- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osama
tag
válasz
Davidxxx #1997 üzenetére
Bizonyos trükkökkel meglehet oldani, hogy a mobilodon walkman soft legyen. Szerintem értelmetlen mert kipróbáltam. Valahol megvan a leírás, hogyan lehet átalakítani, de szerintem ne foglalkozz vele. a fly mód nem éri meg. Elveszíted a középső alkalmazás gombot, mert zene gomb lesz belőle.
-
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #1998 üzenetére
Én felraktam a walkman témát, azóta azt hiszi mindenki, hogy ez egy ''K800i walkman mobil'' (nem is W800i)
-
válasz
Davidxxx #1997 üzenetére
Visszaolvasol a topikban (az archívban is) és megtudod a választ a kérdésedre.
Egyébként azt jelenti, amit írsz...
Rátölthető a K750i-re (garanciavesztés terhe mellett) a W800i szoftvere.
(Túl sok értelme/előnye nincs a cserének, de legalább elmondhatja magáról a delikvens, h. van egy garanciavesztett K750i-je, amivel képes repülő-üzemmódban is zenét hallgatni.)
-
Davidxxx
csendes tag
+: olvastam vmit arról, hogy valaki olyan programot keresett amivel lehet ''k750i-ből W800 szoftveresen'' ''csinálni''. Ez mit jelent?
-
Davidxxx
csendes tag
sziasztok!
lenne 2 kérdésem:
1. hogyan tudom megnézni hogy milyen a tel. jelenlegi frimware.je? ( vagy magától updateli a gyárit, és nem kell külön megkeresni?)
2. olvastam hogy az első töltést kikapcsolt állapotban kell elvégezni 8-10 óráig. Na most, ha én úgy kezdtem (2-3 napja) hogy simán, bekapcsolt állapotban tölöttem kisebb megszakitásokkal (másik helyre vittem a töltöt) egy estig. LEhet, hogy igy csökken az aku élettartama? LEhet még ezen most javítani? -
Sziasztok! Valaki belinkelné a 200-as sms tár bővítésének a megvalósítását? Vagy egy link? THX!
-
Peat;)
veterán
válasz
Görgőőő #1987 üzenetére
A memkártya ''márkája'' véletlen nem sony? Illetve kiskerből vagy személytől származik? Sok arra utaló jel van, hogy vannak hamisítványok sajna...a boltban ahol én vettem azt mondták a dobozt őrizzem meg feltétlenül..aproneten amikor nézegettem volt hogy 6-ért árulták azt ami a boltban 10...(ekkora hasznot nem rak rá egy kisker sem az áfa levonás után se! ) Szóval lehet hogy bekerült az országba jó adag ilyen szutyok :/ nekem eddig még ok kopp kopp..de az akksit pl jobban szívja mint anno a 256 megás sandiskem.
-
-
Görgőőő
tag
köszi, lehetséges (sajnos
). az még a vicces, hogy az egyik ismerősöm, (ugyanakkor, ugyanott vette a kártyáját) épp mondta, hogy az övét kidobta, mert folyamatosan lefagyott tőle a teló. akkor most átvertek minket, vagy ez normális?
-
tkazmer
addikt
válasz
Görgőőő #1985 üzenetére
Ez amolyan kékhalál szerűségnek felel meg, nekem is volt egy időben ehhez hasonló, ha videot akartam vágni, mindig újraindult a teló(valószínűleg neked is újraindult volna, csak nem vártad meg). Szoftverfrissítés megoldotta. De a te esetedben sztem a memkarival is lehet gond, sztem vhogyan le kéne tesztelni,de sajnos progot nem tok hozzá..
-
Görgőőő
tag
most egy igen furcsa probléma állt elő: a kicsike még nincs 1 hónapos, az 1 gigás kártyám pedig pont szenteste kaptam meg. eddig tökéletesen működött, de kb 20 perce elkezdett a kijelző szép fehéren villogni és elsötétedett. miután kihúztam az usb-ről (eddig rajta volt), elkezdett rezegni is kb fél másodpercig. a teló kb leszarta h ki akartam kapcsolni, hát kivettem az akksit, vissza és folytatta ezt. miután kivettem a memóriakártyát, elindítottam a gépezetet, és lám, jó lett. visszaraktam a kártyát és ment is addig, amíg vissza nem akartam dugni az usb-re, mert megint elkezdte. kártya nélkül tökéletesen működik, de most már kártyával el se akar indulni. MIT TEGYEK? pls help!!
mod: most eddig sikerült elindítani kártyával, lehet, hogy megoldódott..
[Szerkesztve] -
icons
addikt
válasz
Motion_Blur #1970 üzenetére
thx, ez már megvolt régebben is, most újra felraktam, de ezt a hibaüzit dobta ki...nem is igazán értem, de amit értek belőle, aszerint a bemeneti fájlall vannak problémái
(ott van az is, hogy mivé akartam konvertálni egy 3gp kiterjesztésű fájlt (szal rögtön mobilról, semmi változatás) [link]
-
blueMerle
veterán
válasz
Bubee82 #1972 üzenetére
Mert 1 hónap után a T-s telómon elkezdett szarakodni a joy
És nem használtam sokat. Bye bye K750, most egy EL71-es BenqSiemens van helyette, idáig nagyon bejön. Brutális ahogy kihangosítva szól, k750,k800,s853-as alcatel meg az összes nagyon jól hangzós mobil elbújhat mellette, azt hittem leesek a székröl.
Mindenesetre amint megjelenik a K770, ráharapok, az joymentes.
[Szerkesztve] -
Huuni
csendes tag
Sziasztok! nekem kene valmi faxa tema , koszike!
-
blueMerle
veterán
Ma eladtam a kicsikét, kiszálltam a klubból.
-
_seth_
veterán
válasz
DarkByte #1946 üzenetére
Motorolám van így nem tudtam, hogy az SE mit csinál az mp3proval
A moto minden gond nélkül lejátsza és ki is próbáltam anno (még amikor E398-am volt), hogy a 96 kbit/seces mp3pro jobban szólt mint a 128-as sima mp3
(E398, A925, MPX200, V3x, V360v, V235... ezekkel próbáltam és nem volt gondjuk mp3proval ellenben egyes VBR mp3-akat nem játszanak le a motorola telefonok
ezek sem tökéletesek...)
[Szerkesztve] -
icons
addikt
mérvan az, hogy az ImTOO csak 29mp-t kódolt az 59mp-es fájlomból?? mert ez elég nagy veszteség
-
icons
addikt
válasz
Bazsee71 #1952 üzenetére
thx, ez megvan, és télleg tudja
help!! vhogyan gépről hozzá tudok férni a telefonemóhoz? (mert mondjuk megtelik a memkari, akkor a képeket oda mentem, aztán gépre fel, a memkariról le a dolgokat, akkor a mobilon a képeket átrakom (amihez asszem le kell, h húzzam a gépről), és utána gépre, aztán vissza memkarira, amik rajta voltak, hát ez elég nehézkes mindig)
-
Bazsee71
őstag
Semmi kül, annyi hogy kerestem itthon egy polifoam lapot (nyáron szoktak ilyenen napozni), a végének nekiestem tapétavágó szikével, és kb 0,5-0,7mm vastagot levágtam (próbálgatni kell, hogy mikor nem feszül túl a hátlap, mikor pont jó.). Ezt ráraktam az akksira, és rácsúsztattam a hátlapot.
-
Bazsee71
őstag
Olvastam neten, h másnak is mozgott kicsit az akkumlátorfedél. Zavart, h megfogom és recseg, mozog, úgyhogy én ezen segítettem egy vékony Polifoamlapka beültetésével. Remélem lesz akinek ez segít kicsit.
Az ötlet a régi T610-esemből jött, ahol ezt gyárilag így oldották meg... -
DarkByte
addikt
válasz
Bubee82 #1958 üzenetére
Attól függ mit tömörítesz. Ha egy 128kbit/s-es MP3 mat nyomsz át 128kbit/s AAC-be annak semmi értelme, mert minősége rosszabb lesz, és ugyanannyit foglal. Újratömöríteni akkor van értelme ha pl. a forrás 192kbit/s vagy jobb.. ilyenkor nagy méretben sok lejátszási időt lehet spórolni. pl. egy 3 perces szám 192kbit/s-ben közel 5MB, 128kbit/s-ben csak kb. 3MB. Én AAC-t preferálom, modernebb mint az MP3 és szebben szól. k750i-nél MP3/AAC/AMR használható. Ebből az AAC a legjobb.
-
DarkByte
addikt
válasz
Bazsee71 #1953 üzenetére
Hát ha mindent jól csináltál csak simán rádobod az M4A fájlt a memóriakareszra, mondjuk az MP3 mappába és utánna már a medialejátszónál látszania kell. Akkor csináltál mindet jól, ha fájlkezelőben mellette az ikonba az van vésve hogy M4A és nem egy fehér alapú valamit kapsz, ami azt jelenti hogy ismeretlen fájl. Amit én írtam feljebb a Winamp Transcoder-t azzal biztosan műxik, én azzal csinálok mindent. Amúgy javaslom hogy ezt használd mert a Winampban lévő kódolót a CodingTechnologies fejleszti, akikhez az AAC kitalálálása is fűződik, szóval az egyik legjobb kódoló. Amúgy aki olyan szerencsés hogy olyan telefonja van ami tudja az AAC+-t és az eAAC -t, az is tud ezzel ingyen kódolni (bár nekem az mp3PRO és az AAC+ csak webrádióban jön be, amúgy eléggé sistergős.. az SBR nem tökéletes megoldás)
[Szerkesztve] -
icons
addikt
mivel lehet 3gp-t aviba konvertálni? (vagy bármi más normális, mondjuk mp4-es formátumba, de az avi lenne a legjobb
)
vhogyan hozzá lehet férni a telefonmemóriához? -
DarkByte
addikt
válasz
Bubee82 #1947 üzenetére
Az mp3PRO úgy épül fel, hogy ha pl. 44Khz-esnek jelzi egy mp3PRO lejátszó a fájlt akkor van egy 22Khz-es alap mp3 + egy SBR része a fájlnak, ami az alsó 22Khz-ből leírja hogyan kell előállítani a felső 22Khz-et.. így lesz összességében 44Khz ami ugye a CD mintavételezése. Namost, ha egy olyan lejátszón próbálsz lejátszani mp3PRO-t, ami nem ismeri csak a sima MP3-mat, akkor az nem tud mit kezdeni az SBR résszel, így csak az alsó 22Khz-et fogod hallani (a magas tartomány nagy része le van vágva).. próbáld ki hogy valamilyen hangvágó programmal lekonvertálsz egy 44Khz-es számot 22Khz-be.. kb. ilyen minőséget kapsz. Szóval ezért mondtam hogy semmi értelme sincs, mert a k750i nem tudja az mp3PRO-t 100%-osan lejátszani. Ugyanez a helyzet amúgy ha AAC+ vagy eAAC+ tracket tesztek rá. Csak az alap AAC részt tudja lejátszani, a plusz információkat ami alapján a felső rész (vagy eAAC+ nál az egy csatornából stereo) keletkezik nem tudja kezelni.
Lehet össze kellene dobni egy kis cikket logout-ra ezekről a formátumokról, mivel elég sok közük van egymáshoz, de lehet őket keverni rendesen. Na most kicsit pihim van, mindkét vizsgám megvan a hétre úgyhogy még bármi lehet
[Szerkesztve] -
bocX
tag
hmmm....''te meg eléggé lekezled az embert... old meg magad!''
hát sorry, ha ''lekezelés''-nek veszed, nemtom, ha jobban tudnám, valszeg nem kérdeztem volna, de mint irtam, gondoltam leirom a problémám, és hátha valakinek is volt ilyen problémája
előtte irtam folyamatosan mi hogyan történt, mi lett csinálva, és mi kizárható...(most nem is fogom ujra leirni)
ennyi
peace & respect -
DarkByte
addikt
válasz
Bazsee71 #1936 üzenetére
Winamp 5.32 -ben van beépített Transcoder. Lejátszási listán kijelölöd amit konvertálni akarsz, jobbklikk -> Send To -> Format Converter. Beállítod fent hogy hova dobja őket meg milyen elnevezési stratégiával. Alul pedig be kell állítanod a kódolót:
MP4/LC AAC Encoder
96kbit/s -en még élvezhető, de én a 128-at használom. Nagyjából egy 192-es MP3-mal ér fel. A fájlok M4A kiterjesztésűek (ez itt a trükk, Raw AAC-t nem játszik, és MPEG2 LC-AAC-t sem, csak MPEG4 LC-AAC-t). mp3PRO-val nem érdemes próbálkozni, csak az alsó tartományt játsza le.
Amúgy az új Winampokban már fel lehet ismertetni külső lejátszónak is ügyesen, és akkor meg lehet csinálni hogy magától frissítse rajta a zene parkot, de még ezt kipróbálni nem volt időm, meg mivel m3u playlistát nem ismer a teló, azt neked kell mindig kézzel újracsinálni. -
_seth_
veterán
mp3PRO? 96kbit/sec 44,1 KHz, stereo.... tökéletes az is és jobb is a minősége mint egy AAC fájlnak vagy pl 128-as mp3-nak + a mérete is kicsi.
-
Bazsee71
őstag
-
blueMerle
veterán
válasz
Bubee82 #1933 üzenetére
Ezek az akksik márcsak ilyenek. Nálam okosabbak már leírták, hogy a teló sosem tud aktuális töltöttsegi szintet mutatni, ráadásul egyáltalán nem pontos, ahhoz nagyon komoly felszerelés kellene, amit nem érné meg mobilba pakolni, pláne bele sem férne. Ergo a töltöttségi szint egyfajta információ, de egyáltalán nem pontos, én speciel a mai napon a 12 százalékos töltöttségi állapotú K750-esemmel 31 percet beszéltem, 3 MMS-t és 1 SMS-t dobtam, és most, hogy rádugom a töltöre mutat 3 százalékot.
-
-
Bubee82
őstag
Egy 900-as új aksi kb mennyit kell bírjon közepes terhelés esetén (nem túl sok babrálás)?
Remélem érthető a kérdés -
bocX
tag
off: nem a win a hibás, régi...pfff.... 3 hónap, de nálam a win simán 2 évig megy (xp sp1), akkor csak azért rakom ujra mert már registry is megtellik, meg sok hüjeség miatt, szépen le van ghostolva, 10 perc és van uj rendszer
pc suite lett ujra telepitve hátha meghüjült, de nem, mert másik telcsi müxik vele
on: eleinte fel is ismerte a telcsit, most meg totyakodik, nem tudom miért...., de mondom másik telcsit felsimerte, szal szvsz telcsi probléma.....csak gondoltam megkérdezem hátha valakinek is volt ilyen problémája.....de nem a win a hibás! -
Peat;)
veterán
Hali nekem egyszer volt ilyen felismeri nem ismeri dolog: amikor először dugtam be a telót jött ugye az új hardware windows kiabálás, de nem találtam a sony-ericsson cd-t. Nosza gondoltam menjen netre hátha megtallája az usb drivert nekem más nem kell. Vmit csinált, nem ment a dolog. Utána a cd-t megkerestem és miután arról felraktam egyszer felismerte a telót egyszer nem. (50-50% tök pontosan, egyszer ment egyszer nem).
Nálad valszeg más a gond, de azért leírtam, ha már régi a wined egy újratelepítés próbát talán megérne a dolog. -
bocX
tag
na akkor mégeccer....3 kábel lett kipróbálva, össze vissza lett már dugva mindenhova, és másik egy másik 750i-s készüléket gond nélkül felismert, szal.....
és igaz, hogy miért ne nézhetnék meg?!, azon ne múljon - ha ott nem jön elő (akkor suxxx), mondanak valamit rá, azt kész......
és mitől lenne az usb vez hibásabb meg a win?
[Szerkesztve] -
Osama
tag
válasz
Viktor0610 #1915 üzenetére
Az igaz!
Csak szerintem az USB vezérlők, illetve a windows szerintem nagyobb eséllyel hibás, mint a készülék. Többet szívtam én is az USB-vel, mint telefonnal.
[Szerkesztve] -
-
bocX
tag
a gyári füles az headset is igen, a kis gomb rajta arravaló....!
a többihez meg nem értek, mert most jött elő nálunk is az hogy nem érzékeli a telcsit, az szerviz gyanús lesz az én esetemben...
más progit nem próbáltál tömöritésre(?!), nekem az ImTOO nem vált be, próbáld meg a SUPER progit, meg sztem 3gp-t jobban kezeli a telcsi mint az mp4et...meg sztem jobb lenne ha nem két lépcsőben tömörítenél....
[Szerkesztve] -
icons
addikt
+
a gyári füles, az headset is ugye? úgy tudom igen, szal hívásokat azzal a kis gomb féleséggel lehet fogadni? és lerakni? -
-
bocX
tag
kizárt, az érintkezők is meglettek nézve, meg a win ad hangot, de a telcsit csak tölti, többit nem ismeri fel, szal sem ms-t sem a belső memóriát....
valaki valami más 5let?
ismerős azt osztotta, hogy esetleg valami portokkal kéne mokolni, de nemhiszem, szvsz hüjeség, előtte két másik telcsi is ki lett próbálva, azokkal müxik, minden állítás nélkül, szal nemtom
na szal ha még tudnátok valami okosságot örülnék....
vagy marad a szervíz?
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
Kephamos #1903 üzenetére
Ha inkább a zene fontos akkor W800 a szoft miatt (+gyárilag jobb füles), esetleg W810i de az már drágább, de ha maradsz K750-nél szerintem az is egy jó döntés. Megveszed, kipróbálod, ha úgy nem vagy teljesen elégedett a hangjával akkor veszel egy HPM-70 fülest +4,3k-ért, úgy már biztos elég. Jelenleg én is így használom. Ha valamiért nagyon hiányzik a W800-as szoft, akkor fel lehet rakni k750-re is. A gari ugrik, de ha elromlik a telóban valami, viszont még tudod frissíteni, akkor nincs gond, mivel frisstéseknél visszaáll az alap szoftverre. Ha úgy romlik el, hogy egyáltalán nem kapcsol be, az baj.
[Szerkesztve] -
icons
addikt
mér van az, hogyha egyszer rádugom a mobilt a gépre, érzékeli, ok, lehúzom, újra rá, már nem...nem lehetne vmit csinálni, tölteni elkezdi, de azt mondja nincsen semmi sem csatlakoztatva géphez, és a PC Suite-tal is akarom keresni, az is azt mondja, semmit sem talált...
A másik meg hogy rátettem egy mp4-et, és egy 3gp-t a mobilra. A gépen mindkettő tökéletesen ment, de a mobilon az mp4-nek nincsen képe, a 3gp-nek meg hangja
és még egy kérdés: az baj a mobilnak, hogyha rádugdosom és lehúzogatom a gépre/ről, mert amikor rácsatlakoztatom, akkor ugyebár tölti, és így mondjuk csak kétperceket tölt, de azt sokszor, ez elvileg zavarja az aksit?
éss mérvan az, hogy ImTOO-val betömörítettem egy avit először 352*288-ba, majd 176*144-be (ezt a jobb oldali panelek állítottam be), de a végeredmény között semmi különbség, csak az egyik nagyobb úgy 10Kb-tal és mit állítsak, hogy a hang elég jó minőségű legyen? a Bit Rate-t? ha azt, akko kb mennyire, hogy olyan normál mondjuk avi minőségben menjen? -
Kephamos
addikt
válasz
Viktor0610 #1904 üzenetére
Vissza szoktam olvasni, csak most nincs annyi időm, hogy elolvassak X ezer postot.
-
-
Kephamos
addikt
Nos, uygebár ez a telefon tud mp3-at is lejászani. Szeretném tudni, hogy milyen minőségben. Mos készülök telefont kapni és nekem a fő dolog, hogy zenét tudjak hallgatni, más értelmes funkció a telefonáláson nincs a mai telefonokban szerintem. Ez a legszimpibb zenélős telefon egyenlőre.
Ja, és a tmobilnál uyge nem valami agyonbutított szoftvert erőszakolnak rá?
[Szerkesztve] -
duli
tag
válasz
Motion_Blur #1901 üzenetére
Ez érdekes
általában az én próbaképeimben is szerepel a lábam
-
Motion_Blur
félisten
Első panorámás képem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest