Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PiszokAlfréd

aktív tag

válasz PiszokAlfréd #10671 üzenetére

Na, megoldódott! :) Végül nem egy sima sztereo cuccra esett a választás, pedig nem gondoltam volna hogy valaha még lesz 2.1-es szettem.
    Megfelel minden szempontból, sokkal kevesebb helyet foglal mint a régi hangfalak az erősítővel, szinte mindenhez is tud csatlakozni, egyedül talán a fejhallgató kimenet ami hiányozhat alkalomadtán, de megoldható az is azt hiszem. Egy Edifier S350DB-ről van szó. Az első teszt amit találtam róla, annyira áradozó volt, hogy nem is vettem figyelembe, mondván fizetett hirdetésről van szó. :) Majd elolvastam/megnéztem még jó párat, és mindenhol dicsérik. Nem az a klasszikus 2.1 ahol a szatelit hangszórók csak cisszegnek egy kicsit, némi Sokol rádió minőségű középpel megtámogatva, mondván majd a woofer úgyis elvonja a figyelmet. Gyönyörűen egybe olvad a határvonal a szatelitek legmélyebb és a mélynyomó legmagasabb frekvenciája között, egy egységes, sztereo hangot alkotva. Nekem ez jött le a tesztek összességéből, de sajnos személyesen nem volt alkalmam kipróbálni.
    Használ valaki ilyen szettet? Mik a tapasztalatok?
    A helyzet másik része, miszerint a szomszédos szobából fog jönni minden anyag Plexen keresztül, nagyon jól bevált, csak a hangsugárzók hiányoznak. A biztonság kedvéért lan kábellel oldottam meg, a falon keresztül. :)
    CD lejátszót tud valaki ajánlani? 10k-tól van, másfél milláig, melyik lehet az megfelelő ide? :F

Új hozzászólás Aktív témák