Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Zolom89 #15035 üzenetére
Nekem amúgy ALDI-ban volt hasonló élményem. Épp nagy terasz-bútorzat keresésben voltam és elvoltam borzadva, hogy 300-400k alatt nem találtam semmi normálisat, bejártam összes nagyobb üzletet. ALDI-ba csak beugrottam RUSZTIKUS bagettért, erre már fizetés után, a kasszák mögötti sorban a leértékelt nagy cuccok között meglátom: RATTAN kertibútor szett, L alakú "kanapé" +dohányzó asztal 95 ezerért... Na mondom ez nekem kell! Parkolóban meg ment a fejvakarás amikor targoncával hozta ki a dobozt a csávó.
Ülések lehajt, pont patent befért.
-
válasz
Zolom89 #14518 üzenetére
Erdekes, nekem beszedhanggal meg nem volt gondom egyik streaming szolgaltato eseten sem, adaptive sound-on hasznalva.
Ami problemas szokott lenni, az ha PC-rol kuldom ki a jelet, ott neha megesik hogy a beszedhang kiemeles szukseges mert valahogy a csatorna lekeveres szar.
Milyen tevere van kotve?
-
djbrusic
csendes tag
válasz
Zolom89 #7048 üzenetére
Eddig csak optikával volt összekötve, azzal tökéletesen működött a hangerő és az automatikus ki-be kapcsolás is.
Eszem ágában sincs Bt-n használni csak megpróbáltam azzal működnek-e ezek a funkciók.Ezek szerint akkor kénytelen leszek venni új soundbar-t is. Be fonom a hajam...
-
asturel
őstag
válasz
Zolom89 #6825 üzenetére
Közvetlen közelről (<5 cm) se hallani semmit? Az az érdekes, hogy mindkét oldalon lévő hangszóró ezt csinálja, de fél méterről is bőven hallható még, eddig nem tudtam beazonosítani, de így most már 2-3 méterről is "zavar" (persze ehhez full csend kell). Nem valószínű, hogy "nálam" (interferencia, akármi..) van a probléma, igaz?
(Gondolom az A*z* Csehországba küldi vissza így érdemesebb bevinni a Váci utcába (?))
-
AL
addikt
válasz
Zolom89 #6746 üzenetére
Szia ! A filmek szinkronizálásával, hangjával van a legnagyobb baj. Mintha a Hangmérnökök direkt úgy csinálnák meg, hogy csak hatalmas robbanások, zörejek legyenek és azzal nem is foglalkoznak, hogy nem lehet érteni a beszédet. Biztos vannak, akiknek a nagy dübörgések tetszenek, de ha nem értem a beszédet, akkor minek nézzem a filmet.
A TV műsoroknál is tapasztalni ilyen "hüleséget", amikor híradónál, vagy más műsornál egy hangos zenét bekevernek. Én is ezért cserélgettem a házimozijaimat ( Yamaha, Marantz, stb. ) , mert egyszerűen nem értettem a filmeknél a beszédet. Hiába emeltem ki a centernél a beszédet, még a DVD és a Blu Ray játszón is használtam beszédkiemelést. Eredménytelen volt. Magyarázták ezt a rossz párosítással ( erősítő - hangfalak ) és a szoba rossz akusztikájával, nem derült ki. Jelenleg egy Yamaha hangprojektort használok és ennél minden szót érteni, hallani. Lehet, hogy egyszerűen csak jól van megcsinálva. Nem egyszerű a választás és az a baj, hogy csak otthon, vásárlás után derül ki, hogy jól választottál e. Üdv. -
Hurkaleves
őstag
válasz
Zolom89 #6742 üzenetére
Nem. A célom az, hogy a filmek alatt a beszédet is értsem, mert az halk, ellenben az effektek meg szétrepítik a házat. Jelenleg a TV-be megy a HDMI és a TV-ből fejhallgató csatolakozón keresztül megy a hang a 2.1-es hangcuccomba. Abban bízok, hogy a soundbar ha megkapja a HDMI kábeltől a jelet vagy a digitál optikain akkor a szöveget szépen leosztja (ami egyébként a centerből jönne) sztereóra és normalizálja a hangerőt, hogy ne kelljen a hangerőt mindig le/föl vennem a távirányítón. Mert ez roppant idegesítő tényező filmezés közben. A régebbi sztereó filmek teljesen jól szólnak. Szóval ha van ilyen téren tapasztalat, akkor azt szívesen veszem, mert ha működik az elmélet, akkor lehet beruházok egy soundbarra.
-
válasz
Zolom89 #6684 üzenetére
Ugyanez volt itt írva a régi hozzászólásokban a Samsung HW-MS650-ről is. Azt irkálták róla, hogy doboz hanga volt kipróbálva. Gondolom, hogy ott is csak a bt kapcsolatra alapoztak, ugyanis megvettem és nagyon jól szól a szobában. Mindenképp hangprojektor volt a célom és nem sima soundbar, hogy legalább valami minimális kamu házimozi hangzás legyen. Ugye itt korábban írogattam róla és linkeltem is anyagot, hogy baromira nem ugyanaz a kettő, mert valaki abban a tudatban van a mai napig, hogy egy és ugyanarról van szó pedig nagyon nem.
-
-
CroCo
csendes tag
válasz
Zolom89 #6567 üzenetére
Igen, doboz hangja volt.. S lehet ha otthon hallgatja az ember, s nem közvetlen előtte áll akkor jó, de ezt nem tudtam kipróbálni. Sok fajtát meghallgattam, de 100ezer alatt mindnek fura "kongós" hangja volt (Gondolom ez lehet a doboz hang). Még gondolkodom, hogy mi legyen a magoldás... ;-)
-
CroCo
csendes tag
válasz
Zolom89 #6559 üzenetére
Köszi... Elmentem meghallgatni a Médiába... fura... lehet otthon jobban hangzik.. de nem vettem meg. Hazajöttem összerakni inkább a régi Samsung 5.1 Home Theater DVD lejátszós cuccom...legalább kipróbálni, de kiderült már kidobtam.. a dvd lejátszó részét.... Esetleg jobban járok egy új erősítővel mint a soundbaral?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged