- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
zozy84 #20171 üzenetére
Csak nem a TV-re volt kötve az xbox a Denon helyett?
Bár a doksija szerint van olyan almodel ami tud earc-ot, de alapvetően nem jellemző rá. Ha nincs earc, akkor jobban jársz, ha a soundbarba dugod a dolgokat. A leírásod arra enged következtetni, hogy csak sima arc van.
A DD+ az tömörített atmos, az SB ettől többet tud.
Streamingnél mindegy, mert alapból csak az van, de ha letöltesz valamit TrueHD-ban, jobban jársz ha az xbox-ot használod lejátszónak és a TV-t csak kijelzőnek.Spacefit-et én ajánlom hogy bekapcsolva tartsd, adaptív módot szintén. Többi beállítást nem. Mélykiemelésre nem tudok mit mondani, tér függő is a dolog és 990d-t nem hallottam még élőben.
-
Zizi123
senior tag
válasz
zozy84 #20151 üzenetére
Szerintem el vagy tévedve.
A soundbarnak pont az a lényege, hogy nagyot szóljon, és a TV egyébként f.stalicska hangját sokkal élvezhetőbbé tegye bármilyen képanyag (beszéd, zene, film, játék) alatt."viszonylag halkan is szép és tiszta de dinamikus a hang"
Szerintem ez irreális, persze kivéve ha a TV a viszonyítási alap akkor, mert akkor teljesíteni is fogja, de egyszerűen nem erre való."A szép hangzástól azért messze vannak."
Ahogy a Samsung is. Filmek alatt brillirozni fog, és sokkal jobb is, mint a soundbarok többsége, de drágább is a legtöbbnél.Kicsit ez olyan, mint a gamer fejhallgató, hogy igen vannak amik sokkal jobban szólnak mint a többi zene alatt, de a legjobb sem közelíti meg zenére való audiophile füleseket. (árban pedig ugyanannyiba kerül a gamer kategória teteje, mint a studió / audiophile fülesek alsó közép kategóriája.)
Egyébként pedig ha a cél az, hogy a kedves néző beleképzelje magát a történetbe 1 filmnél, akkor 1 bombázásnál márpedig hangosnak kell lennie, és remegnie mindennek, egyébként mi értelme soundbarral nézni a filmet.
-
sisi24
tag
válasz
zozy84 #20132 üzenetére
Én sem voltam elájulva tőlük sosem.. Nekem is mindig hangfalaim voltak.
De aztán be mentem médiában és meghallgattam a Samsungot, na hát nem volt rossz! Főleg hogy nem gondoltam volna hogy ez igy is tud szólni!
Néztem a JBL-t is de azt pont hogy nem lehetett kipróbálni, bár annak a subbja sokkal nagyobb. Aztán lehet csak paraszvakitás...
-
sisi24
tag
válasz
zozy84 #20127 üzenetére
Egy ilyen jó kis szettet egy Soundbárra?
Hát ha lecserélted, nagyon kiváncsian várom a véleményed!
Én meg most éppen forditva vagyok, soundbár helyett ilyen szett.
De nem tudom, én hallgattam Mediában! És meg kell mondjam, megdöbbentően jól szól! Amit néztem az egy q990d. Bár nem tudom mi a jelentősége a q jelzésnek..
-
Zizi123
senior tag
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
zozy84 #20114 üzenetére
Applikációban PTZ 10% + CRP 5% + SHOPAPP kuponnal 300.452 Ft-ra le lehet licitálni a Q990D-t.
Ha van régi soundbarod akkor meg -10'000Ft lejön még a végösszegből.További kérdéseket elkerülve.
PTZ(ePromóter) és CRP (ügyfélszolgálat) kupont az ügyfélszolgálattól lehet kunyizni LiveChat-en.
A Telekom 15%-os kupon ennél nem játszik. -
sakal83
addikt
válasz
zozy84 #19949 üzenetére
En a samsung q990 q930at, vagy a
Klipsch core 200+sub+ sur javaslom. Ezek talan nehezen de belefernek a keretbe, ha hatsok is kellenek.A következő a sennheiser de azbmar ultra draga.
A fentiek igy sorrendben a jobbak es arertekben jok.
De a normal rendszert abszolut nem vard el ezektol.
Han van pl 220e ftert q930, az eleg jo vetel ennyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest