Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Az XF9005 2018-as a XE9305 2017-es modell??
-
Chris82
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Nekem is jobban tetszik az XE9305, főleg mert van rajta még komponens csatlakozó is pl régebbi panasonic dvd felvevőmhöz.
Nagyon választani már nem tudok, mivel megvan már az XF9005-ös, csak tegnap nézegettem a 9305-öt, design, csatlakozók száma, képminőség-re nekem jobban tetszik a régi.
A HDMI kábelből vettem hozzá Premium HDMI kábelt (amelyiken rajta van a hivatalos HDMI premium matrica)
ezzel megoldódott a probléma (PS4 Pro gyári kábellel enhanced üzemmódban szakadozott a kép, eldobta a jelet)Még a Youtube érdekelne, mitől lehet hogy sokszor nem akar csatlakozni, csak ha kihúzom a konnektorból a TV-t.
Egyébként kábellel van a routerbe kötve. -
Hyena
senior tag
válasz
Chris82
üzenetére
En annak idejen pont ebben a cipoben jartam es en vegul egy 65xe9305-ot valasztottam.
Igazabol oledet szerettem volna, de feltem a beegestol
Nem bantam meg a valasztast amit igaz, hogy egy szuper ar is megtamogatott.
Ha most kellene donteni akkor is a 9305-ot valasztanam de akar az is donthet , hogy melyiket mennyiert kapod meg...A 9305-el kapcsolatban en eddig annyi negativumot tapasztaltam, hogy az elmult fel ev alatt miota megvan 2x ugy lefagyott, hogy ki kellett huzni a konnektorbol mert semmire sem reagalt, illetve idonkent nem art ujrainditani.
-
salapp
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Még nem volt panaszáradat, vagy legalábbis hozzám nem ért el (ami semmit nem jelent). Személyes körbeszaglászások alapján mondom ezt.
Amúgy nemzetközi vonalon voltak többen, akik az XE9005-öt visszavitték és bevállalták az XE9305-öt és sokkal jobbnak találták. (Oké, az XF elvileg jobb lett.)
Ha úgy nézzük, a mai napig az XE9305 az a tévé, amit a Sony promotereknek nem kell dugdosniuk az OLED-jeik mellett a szalonokban. (A ZD9-ről most ne nyissunk vitát inkább.)Én már több, mint másfél évtizeddel ezelőtt elkezdtem felfigyelni apró jelekből pl. az IKEA konyha, gardrób sorozatainak minőségromlására, ami azóta is tart. Szóval egzakt válaszom nincs, de öreg Sony-s motorosként, az Etele úti Sony szakszervízbe évtizedig bejáratos személyként (és Asimov-rajongóként) mondom ezt.
-
a2d2
addikt
válasz
Chris82
üzenetére
Az XE9305 technikailag jobb TV (fényerő és local dimming terén mindenképp), de nem tudom hogy mi a Sony gyakorlata android frissítés terén. Lehetséges hogy pl 8-as még jön majd rá, de a következőt meg már csak az XF-re készítik el. De az is simán lehet hogy 8-as sem jön már rá, ennek utána kellene járni, pedig elvileg gyorsulást hoz az új rendszer majd.
-
junior11
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Lejárt a szerk. idő, ebben a videóban vannak összehasonlítva az említett tévék + még a tavalyi XE90 is. Hátha segít a kérdezőnek.
salapp én nem látok semmilyen lejtmenetet, az XF90 jobb tévé, mint az elődje. Vagy milyen minőségi hibákra gondolsz? Volt rá tömeges panasz, esetleg link róla?

-
-
junior11
veterán
válasz
salapp
üzenetére
Dizájnra nekem is jobban tetszik a régebbi széria, de ez egyéni ízlés kérdése. Képfeldogozó proci tekintetében pedig egálban vagyunk (X1 Extreme mindkettő), háttérvilágítás pedig bár különbőző, de mindkét tévében a jobbik fajtából való. Egymás mellett, otthoni körülmények között beállítva lehetne csak konklúziót leszűrni, hogy melyik jobb.
-
salapp
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Szerintem a 93-mas technikai szinten, szerelési/használati minőségben lényegesen magasabb elvárásoknak felel meg, a fényereje eszméletlen, színmegjelenítése, processzora top, az a kis plusz, amit elvileg hozott az XF90 széria...
Ha lenne 50-es (49) méretben, már lenne egy nálunk is.
A 93-mas idézi kiviteli minőségében a Sony 90-es évek végére jellemző QS-ES szériáit. -
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb?
KD-XE9305
vagy
KD-XF9005Még egy kérdés, bekapcsolás után a tv nem tud sokszor kapcsolódni a youtube-ra csak áramtalanítás után, ez mitől lehet?
-
ArthurShelby
addikt
Nekem is volt hogy meghülyült a tv (w80c), de mióta fw reset volt jó. Szerintem túl sok alkalmazást tiltottam le, olyat is, amit nem kellett volna. Illetve nem frissítek fw-t, én maradtam android 6.0-n. YouTube kliens sem frissülhet, a többi alkalmazás ami van, igen.
A többi alkalmazás az xpolre fájlkezelő (már átszoktam totalcommanderről, ez talán egy kicsit jobb), és avi-k lejátszására mx player pro (bár lehet nem ez a legjobb). Ezen kívül van még kodi és spmc, de ezeket ritkán használom. Általában vagy tv, vagy nas-ról xplore-ral böngészve videó alkalmazással megnyitva használom a tv-t. Ritka eset, hogy valami miatt kell az mx player, vagy kodi/spmc.
Így mostanában semmi bajom nincs a tv-vel, talán csak a lassú csatorna váltás. -
fairi
őstag
"Miért vettem egyáltalán Sony TV-t, ha ilyen hulladék?"
nem értem mit kell ezen ennyit rugózni. Két lehetőség van:megszoksz vagy megszöksz.
vagyis elfogadod ez ilyen, és együtt élsz a problémákkal, tanácsokat meghallgatva próbálod kikerüli vagy eladod és veszel egy másik oprendszeres TV-t. ha szerencséd van akkor elégedett leszel ha nem akkor vágyaid túl nagyok. -
Joshi
titán
Nézd, egy Amlogicos box LibreElecre optimalizálva azért teljesen más történet, mint egy középkategóriás Androidos tévé ami egyik gyártónál se üti meg a mércét. Sőt, talán még a Sony tévéken megy úgy ahogy. De ha szívatni akarod magad akkor használd a tévé belső lejátszóját, te tudod. Állítólag az LG WebOs nagyon jó, ráadásul ha OLED-re váltanál a kép is olyan lenne LCD után, hogy azt mondanád soha többet LCD.

-
vlevi
nagyúr
Ezt már letárgyaltuk nagyon sokszor.
Miért vettem egyáltalán Sony TV-t, ha ilyen hulladék?
Már magam sem tudom...
Nebasszfel, hogy a legalapvetőbb funkcióinak a használatához külső eszközt kell vennem?
Volt egyébként droidos boxom, de pont azért szabadultam meg tőle, mert itt van a droidos TV, amiben van YT, Kodi, stb...
Eszembe sem jutott, hogy egy 300eFt-s Sony kevésbé használható műsor nézésre, mint egy 5 éves, 10ezer forintos kínai vacak...
De, mint mondottam volt, néha a csatornalista is behal. Akkor használjak külső boxot? Akkor minek a TV? -
Joshi
titán
De miért nem veszel egy külső médialejátszót? Pl Amlogicos kütyüt simán kapsz 10-15k-ból ami sokkal jobb mint a tévé belső lejátszója és nem terheled a tévét. Egyébként még youtubozni is tudsz vele, nem kell a tévével kínlódni főleg ha nem szereti.
Sajnos a Kép a képben funkció nagyon gáz, azt hittem legalább a tévé műsor mellett megy mondjuk egyik HDMI bemenet képe. Hát nem megy, csak a Home funkciókat lehet így elérni mint yt, böngésző és egyéb telepített appok.
Ezt most PC-ről oldottam meg egy usb-és DVB-C vevővel, így egész korrekt. A rumlit ne nézzétek az asztalon.
Ja meg a mobil kamerája is elég gagyi, élőben nem ennyire sötét a kép.
-
fairi
őstag
válasz
amadeus11
üzenetére
ez picit bonyolultabb
Kvantumpötty egyértelműen képes növelni a színtérfogatot, vagyis a különböző világossági értékeken stabilan megtartja a Tv a színhűséget.Addig a PFS foszfornak ugyanúgy magas a színlefedettsége, de világosság növelésével csökken ez a képessége.
Vörös tartományban a foszfornak van egy kis gyengesége, de ezt inkább műszerrel mutatod ki
Valóságban esetek 99% nem lesz különbség.
Samsung Tv színvilága látványosabb például, de köszönhetően annak hogy jól túlszaturálják.
PFS foszforos TV is túlszaturálható! -
vlevi
nagyúr
Olyan billentyűkombinációd nincsen, amivel helyrerázódik a droid?

Nekem sajnos a legutóbbi, szeptemberi frissítés óta sokkal rosszabb, mint volt.
Előtte csak hébe-hóba kellett újraindítani, most ott tartok, hogy reggel és este is összefossa magát.
Esti TV nézegetés után kikapcsolom (simán a kikapcs gombbal, vagyis nem kapcsol ki teljesen). Másnap reggeli bekapcsoláskor a csatornalistának gyakran olyan hülye kedve van, hogy a csatornára nem vált át, az info banner nem tűnik el, láthatóan befagy az egész. Újra kell indítani. Néhány videó megnézése után a videólejátszó, és a YT nem hajlandó videókat lejátszani, csak újraindítás után.
Lehet, hogy más nyűgje is van, de én kizárólag erre a 3 dologra használom a TV-t (TV műsor, videók a NAS-ról, illetve YT), és ezt a 3 dolgot nem tudja stabilan. Más alkalmazás nincs is telepítve. A VLC-t is csak azért raktam fel próbából, hogy, ha a gyári lejátszó nem megy, akkor talán a VLC, de rájöttem, hogy ilyenkor a VLC sem képes normális lejátszásra.
Ahogy az előbb írtam, emlékeim szerint az előző droid frissítéssel nem volt ennyire szar.
Ezért várom a 8-as droidot, hátha azzal talán újra jobb lesz valamennyire.
Ja, igen, gyári visszaállítás megvolt. Nem lett jobb. -
norrberth
addikt
válasz
amadeus11
üzenetére
Itt van mindkettő [link] [link]
Betekintési szög oldalról elég siralmas a 49XF-nek. Nagyon romlik.
Gyorsabbnak gyorsabb az új.
Nincs semmi gond a mozgással és a képminőséggel.
Olyasmi mint a réginek, nagy különbséget nem látok.Rakom egymás mellé hamarosan a 2 tv-t és csinálok képeket.
Kb be kéne lőni az enyémhez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, a Sony kd55xf85 ha jól olvasom VA paneles, ugyanaz a panel van benne mint az XF90-Ben?
Szerintetek megér 100e forintot egy 55H6400 samsungra ráfizetni egy ilyenért?
Rtings csak IPS x850f et tesztelt az totál nem releváns, valami teszt van a VA-s 85ökről?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de inkább kérdezek.

A következő rendszer adott - TV - mediabox - erősítő.
A médiabox be lesz kötve az erősítőbe, az meg a TV-be. Ha csak a TV-t kapcsolom, gondolom akkor csak annak lesz hangja. Viszont, hogyha a TV mellett az erősítőt is bekapcsolom akkor az erősítőn jön a hang? -
amadeus11
senior tag
Üdv! Kérdésem, hogy a KD-49XF8505B készülék egy W805C-hez viszonyítva milyen képminőséget képvisel? Android mindig olyan lassú? Mozgásmegjelenítése ennek is van olyan jó, mint a 805C-nek? Tehát lehet egyszerre használni az interpolációt és a BFI-t? Triluminos panel mennyit ad hozzá?
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Tegnap az Euronics-nál vettem 270k-ért egy KD65XF7096-os tv-t. 3 szempontom volt: 65", ips, direkt led. Nagyon szép képe van, jó betekintési szöggel.
Egy LG 50LB671-et váltott le a nappaliban, aminek a lejátszóját elég jól kihasználtuk, hálózaton keresztül néztünk sokszor filmeket.Ami még megoldásra vár:
Mivel az új nem androidos, a lejátszó használatával küzdök. Reklamál, hogy túl sok film van a NAS filmes könyvtárában. Nem találtam címre keresési lehetőséget. A hozzá vásárolt bt-os billentyűzet a médialejátszón belül nem hajlandó működni.Ha lenne valakiknek tapasztalata a témában, kérem, segítsen.
Köszi előre is: Zsolt
-
fairi
őstag
Akkor 100 zónás,spóroltak a zonákon. Kontraszt csökkenés oka valami réteget vittek fel, ami növelte a betekintési szög stabilitását, de rontja a kontrasztot.
2019 érdekes lesz, vagyis próbálnak továbblépni LCD tekintetében pl miniLED paneleket használnak majd világításban, vagy simán mindent átneveznik F-et G-re és jöjjön boldogság.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
OK! Köszi! Lehet inkább 2.0 aktív hangfalat veszek, talán szebben szól, mint a soundbar. Handfal fórumban mondták, ha a távval akarom szabályozni HDMI ARC adapter kell, lehet ezek is jók. Jacken keresztül gyengébb a hang mint optikán, (gondolom HDMI-n is), tehát mindenképpen kell ilyen adaptert vennem.
-
blakey
titán
Kalibrálva 1800:1-hezt mértünk, szóval igen jónak számít ebben a paneltípusban és igen, van ilyenem is. A lényeg, hogy manapság csak akkor kapsz tiszta képet egy adott típusról ha kipróbálod, nem garancia, hogy egy másik ugyanolyan típus ugyanazzal a panellel lesz szerelve és ez bosszantó.

(#42939) pinnacle
Ugyanolyan gyakorlatilag mindegyik Sony hangja, talán a felsőkategóriás, innovatív TV-k esetében jobb. Az LG H/K hangszórói elég korrektül szólnak, W775C-t "állva" hagyta az SJ810. Ha kell a jobb hang akkor egy Soundbar lehet a megoldás. -
Joshi
titán
-
uszid94
tag
Sziasztok!
Szerintetek mikor legolcsóbb a tv-k? (Magyarországon)
Black fridaykor vagy karácsony előtt vagy után? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Hangja azért tűrhető? Most is szól a másik szobában a 49XF8505. Így még jobban kijön, milyen gyenge doboz hangja van. Se mély, se magas, olyan semmilyen.

Itt van egy cikk az IPS glowról. Alul 30 perces fekete videó. Lehet így jobban kijön, mintha állóképen néznénk. Ahogy látom inkább közelről látszódik. Talán 2-3 méterről nem probléma. -
Joshi
titán
válasz
semetka
üzenetére
Attól függ hogy mit akarsz kalibrálni. Ha külső lejátszót akkor iso-t töltsd le feltéve ha kezeli a lejátszó (AVCHD). Ha viszont a tévé belső lejátszóját akkor pl az mp4 verziót. Az a lényeg hogy mindig azt a bemenetre (HDMI) kötött eszközről kell beadni a referencia anyagot amelyikről nézed a filmeket. A TV csatornákat nem tudod így kalibrálni mert ahhoz a szolgáltatónak kellene beadni ezeket a képeket mondjuk egy külön csatornán.
-
blakey
titán
Nálam minden árnyalat kivehető, IPS-Glow meg nincs azon a készüléken, ennyi, olyan mint amilyennek mutatom és látható a képen, látszik, hogy nem tökéletes fekete de az is, hogy IPS létére nagyon jó. 20 éve kalibrált kijelzők előtt ülök, van némi fogalmam arról, hogy milyennek kell lennie és nagyon sok ábrám van ahhoz, hogy lássam az esetleges hibákat.
-
pinnacle
nagyúr
Ilyen bevilágítás nincs a 49XF8505-ön. Mi lesz, azért megtartod? Színek (piros) amúgy rendben? S-PVA monitoromon a képeden ilyen "olaj folt" szerűség van. Oldalról fotóztam, így fel van erősítve. Ez élőben is látszódik, vagy csak a monitorom torzít.
-
Joshi
titán
Sony ZD9 vs ZF9. Furcsa hogy az újabb ZF9-re csak 104 zónát ír, viszont a kontrasztja 3500.
-
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nekem Sony 43XF8505 van és most próbálgatom beállítani, de bizony a fekete botrányos vagyis nincs fekete. Persze be lehet állítani olyanra hogy aránylag jó legyen mint pl a tiédet is, de akkor elvesznek a sötét részletek. Az AVSHD 709 referencia anyaggal ha beállítom a feketét és a fehéret, akkor ilyen lesz a fekete képnél a tévé. A lényeg hogy az ábrán minden árnyalat kivehető legyen. Ennél a modellnél pl az IPS-glow is erőteljes, habár csak teljesen sötét képnél feltűnő amúgy nem. A fekete képnél a jobb és bal felső saroknál lévő folt a glow, amerre mozogsz úgy változik a glow. Az ábra nem adja vissza a valós képet, mindenképpen élőben kell beállítani.
-
blakey
titán
válasz
Geza26
üzenetére
Mert nagyon sok IPS-paneles TV gyengébb IPS-panelt kap és ott látványos a hiba, a jóminőségű IPS panelekkel semmi gond nincs, régi Panasonic LCD-kben kiváló IPS panel volt, mostanában csak a felsőbbkategóriás IPS-paneles TV-kben lehet ilyennel találkozni, nálam volt/van IPS-paneles TV aminek ilyen volt sötétben a feketéje és jól látható, hogy nincs bevilágítás, felhősödés, IPS-Glow. Sajnos abban a topikban de máshol is legtöbbször adatok alapján ajánlanak TV-t, én úgy nem merek semmilyen eszközt ajánlani, nem próbáltam ki nincs véleményem róla, ennyi.
-
leslien
nagyúr
akinek 55 xe 8505 írja már meg pls. h milyen kép beállításokat használ..

-
salapp
addikt
válasz
Geza26
üzenetére
VA-t ajánlunk, mert az IPS legtöbbünknek a vállalhatatlan kategóriája, VA-ból meg, ha kifogsz jobbat, lehetőleg felhők és bevilágítás nélkül, akkor annak nagyon lehet örülni.
Ha egyszer látsz egy jól beállított Sony VA-t, utána nehéz elképzelnem, hogy IPS-re válts, már ha nézel filmeket és a szuper kép fontos.
Nálunk konkrétan az volt a helyzet, hogy csak pont szemben ülve volt tökéletes a kép, ha kiültél a 0-10 fokos szögből, akkor - egy 400ezres tévétől számomra elfogadhatatlanul - torzultak a színek, sötét részletekre szürke kása cuppant rá a kép szélén.
Volt viszont olyan, aki jó panellel fogta ki ugyanazt a típust, ugyanabban a méretben (pl. haverom, akinek én ajánlottam a tévét), és nála jóval távolabbra ki kellett ülni, hogy a probléma jelentkezzen. Ha én is olyat kapok, a mai napig imádom, mert fantasztikus a Sony X-Pro proci is már, a színek, a mélység érzet, minden annyira mozis volt egy jó forrás esetén, és a UPC Direct is nézhető volt rajta.
A hangjuk az egyedüli, ami ugyanúgy pocsék, de én még az akkori androidot is kedveltem.
Tény, hogy voltak fagyások, gondok, amiken csak az újraindítás segített, illetve a távirányító szerintem tiszta őskövület, háttérvilágítás nélkül, brr. -
fairi
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Minél nagyobb egy panel, annál könnyebben látható meg egy torzulás.
Uj sony ZF9 VA-t használ, de betekintési szög jó lett, valami spéci réteget vittek fel rá. cserébe a kontraszt eléggé csökkent (1730 : 1), amit 500 zonás lokal dimminggel javítanak.
Máskülönben XE90-ben jobb volt a panel,mind szín és komtraszt stabilabb,és hasonló az xe93 is.
Legdrágább QLED-es samsungokban is maga a szín stabilabb.
Különbségek pár fokok. -
semetka
őstag
Felraktam a legutóbbi update-e 55xe8505-re. Jelenleg elég pörgősnek tűnik még a képbeállítások is. Betűstíluson nem változtattak?
-
Geza26
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Néha már olyan érzésem van, hogy a VA paneles tv-t már két ember nem is nézheti, mert csak egy tud teljesen szembe ülni!

A "milyen tv-t vegyek" topikban 10-ből 9 ember mégis a VA panelt ajánlja!

Komolyan már nagyon várom a tv-t, péntek este rendeltem, talán jövő hét végén itt lesz!
-
salapp
addikt
válasz
kolobel
üzenetére
#42902 Geza26: Bár igazad lenne! De a botrányosan szar látószög nem olyan dolog, amit kukacos vájtszemű júzer keresgélve talál az említett VA-paneles tévéken (vagy akár a tavalyi ász Pana EX780-akon), az konkrétan pofánb@ssza azt, aki látja és jobb kijelzőkhöz szokott.
A tapasztalatok a W80C széria 55"-os változatára vonatkoznak.
Az volt két éve a FHD csúcsa, akkor X-Reality Pro procival, natív "100Hz"-cel, 3D-vel. Akkor még éppen csak a 4K szériában indult a Triluminos, de nagyjából a mostani XF85 (EU-n kívül és tesztekre kereséshez X85F) széria felel meg neki. Panel betekintési szög szempontjából viszont nagyjából ugyanazt lehet várni tőlük.Az XF9005 a tavalyi XE9005 hullámain evez és többet ígér (X-Reality X1 proci helyett X1 Extreme mellett még finomabb mozgásjavítást), rondább talppal és gagyibb kivitel érzetével.
Vannak olyan vélemények, hogy az XF90-esek rosszabb látószöggel rendelkeznek, mint az XE90-esek, de ez akár a panellottónak (a Sony az azonos széria és méret esetén sem minden tévébe ugyanazt a panelt szereli, van, amelyikbe vacakabbat, van, amelyikbe jobbat) is betudható.65"-ös képátlóval egy agyontömörített SD tévéadás szerintem még a legjobb Sony képfeldolgozás mellett is meh-kategória 4 méter alatti távolságról, 720p talán a "szódával", 1080p jó, a 4K meg pazar közelebbről is, legalábbis, amiket eddig láttam otthoni körülmények között (Sony-kat az elmúlt három évből).
LG B8-nál ugye a 300 sorra korlátozott mozgásmegjelenítés, a panel inhomogenitás, a beégési hajlam, a "fűtőtest"-jelleg, ami visszatarthat.
Sony, bár LG panellel szerelt, jobb elektronikákkal jobb képet ér el (sokak szerint), Panasonic meg elvileg kalibrálás előtt is a legjobb színhelyességet tudja.
Én adnék még pár évet az OLED technológiának, mielőtt ilyen árakon vennék. Ha pedig kiakaszt a gyakorlatban majd a VA-panelek nem szemből történő nézése, akkor legfeljebb egy legolcsóbb LG-csóróoleddel húzd ki majd azt a kb. 4 évet, mire remélhetőleg lesznek normálisabb OLED-ek. -
Interceptor
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Senkinek semmi erre a kérdésre?

-
looser
addikt
Még valami. Android rendszerről beszélünk, tehát elméletben ha átváltunk valamiről (pl. youtube-ról tévére), attól még a yt a háttérben marad, nem? Arra van a távirányítón vagy a tévé menüben gomb, hogy az ember lássa a megnyitott alkalmazásokat, mint a telefonokon/tabletek a dedikált gomb?
-
semetka
őstag
Nekem is a régi 32w4000-nek jobb volt a betekintési szöge mint a mostani 55xe8505-nek.
-
kolobel
csendes tag
A nézési távolsághoz kapcsolódva.
Tesztben olvastam, hogy az SD minőségű TV adásokat nagyon szépen felskálázza az XF 9005:
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f
Tehát a felskálázott SD adást is lehet mondjuk 65" TV-ről nézni 3,6 m távolságból?
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Nagyon fontos lenne nekem.
A boltokban csak hülyítik a vásárlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja meg a mobil kamerája is elég gagyi, élőben nem ennyire sötét a kép.