- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
válasz
Al Capone #6957 üzenetére
LG sl8y 3.1 t is nézd meg. Kb egyforma a Samsung HW-Q70 soundbarral, csak az LG támogatja a chromecastot és Google assistantot, így multi room képes is, még a Samsung HW-Q70 tudtommal nem. A Samsung mélye kicsit nagyobb, illetve van hdmi eARc. Mindkettő dts x és dolby atmos képes.
-
peti85
senior tag
válasz
Al Capone #6924 üzenetére
Mélyben nagyon "erős", én kifejezetten szeretem a mély hangokat, mindig kicsit rá szoktam arra erősíteni EQ-ban ha van rá lehetőség, de ez az első hangcuccom amin -1en használom.
DD és DTS hangokat támogat, sajnos ez lehet hátrány ha a lejátszó nem tudja ezt normálisan lekezelni, nekem a ShieldTV-vel ez nem nagy érvágás. -
Draken
őstag
válasz
Al Capone #6921 üzenetére
Bővebben sajnos nem tudok válaszolni rá, mivel nem rendelkezem vele, csak a jelenlegit erre szeretném lecserélni.
(#6922) peti85 : Itt inkább arra lenne kíváncsi a fórumtárs, hogy pl a különböző hangokkal elbánik e. Az nyilvánvaló, hogy kategóriájában a legjobbak közé sorolható, bár tudtommal earc ezen nincs -
vtomias
csendes tag
válasz
Al Capone #6915 üzenetére
Szia!
Az általatok felsorolt hangcuccok közül, a Samsung HW- Q70R-t választanám. Ezek közül csak a JBL hangfalait hallottam élőben, a többit azt külföldi tesztek alapján ismerem. A legjobb az lenne, ha élőben is meg tudnád hallgatni őket (bár az nem lesz sosem olyan, mint otthoni körülmények között).
A JBL Bar 3.1 és az 5.1-et nem választanám, mivel ők támogatják a legkevesebb hangformátumot a felsoroltak közül. A JBL BAR 3.1 szól a leggyengébben, de ő is a legolcsóbb. A Sony HT-ZF9 a legdrágább, de nem szól jobban, mint a többi, illetve nem sugároz felfelé hangot.
A Samsung HW-Q70R és LG SL8Y sok mindenben hasonlóak, mindkettő 3.1.2-es hangrendszerrel rendelkezik, az LG egy kicsit olcsóbb, de a mélyládája is gyengébb. A Samsungnak és Sonynak is van EARC HDMI foglalata, ami előny lehet a jövőt tekintve. Továbbá szomorú, hogy egyre kevesebb HDMI csatlakozó kerül néhány eszközökre. Végig kell gondolni előre, hogy miket szeretnél csatlakoztatni. Azt még tudnod kell, hogy a Samsunghoz aránylag olcsón tudsz venni hátsó hangfalakat, ami a térérzetet jelentősen növelni tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest