Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az a vicc, hogy a vinyl nem tűnt el, sőt elkezdett visszajönni a CD kárára. Nekem is van vagy 10 új nyomású lemezem amit ezekben az években vettem, pl. film OST-k. Van egy Pink Floyd lemezem amit ha összehasonlítasz a letölthető legjobb loss-less formátumú verziójával, a különbség ég és föld, pedig a digitális verzió sem szól rosszul.
Csak hát persze elővenni a lemezt, letakarítani, aztán leülni, megnyugodni és meghallgatni, az nem elég interaktív a tiktok-spotify generációnak.Vezetékes fejesem nekem is van pár, de ott meg a telefon gyártókra vagyok mérges amiért állításuk szerint túl vastag volt a jack aljzat és kisírták, hogy már ne legyen a telefonokon... Most még a telómon van és minőségi végfok van benne, de a következő telóhoz már vehetek jó drága külső DAC-ot is, ha minőséget szeretnék.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Elden Ring
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen