Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
syler123 #62110 üzenetére
öööö
akkor en most lehet teljesen mas vilagban elek! (de akkor hagyjatok tovabb almodni, mert nekem igy jo!
)
Jo parszor allitgattam es nezegettem a kulonbsegeket. Ugyan nem hasznaltam bevizsgalt merokeszulekeket, de ahogyan en latom az amugy konzolon beallitott 4k120-at (XSX) pl. a COD CW-ban, en meg vagyok elegedve. Egyaltalan nem latok se elmosodast, sem az emlitett felezest (plane!) vagy hasonlot. Tueles es reszopnziv minden (...aztan lehet en vagyok mar oreg hozza es azert nem latom
).
na nem mintha a konzolok tudnának 4k 120fps-t.
Ezt sem igazan ertem. Ott van feketen-feheren a beallitasokban ez az opcio, sot, menubol reszletesen latni is, hogy kvazi mire kepes a konzolra kotott megjelenito. Azt mondod, hogy ez akkor mind, mind, hazugsag lenne es valotlan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megújult a PROHARDVER!
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest