- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
uveg fesztivalon eleve nincs, mi dobozost toltunk, poharat nem lehet zsebrerakni pl meg kenyelmetlen tomegben.
en siman fizettem volna egy euroval tobbet ihato lager / pilzeniert is (ahogy a dragabb gintonicert fizettem is).
jo persze varoshoz kepest draga, de egy het sziget oszkoltseget szazalekos aranyban nem tolta volna meg szignifikansan, foleg, hogy ugye nekunk hozza jott meg a repulo meg az utazas.
[CsuCsu]: na igen, mi is inkabb a delirium rednel maradtunk kint is. a mikkeller black es a monyo boris the bladeje meg melegitosornek is nagyon sok volt, hajozva a Dunan. utana inkabb maradtunk az egyszerubb cuccoknal, a delirium rednel huzva a hatart.
-
[CsuCsu]
őstag
Az angol fesztivalokra ki szokott jonni a Brewdog es 1-2 masik fozde egy-egy standdal. Altalaban nem a kraft csucsa, de magasrol verik a szokasos Coors/Corona/Peroni kombot.
Egy koncert ala Verdant csapfoglalast csinaltak tavaly, csak hat ilyenkor az ember nem tudja, hogy a zenere vagy a sorre figyeljen
-
kraftxld
félisten
Én most voltam egy helyi sörfesztiválon, nagyon jó volt! 300 főben limitált létszám, korlátlan ingyen kaja (igaz kb 15e volt a jegy), egy korsó sör ingyen, aztán minden korsó kb 1600Ft volt. Ez helyi viszonylatban teljesen baráti, és az átlagos lágertől kezdve a 8,5%-os dupla IPA-ig minden ennyi volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged