Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MolGabi

aktív tag

válasz Micsurin #14 üzenetére

Arra írtam, hogy csak 4090-nel játszható a játék... azért messze van tőle a konfigom. Ez volt 5 perc gyors megnézés után a véleményem, azóta sok mindent láttam...

...neten olvastam a hang hibák után, még Xbox-on is létezik. Ész megáll. Legelső átvezetőnél már elcsúszik a hang a képtől, illetve a felirat is egymástól. Eszméletlen bosszantó.

Egyet nem értek a Remedy részéről... Ha valóban ennyire az Alan Wake 2-t próbálja már 13 éve tető alá hozni Sam Lake és azért az Epic-re esett a választás, mert teljes támogatással szabad kezet kaptak a projekthez, akkor hogy adhattak ki egy ilyen programot, ha tényleg ennyire a mindennek a közepe ez az Alan Wake sorozat neki/nekik?

20+ éve követem a Remedyt, de mintha a Max Payne játékok kiadása (és Max Payne jogok eladása) után nem igazán tudnák, hogy hogyan tovább. Az AW1 is keserves utat járt be, a nyíltvilágú, váltakozó napszakos koncepcióból lett egy közepes lövölde idegesítően sok ellenféllel, az utána megjelenő játékaikat (QB, Control) kifejezetten nem szeretem, nagyon nem az én világom egyik sem.
    Az AW2-t nagyon vártam, de azért ez tényleg gáz, amit kiadtak most. Ilyen borzasztó produktum volt megjelenésekor a Quantum Break, aztán nagy nehezen összeszedték magukat, a Control megjelenéskor is nagyobb gépet kívánt, de azért be lehetett állítani úgy, hogy fusson kisebb gépeken is.

Na majd talán a Max Payne remake-re összeszedik rendesen magukat... :U

Új hozzászólás Aktív témák