Hirdetés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svédország
csendes tag
válasz
Janaboy #19195 üzenetére
Janaboy köszönöm, hogy utána néztél annak, hogy mi ez. De sajnos ez sem működött. Próbáltam a távkapcsoló gombjával, utána meg a tv-n lévő gombbal is. De egyikre sem reagál
.
Úgy viselkedik a TV, mintha egyáltalán nem kapna áramot. Nulla reakció arra, ha bedugom a konnektorba, semmi alapzaj, "cicergés" stb...
Nem tudom mi lehet ez. Lehet, hogy egy elektroműszerész két perc alatt megfejtené a hiba okát, de sajnos nekem nem az a szakterületem...
A legbosszantóbb az, hogy 2 napja vettemmost aztán várhatok, mire lesz ebből újra tv...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest