Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Tegnap kora este Pestszentlőrincről elzarándokoltam a "közeli" Újpestre a FIRST The Craft Beer Co. látványmicsodájába.
Benyomást szerezni jó volt, nekem csak az "itt is voltam" szintet hozta. A krimó szép, a főzde csillog-villog, a gyárudvar romos, most éppen építkeznek. Sötétben a kibotorkálás balesetveszélyes.
Vendéggel nem sokkal találkoztunk f7-9 között, talán olyan nyolcan-tizen fordulhattak meg akkor. Főzés éppen nem zajlott, pedig azt gondoltam, hogy a "félmilliárdos" beruházást csak három műszakos, megfeszített munkával lehet visszahozni (éppeszű idő alatt).Három sört kóstoltam:
FIRST India Pale Ale - kifejezetten kellemes, itatja magát, hozza a stílusjegyeket, olcsó. JÓ SÖR.
FIRST American Pale Ale - az IPA után rossz folytatás volt, eleje és vége van valami, de üres a közepe. NEM JÓ SÖR.
FIRST Blueberry Ale - lányoknak való szörp, nagyon markáns feketeáfonya színnel, illattal és ízzel. JÓ SÖR.Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest