Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
4-7-*-#- gombok nem működnek, és a 9-es gomb megnyomására az a menü jön elő, ami a kikapcsológomb rövid megnyomására, tehát a profilválasztó. Kettő panellal is ki volt próbálva, frissen raktam rá új szoftot R8BD003-at. Mi lehet a hiba? A kettes számú billpanel számgombjai jók voltak amikor kiszereltem, most 1 éve álldogált már egy dobozban. -
draco31
veterán
Szia!
Nem értem félre, és ez a házcsere már igazán semmiség ahhoz képest, amit eddig műveltem vele. (egyedi belső, extra funkciók, (valamikor még az akku, és a belső hőmérsékletét is kiírta) stb.)
Eladni nem akarom, most nem is ez a fő telefonom, csak már nagyon zavar, hogy szinte szétesik a kezemben. Ha leveszem az akkutakarót, akkor jön vele a kameratakarós felső rész is, az ezüstös keretből a sarkoknál már semmi sincs, már a 3. GYÁRI gombsort nyúzom benne, és a rendszercsati is volt már cserélve.
Külső alapján boltban azt mondták, hogy kuka, máshonnan meg kaptam már rá 13e-es ajánlatot is, de ez az a telefon, amit soha nem fogok eladni, túl sok munka van benne, ahhoz hogy csak úgy megváljak tőle. -
draco31
veterán
A K800-am megérett egy házcserére, és úgy tudom, hogy rá lehet szuperálni a K810 házát, csak a billpanelt is ki kell cserélni, mert nem egyformák, és a kijelzőt is. Kijelzőnél nem elég csak a keretét kicserélni?
Ha elég, lehet valahol kapni olyan keretet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest