- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Márpedig nyomhatná, az A7 újra felment 970 EUR-ra, miközben egy éve a Geizhals szerint 629 EUR is volt
(kitben pedig egy hétig 750 is volt, tehát nem csak valami egyszeri félreárazás, vagy minimál-készletes akció volt). A múltkori 800 EUR-on billegtem egy kicsit, ha 750 vagy esetleg 700 lett volna, már zsákoltam is volna.
Mazsi: jaja, azon én is pislogtam egy sort, hogy nem igazán erőltették meg magukat. A konkurencia is biztos ezt fogja kiemelni. Nekem mindegy, ilyen gépem úgyse lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest