- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Arra írtam, hogy csak 4090-nel játszható a játék... azért messze van tőle a konfigom. Ez volt 5 perc gyors megnézés után a véleményem, azóta sok mindent láttam...
...neten olvastam a hang hibák után, még Xbox-on is létezik. Ész megáll. Legelső átvezetőnél már elcsúszik a hang a képtől, illetve a felirat is egymástól. Eszméletlen bosszantó.
Egyet nem értek a Remedy részéről... Ha valóban ennyire az Alan Wake 2-t próbálja már 13 éve tető alá hozni Sam Lake és azért az Epic-re esett a választás, mert teljes támogatással szabad kezet kaptak a projekthez, akkor hogy adhattak ki egy ilyen programot, ha tényleg ennyire a mindennek a közepe ez az Alan Wake sorozat neki/nekik?
20+ éve követem a Remedyt, de mintha a Max Payne játékok kiadása (és Max Payne jogok eladása) után nem igazán tudnák, hogy hogyan tovább. Az AW1 is keserves utat járt be, a nyíltvilágú, váltakozó napszakos koncepcióból lett egy közepes lövölde idegesítően sok ellenféllel, az utána megjelenő játékaikat (QB, Control) kifejezetten nem szeretem, nagyon nem az én világom egyik sem.
Az AW2-t nagyon vártam, de azért ez tényleg gáz, amit kiadtak most. Ilyen borzasztó produktum volt megjelenésekor a Quantum Break, aztán nagy nehezen összeszedték magukat, a Control megjelenéskor is nagyobb gépet kívánt, de azért be lehetett állítani úgy, hogy fusson kisebb gépeken is.Na majd talán a Max Payne remake-re összeszedik rendesen magukat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest