Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
robazo
csendes tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Köszönöm a gyors reflexiót!
Nos, magam nem nem igazán tudom, hogy megy ez, de annyit igen, hogy a Seus után ismét függetleníteni kell a telefont (T-mobilos volt, én vodás). Egyáltalán, az én simemmel megy az? A "belakás" nem számít -- majd belakom újra
. Tehát Seus. Nem szeretnék telhetetlennek látszani, de szívesen vennék némi instrukciót, hogy honnan, és hogyan. Illetve egy gondolatom támadt: nem lehet seus nélkül, egyszerűen egy másik camdrivert felrakni? Bár, bevallom, attól tartok, maga a kamera tré... Remélem, nem így van.Kösz mégegyszer, sőt előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tehát Seus. Nem szeretnék telhetetlennek látszani, de szívesen vennék némi instrukciót, hogy honnan, és hogyan. Illetve egy gondolatom támadt: nem lehet seus nélkül, egyszerűen egy másik camdrivert felrakni? Bár, bevallom, attól tartok, maga a kamera tré... Remélem, nem így van.