Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Hieronymus #25 üzenetére
Nem az van a linken, amit írtál. Mindegy...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Hieronymus #23 üzenetére
Tessék, az első találat a témában egy mérésekkel teli teszt: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-apple-vs-google-usb-c-headphone-adapters.5541/
De mondom, használd a google-t, mert ez itt már nagyon off.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Hieronymus #20 üzenetére
Az már nagyon off lenne. Googleben tucatjával találsz ilyet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Hieronymus #18 üzenetére
"Az USB-C DAC pontosan azt csipet tartalmazza, amit a korábbi telefonokba építettek." - nem tudom ezzel mit akarsz mondani, de abból ugyanúgy rengeteg a bóvli, mint az átlagos telefon SOC-k esetén volt. Van ilyenből 3000Ft-os példány a családban, úgy is szól. Ebay, temu és társai tele vannak ezekkel a vackokkal kínából...
Ha szeretnél minőséget, akkor azt meg kell fizetni, a mondjuk 150k-s teló mellé még egy mondjuk 30k-s DAC személyében.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az a vicc, hogy a vinyl nem tűnt el, sőt elkezdett visszajönni a CD kárára. Nekem is van vagy 10 új nyomású lemezem amit ezekben az években vettem, pl. film OST-k. Van egy Pink Floyd lemezem amit ha összehasonlítasz a letölthető legjobb loss-less formátumú verziójával, a különbség ég és föld, pedig a digitális verzió sem szól rosszul.
Csak hát persze elővenni a lemezt, letakarítani, aztán leülni, megnyugodni és meghallgatni, az nem elég interaktív a tiktok-spotify generációnak.Vezetékes fejesem nekem is van pár, de ott meg a telefon gyártókra vagyok mérges amiért állításuk szerint túl vastag volt a jack aljzat és kisírták, hogy már ne legyen a telefonokon... Most még a telómon van és minőségi végfok van benne, de a következő telóhoz már vehetek jó drága külső DAC-ot is, ha minőséget szeretnék.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Értem persze... Az igény megvan a bóvlira, a cég legyártja, milliók megveszik és azt hiszik ettől királyok. De attól még fáj mikor ilyennel találom szembe magam, miután tudom mire képes egy normális fejhallgató egy tisztességes erősítőről meghajtva.
Anno mikor bejöttek az agybadugós fülhallgatók, akkor egyik ismerős rögtön vett és bizonygatta mekkora királyul szól. Kipróbáltam, olyan volt a hangja mintha egy alagút túlsó feléről szólna a zene, de legalább drága volt. Persze ő nem hallotta rossznak...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, nekem is a Dr. Dre cuccok ugrottak be... De a Sony azért valaha egy jó név volt... Értem, hogy Z meg tudomisén milyen generáció van most de ilyen cuccal égetni magukat akkor is gáz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint a "városi Y generáció" zenét is hallgató oszlopos tagja azt kell mondanom, hogy ez zenét hallgatni nem egy jó fejhallgató, de legalább drága és túl van szoftverezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest