Hirdetés
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Sordoran #44127 üzenetére
Lehet, hogy érdekelne az A6000
Párom érdeklődik a fotózás iránt, de mivel olyan szinten kezdő, hogy a legtöbb alapfogalom trgár szónak minősül nála, ezért mindenképp olcsó megoldáson gondolkodom tanulni számára.Az egyik ilyen tervezet egy Sony A bajonettes gép pár tucat euróért, obi van hozzá, azzal addig kattintgathat, amíg a mechanika el nem tojja magát. Esetleg egy használtabb NEX/A3000/A5000 széria, szintén bőven 100 ezer alatt, ha találok.
A másik tervezet, hogy az övé lesz az én A5100-asom, én meg egy kicsit feljebb lépek. Ezt lehet, hogy kicsit sajnálnám, mert 1100, azaz egyezer-egyszáz expóval vettem a gépet kitobival 250 euróért, bár negyed év alatt beledurrant 12 ezer expo.Valahogy mindenképp azt látom, hogy nála a kattintások száma fogja megölni a gépet, a mechanikam megkotlása, de őszintén, nem tudom. Szívesen meghallgatom ezzel kapcsolatban amúgy a tapasztalataitokat, hátha volt már itt valaki, akinél volt ilyen sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest