- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz
realmadrid92 #24830 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
realmadrid92 #24830 üzenetére
nyar vege kornyeken szoktak fozni, osszel van release. par hetesen altalaban meg komlonehezek, olyan kb ket honap korul eri el a maximumat.
3-5 eveseket ittam tobb evjaratbol is, egy 6-8honaposhoz kepest apro kulonbsegek vannak.
ha ki tudod varni a ket evet az jobb, de tippre a 22es evjarat mar lassan a csucsan van.
egyebkent pl belgianhappinessen van eszmeletlen aron vintage uveg belole, 8-12 eur korul magnum uvegben pedig ar/ertek bajnok, ha anizsosan szereted a quadod.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
realmadrid92 #14700 üzenetére
topikban azert eleg sok tapasztalat van imperial stoutokkal, kb az osszes letezo araktegoriaban.
en probaltam langymeleg blacket (meg a regi 18+os verziot), nekem tetszett de tenyleg eroteljesen tultelitett, minden szempontbol.
mikkeller beer geek szeria ajanlott, omnipollotol barmi ha szereted a picit edesebb cuccokat, stone imperialjai is nagyon jok jellemzoen. amagerrel se nagyon lehet melleloni. evil twin cuccai is jellemzoen jok, bar a mexican bizkotti break pl mar picit sok. brewdog jellemzoen jo.
-
Jhonny06
veterán
válasz
realmadrid92 #14669 üzenetére
Az első még várat magára. Sima Black-et már többször is ittam, jelenleg asszem 3 különböző erősségben létezik (régi üveg, új üveg és a can-nek is más az ABV-je), de nem nagyon van különbség köztük. Szerintem az egyik legkevésbé kifinomult imperial stout. Mintha meg se próbálták volna elnyomni az alkoholt benne. Az első korty mindig megüt, aztán a végére valahogy megszokom és jobbá válik. Emiatt én nem kifejezetten ajánlom. Ugyan nem rossz cucc, de hasonló árkategóriában sokkal jobbak vannak.
De ahogy nézem a Black egyéb változatai is ilyenek lehetnek, a Fist pl. általában nem kap túl jó pontokat.
-
Luser2000
addikt
válasz
realmadrid92 #14669 üzenetére
Black-ből van egy vagonnyi verza, köztük kiemelkedő darabokkal és átlagos imerialokkal. Pontosíts.
Nekem most ezek várják a megfelelő pillanatot:
Mikkeller 黑 / Black
Mikkeller Black Fist
Mikkeller 黑牛 Black BuffaloFranc tudja meddig fogom dédelgetni őket, a legbecsesebb darab kb. 3 éve érkezett, 10 fölött volt árban.
-
jsk
senior tag
válasz
realmadrid92 #14150 üzenetére
Különleges sörök kedvelői Facebook-csoportban egy srácon keresztül lehetett söröket rendelni Angliából. 3200 Ft volt.
-
Jhonny06
veterán
válasz
realmadrid92 #14080 üzenetére
Az Omnipollo Noa az egyik legjobb ár/érték arányú sör jelenleg. A Beerlovers-ben múltkor még láttam Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake-et, ez szintén ilyen. Általában van De Molen Rasputin is, ez még a Noa-nál is olcsóbb és szintén brutálisan jó, első körben ezek jutottak eszembe. Noa és Rasputin a Beerside-on is van.
Ha Beerside-ról rendelsz, akkor még ezeket érdemes megnézni:
-
Luser2000
addikt
válasz
realmadrid92 #14075 üzenetére
Legutóbb februárban vettem.
Előző nap néztem, volt weben. Másnap oda mentem, azt mondták elfogyot. Majd mikor lelkileg megsemmisültem, akkor egy hátsó traktus polcán találtak még egy csomót. Hármat hoztam haza.--
Még kiszálazom majd pontosan az információt, de úgy tűnik, hogy a BL-t (is) működtető sztrák nagyker egyik igazgatója magyar.
-
Jhonny06
veterán
válasz
realmadrid92 #14075 üzenetére
Régen az volt, hogy csak akkor főzték a szerzetesek, amikor bevételre volt szükségük és alig lehetett kapni, de az utóbbi 1-2 évben sokkal inkább elérhetővé vált.
Én február - április között többször is voltam a BeerLovers-ben és mindig volt Westvleteren, már messze nem olyan nehéz beszerezni, mint anno. Illetve a legtöbb webshopból még most is hamar elfogy, innen valahogy kevésbé, gondolom nem ismerik az emberek annyira. De természetesen az apátságban főzik, nem más verzió.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
realmadrid92 #12627 üzenetére
+1
Hasonlóan vagyok a Hoegaardennel. Annó letettem a nagyesküt, hogy az a legjobb belga..
Azóta kinyílt a világ.Szerk: Leffe-t már rég nem ittam, a barnájuk anno nagyon bejött.
-
jsk
senior tag
válasz
realmadrid92 #11832 üzenetére
A Delirium Red 650 Ft volt, a Gulden Draak Quadrupel 700 Ft, valamint a göngyöleg üvegenként 115 Ft, de visszaváltják. Ahogy néztem kb. ugyanannyi mint máshol. Viszont így nem kell máshová mennem.
Keress rá a Viszlay Sportra (1042 Budapest, Árpád út 64.). Kb. 20-30 méterre van tőle a Városkapu felé. A Google régen járt arra, így még nem látszik a Maps-en a bolt. Holnap meg tudom nézni a pontos címet.
-
jookomak
őstag
válasz
realmadrid92 #11779 üzenetére
adster topiktársra írj egy püt. Egy ideje nem aktív itt, de régebben rengeteg rendelt. Fb alapján azért nem hagyott fel eme jó szokásával, csak gondolom ide nem ír már.
(#11788) perempe De a szállás, és a pia fizetve van. Rendes embernek emellett már csak steakre és hambira kell költenie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged