek mi a jó.
Én direkt a falakat remegtető "mozis" mélyeket kerestem, ebben szerintem a jbl-nek a soundbarjai mindig nagyon jók a saját kategóriájukban. Például kisebb szobában, ha nem kell 4k akkor már a 350es is nagyot szól, szvsz sokkal jobban mint az árkategóriája.
De valamit valamiért, például a Klipschnek az egyik típusa (ha jól emlékszem R10 vagy ilyesmi) sokkal jobb volt beszédhang tekintetében.
Azt hozzá teszem hogy az új Jbl-t még nem hallottam (3.1), egy hallgatást biztos megérdemel.Azt is vedd számításba hogy drágább készülék lehet teljesítmény vagy szolgáltatás miatt drágább, amiért lehet felesleges fizetned (pl. 4k képesség, vagy kisebb a szobád és nem kell 440w, stb.)
-
Retekcloud
tag
válasz
Retekcloud #3024 üzenetére
Ezekre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged