- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
NoLF, a sörbarát.
bizonyára nagyon sokféle sör létezik, amelyiket még nem kóstoltam, de a megkóstolt sörök száma is igen tekintélyes az én esetemben.
a teljesség igénye nélkül, ami éppen eszembe jut és emlékszem hogy nagggggggggggyon finom:
egyértelmű első helyezett: Zlaty Bazant, FEKETE (úgy néz ki mint a guiness, és olyan finom hogy .... ahhh. sajnos kis hazánkban nem lehet kapni, szlovákiában 100 ftot kérnek az üvegesért...)
többi finomság: Zlaty Bazant, Pilsner Urquell, Staropramen, Budweiser Budwar, Heineken, Fosters, Carlsberg, Carlsberg Elephant (7,5% alkohol
), Edelweiss, Löwenbrau, König Pilsener hirtelen nem jut több eszembe de még van vagy 100 amit imádok 
és a kommerszebb vonal: Borsodit szeretem, kövezzetek meg de szerintem jó a Coronita is (olaszországban meg még sok helyen miért Corona és nem Coronita?)
meg van most egy olyan itthon hogy Pannon Ászok, hát tök jó íze van.
Amstel Kaiser Gösser és társai pedig szintén kellemesek
Új hozzászólás Aktív témák
- Lego 42161 Lamborghini Huracán Tecnica
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), Edelweiss, Löwenbrau, König Pilsener hirtelen nem jut több eszembe de még van vagy 100 amit imádok