- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sup
tag
Sziasztok, a W650-n hol tudom bekapcsolni a játékmódot,mert nem találom sehol.(és lusta vok elolvasni a használati útmutatót
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Sup
tag
Köszönöm a segítséget még egyszer, a sony lesz az amit veszek szerintem.
-
Sup
tag
Ez a samsung pl hány Hz igazából, és pl ez a samsung ez jobb tv, vagyis jobb a játékhoz mint a sony ? Vagy van olyan tavalyi sony, ami jobb mint ez a samsung? Ez a játékmód ami a samsungokban van, ez jó amúgy vagy ilyen parasztvakítás?
nismoka: mi az h artifaktol, mert google alapján se értem h ez mit jelent?? És akkor ez a herz dolog nem is számít játéknál, csak az input lag mondjuk??
-
Sup
tag
Sziasztok, a szakértők segítségét kérném. Tudtok nekem ajánlani egy led tv-t, ami 130 ezer forint körül mozog, és a lényeg hogy PS4-hez kell, szóval egy olyan tv ami a legideálisabb a játékhoz. Nézegettem neten a tv-ket, de most h olvasgattam a fórumot rájöttem h van jó pár dolog amit sehol se említenek, és ki tudja mit nem említenek még meg. Ezt a tévét néztem ki, de most olvastam h igazából csak 50Hz a panel benne, de 200-t tud digitálisan.Köszönöm előre is a segítséget.
Sony KDL32W650ABAEP
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest