Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az 5.1-est néztem - mármint nem az 5.1 surroundot, hanem a tényleges 5.1 bar-t -, de most is csak az emagnál kapni majd 300kért. Annyit nem adnék érte. A 2.1 deep bassnál meg sokan panaszkodnak, hogy megpurcan a mélynyomó és egyébként sajnos nem is szól annyira "tisztán", mint azt várnád egy JBLtől. Mármint oké, a hifi bolondok lábrázást kapnak egy JBLtől, de átlagos zenehallgatásra kellemes parasztvakítást ad, én is szeretem. Csak a 2.1 nem ilyen.
-
Német hifis/házimozis márka ès nem éppen a gagyi kategória (ez az árakon látszik is).Persze ma már ők is gyártanak mást is.
Aki jártasabb kicsit is a hifi világában és nem csak a kommersz neveket ismeri a hazai boltláncokból,az ismeri,vagy legalább hallott róla.
Elég jó cuccai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged