- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Az amúgy mélynyomós, de az írt Edifiert is kapni mélynyomós változatban, csak az nem 50.000, hanem 120.000 Ft. Ezeket a Mark Levinsonos LG-ket már 10 éve nem lehet kapni, kevésnek van, akkoriban nem volt éppen olcsó, és akinek van az sem adja el, nem véletlenül...sok típusa van, itt van egy [kamerázva]. Nekem is van egy ilyenem, de más típus is, imádom a hangjukat. Sokkal jobb a hangja, mint egy méregdrága Sonos soundbarnak.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Igazából nem lesz nehéz választani, mivel ebben az árkategóriában nem bővelkednek a termékek optikai bemenettel, tényleg néhány darab rendelkezik vele. Kivéve persze a soundbarokat.
Meghallgatni persze jó lenne, de ezeket ilyen MM-ba nem forgalmazzák sajnos...
[link] Ebben a videóban, nekem jobban tetszik az E25HD hangja (tudom, hogy az ilyen videók nem érnek sokat, hisz a saját hangszórómon hallgatom, meg és ugye a beállítások...de mégis azért szoktam ilyeneket nézni. Nekem a magas hangok tisztábbnak, élesebbnek tűnnek, illetve a mély is pontosabb). Egyébként sokan leszólják az ilyen kinézetű hangszórókat, mert design terméknek tartják őket. De nem kell megilyedni, simán lehet egy ilyen jobb, mint egy fadobozba csomagolt hangszóró...Nekem van hasonló kinézetű LG-m, először aki meglátja az kineveti, de pár perc után mind ledöbbenek és úgy távoztak tőlem, hogy ilyen hangot életében nem hallott még. Mozira nyilván kevés lehet...de ennyi pénzért elkell dönteni, hogy a dübörgést vagy a tisztább hangokat választod. -
Laca19 (a)
aktív tag
Én is valami mini HiFi-t javasoltam volna, de jól írod, ami optikai bemenettel rendelkezik, az nem 40 ezer Ft.
Gondolom TV-hez kellene az optikai bemenet...
A legolcsóbb HiFi, ami rendelkezik digitális bemenettel az talán a Panasonic PMX80, 70.000Ft-ért.
[link]Bár optikai bemenete nincs, de van USB-DAC csatlakozás PC-hez, ami korlátozott, mert csak zenét tud lejátszani, filmek hangját nem. Ha esetleg ez elég lenne zenehallgatáshoz PC-vel összekötve, akkor ez is egy lehetőség olcsóbban, mint az említett Onkyo. De már ez is szinte duplája az említett összegnek. -
törölt tag
Wow
, én az Onkyo TX-SR373 -at néztem , mivel faternak az előző szériás SV373 van és mai napig odavág a Mission-el
De ehhez még kellene minimum egy 100/150 ezres hangfalpár és ekkor még olcsót vettél, de ez meg építkezés után nem fért bele
De azért egy fasza soundbar sem rossz
Nem kell tőle 3-400 ezres hangzást várni és ennyi. Az a baj, hogy 100k alatt mini , sőt mikro hifi sem nagyon van
(elfogadható)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest