- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Macyke82
tag
válasz
Yolo Puki #10816 üzenetére
Tegnap én is meghallgattam a cinema 600-at, nekem is nagyon tetszett a hangja, de úgy vagyok vele, hogy azért csak megvárom és meghallgatom a 800-as verziót is (3.1) és csak utána döntöm el, hogy inkább olcsóbban a 600 (kevés szolgáltatással) vagy megéri-e a nagytestvér a nagyobb teljesítményt, Atmos-t stb.
-
Yolo Puki
csendes újonc
válasz
Yolo Puki #10777 üzenetére
Végül a Klipsch Cinema 600 lett a nyerő, másfél hét után az mondom, nagyon szuper cucc, magasak és mélyek nagyon jól szólnak, a beszédhang érthető és zenehallgatáshoz is kiváló.
Egy problémám van vele: hiába csatlakoztattam hozzá fejhallgatót (először vezetékest majd vezeték nélkülit dokkolóval) és kapcsoltam át ANALÓG-ra, nem hallani semmit, illetve ami fura, hogy alig bírtam bedugni meg kihúzni a jack vezetéket, ami azért fura, mert a leírás is 3,5 mm-et ír, tehát jónak kéne lennie... Neten próbáltam keresni erről bármit is, de nem találtam.
Szerintetek mi lehet a gond? -
válasz
Yolo Puki #10777 üzenetére
Elég érzékeny a fülem,de nem mondanám hogy pl a T650-em dobozhangú lenne,pedig nem egy felső kategóriás cucc.
Persze a hangja nem ér fel pl egy Klipsch-sel,de nem kell attól félni hogy dobozhangúak a Samsungok,főleg egy Q800T.
Nekem az LG viszont az,persze ebből felsőkategóriást még nem hallottam. -
Gino20
őstag
válasz
Yolo Puki #10772 üzenetére
A Klipsch Cinema 600 az utólagos bővítéssel kerek 300e Ft lenne [link] [link] ha ez szempont, de biztos "ütős" lehet (szívesen meghallgatnék egy ilyet).
Ha 200e vagy alatta szeretnéd megállítani kompletten, akkor kb a samsung vonal marad. Létezik pl LG-ben is surround kiegészítő, de vicces annak az ára [link] (mondjuk ilyen alapon a klipsch-é is, de attól valahogy többet is várnék).
Samuban SWA-8500S/9000S/9100S-ek vannak, de ahogy látom ezek is jóval drágábbak lettek, de még mindig jóval olcsóbb, mint az egyéb surround hangfal.
Samu hangprojektor tekintetében meg akad választék. Q60T most extreme-be elég jó áron van [link] és ha ennyiért van ilyen, akkor pl Q70T-t Én nem vennék 130-ért hanem tényleges szintet lépve, akár SUB tekintetében is Q800T lehet még esetleg jó opció.
JBL-ben nincs bővítési lehetőség, de ott alapból van lecsatolható aksis megoldás JBL BAR 5.1 esetén. Nagyjából szerintem ezek az opciók vagy talán most bőven bolti ár alatt van egy ilyen [link] . Ez is biztos kategóriájában brutál cucc lehet, de ha jól tudom nem bővíthető. Ehhez már van mérőmikrofonos kalibrálás is és ez alapján [link] még térhangzásban is meglepőt varázsol, de gyanítom azért nem ér fel a valós 5.1 megoldással, de lehet alapból olyan minőséget nyújt plusz varázsol, hogy akár elégedett lennél vele (puding próbája......akár az eladónál ha meg tudod vagy akarod oldani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest