- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nah, ráleltem a titok nyitjára. Ha kiveszem és visszateszem a sim kártyát, ismét jó lesz a teló. Vmi nem stimmel az USB és a sim kari között
Szoftver még nem frissítettem, de hamarosan megteszem
-
Bubee82
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #5604 üzenetére
Na, akkor így már értem amit írtál. Vagyis akkor ezzel a te általad említett régebbi szoftverrel jobb lesz a hangzás is, meg talán megoldja az én problémámat?
Csak azt nem értem, h attól h felteszem usb-re, miért történik ez. Mert úgy néz ki h a mikrofon működik, hiszen mások hallják amit én mondok, fordítva meg nem...
Ilyenkor csak fülessel tudok hívást fogadni mert úgy meg én is hallom amit mondanak.
-
Bubee82
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #5600 üzenetére
Mindennap használom mp3 lejátszóként is. Miért írtad az h "ha nem hallgatsz róla zenét.."?
-
Bubee82
őstag
Te idióta
Nem adatkábelről akarok telefonálni, te suttyó
Arról van szó h teszem azt felrakom adatkábelre mert akarok vmit csinálni, vagy éppen nincs töltő és úgy töltöm fel. Aztán leveszem róla és UTÁNA ha vki hív akkor ez van. Akárhányszor használom a kábelt vmi miatt, mindig ezt játsza el vele. És azt se tudom h szokott megjavulni, mert semmit nem tudok vele kezdeni. Egyszerűen egy idő után meg jó.
-
Bubee82
őstag
Üdv tezsvírek
Egy olyan gondom lenne, hogy ha használom az usb-s adatkábelt, akkor ha hív vki és felveszem, nem hallok semmit
A hívó fél meg igen
Van h egy idő után jó lesz, de már olyan sokat szívtam vele h kész. Mi a frászért van ez? Hogyan lehetne kiküszöbölni?
Köcce
-
Bubee82
őstag
Én simával használom. Mondjuk eddig nem nyúltam hozzá semmilyen mértékben mert garis volt, de alighanem ki kéne próbálnom, mert ahogy írtad, valóban elég halk és jól meg kell csutkáznom h legye valami.
Erről a TVH-ről írhatnál. Hol találom, hogy teszem fel stb...
Ja és az a plusz bizbasz igen jól jön néha
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Itt se jártam már jó régen
Gondoltam benézek h él -e még a topik
Ahogy látom él, vagyis még működnek a 750esek
Nemrég vettem magamnak HPM-82-es fülest meg 1 giga memót, szóval most már teljes értékű mp3 lejátszóként tudom használni
Ez volt a vágyam mióta megvan. hát most teljesült
Nagyon király a HPM-82, vegyetek ti is
-
Bubee82
őstag
Ha a default fülest belenyomod kicsit a füledbe akkor sokkal jobban kijön a basszus és sokkal jobban hangzik. De ez nem csak erre a fülesre vonatkozik hanem sok másra is. Ha ez a füles is agybadugós lenne akkor azért biztos vagyok benne h fasza lenne. Csak ugye nekem is az a bajom h kiesik a fülemből.
-
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2961 üzenetére
Nem azért írtam
Csak van egy tipikus, hivatalos, diplomatikus stílusod amivel válaszolni szoktál
Már rég feltűnt, csak most szóltam
-
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2959 üzenetére
Bírom a diplomatikus válaszaidat
-
Bubee82
őstag
Viktor többször is megemlítette h garivesztéssel jár akár a csillivilli menü feltétele is, nem feltétlenül kell w800as szoftcsere. Az h vissza lehet követni valóban nem volt megemlítve, de mivel elég drasztikus beavatkozás ezért valamennyire evidens lehet, hiszen olyasmi mint a w800as szoftcsere, csak másféle. Behatás viszont hasonló.
-
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2931 üzenetére
Ilyenkor gondolom úgy h ''sok'' értelme van az ilyen FAQ-knak
Főleg ha még ki is van elemve h mivel jár a dolog
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Bubee82
őstag
Kedves topiklakók!
Mint láthattátok Viktor0610 moderátor kollegánk kérésére, javaslatára összegyűjtöttem pár GYIK-t. Ha bármi javaslatotok van akár a meglévőkkel kapcsolatban akár újakkal kapcsolatban akkor jelezzétek neki és frissítve lesz
Viktor0610 for prezident -
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2717 üzenetére
Már neki is álltam további gyakran felmerülő kérdésekre összeszedni a megfelelő válaszokat
Wordbe nem lehet? Az jobban fekszik.
-
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2714 üzenetére
Uh, izé, hát nem tom
Na majd meglátom
Te a legtöbb dologra fejből tudod a választ nem?Nekem még csak 1 hónapja van ilyen teló, azóta vok a topik ''tagja'', szal egyelőre elég dilettáns vagyok
De megteszem amit tudok
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
Az lehetséges h a HPM-80-as füles nem megy k750i-vel? Van vaterán egy, de az eladója azt mondja h kipróbálta pár telóval és pl a w800-al se megy
Meg a képen látható füles totál más mint elvileg kéne legyen... Vagy mégse?
-
-
Bubee82
őstag
válasz
Tybee21 #2659 üzenetére
Ez kb olyan dolog mint a gugli. Ahelyett h először utánakeresnél alapvető, sokszor kitárgyalt dolgoknak, kérdezel, és aki már sokadszor látta netán válaszolt is az nem fog neked újra leírni mindent és jobb ha nem is várod el. Ha nem tudod használni a keresőt akkor így jártál.
De segítek, nehogy még én legyek a bunkó: [link] Példának okáért, kb 2 mp alatt. WOW
És itt van még 1: [link]
Marhára bonyolult volt. Ja és én kérek elnézést meg az én k**** anyám... -
Bubee82
őstag
Nincs vmelyikőtöknek egy használt ámde használaton kívüli 256 v 512-es karija olcsón? Tudom nem ez a helye, de talán itt találok olyat ami vmelyikőtök polcán porosodik egy upgrade óta
-
Bubee82
őstag
Penene, inkább ne vegyél ilyen telefont, mert ha megteszed akkor ebben a topikban se lesz nyugtom
-
Bubee82
őstag
Te itt??
Elég belőled amott is
Nyugodt szívvel vegyél ilyen telót. Én is mp3 lejátszó funkciója miatt vettem egyrészt. De ahhoz h igazán jó legyen hpm-70-es fülest vegyél hozzá. A két teló csak külsőben tér el egymástól. A fényképezője pedig nagyon jó minőségű képet kreál. -
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2524 üzenetére
Így igaz... Akkor még várok míg megjelenik a frissítés.
-
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2504 üzenetére
Nem jött össze. Aszonta nem tudja frissíteni mert nincs frissebb szoft hozzá.
Viktor0610:Sztem az elmarad... Annyira nem fontos h ez a funckió nem működik, nem halok bele.. más hibát nem tapasztaltam... Egyelőre.
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Miért van az h ha beállítom a gyorsbillentyűt (joy felfelé) akkor egy darabig okés a dolog, de egy idő után ''elfelejti'' a teló és újra be kell állítanom?
-
Bubee82
őstag
válasz
Intruder A 6 #2471 üzenetére
Tedd be az other (egyéb) mappába és onnan tudod installálni őket.
-
Bubee82
őstag
Nekem egy olyan kérdésem lenne h miért van az h ha headsetet használok és hívnak akkor a hangszóró szólal meg - úgy mintha headset nélkül hívnának - nem pedig a fülesen keresztül hallom a csengőhangot
Nokia 6230asomnál ha zenét hallgattam és hívtak akkor a fülesbe hallottam a csengést nem pedig a hangszórón keresztül. Nekem fontos lenne mert elég gyenge a hallásom.
Remélem be lehet állítani -
Bubee82
őstag
válasz
burgatshow #2394 üzenetére
vízboltban
-
Bubee82
őstag
A füles asszimetriája éppen h a kívánalom sztem. Legalábbis számomra biztos. Sokkal jobb az h a nyakad ''támasztja'', tartja a fülest és nem a fülek.
Az aksiról meg annyit h mihez képestNekem a 6310i-hez képest valóban keveset bír
Mellesleg ne feledd h csak 900as aksival van szerelve alapból, ami nem nagy durranás egy ilyen teló számára
-
Bubee82
őstag
válasz
Bazsee71 #2237 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam h a 60 überfasza, csak azt h nem kell eltemetni. Alapfülesként igenis megállja a helyét. Jobban mint anno a Philips mp3 lejátszómhoz kaptam... Hát az akkora gagyi volt mint a ház. Telefon-alapkellékhez képes (és legrosszabb modellhez képest) igenis jól teljesít, de nyilván nem olyan királyságos mint a 70es. Ez alap -
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #2232 üzenetére
az alapból hozzáadott fülhallgató sem rossz hangminőségű
Ezt írtam én is anno. Csak annyi baj van vele h sztem nincs olyan ember akinek ne akarna kiesni a fülébőlA minősége tényleg jó.
(Mindjárt jönnek a HPM-70esek oszt jól leugatják a fejem h de akkor próbáldi blablabla)
-
Bubee82
őstag
Most néztem először filmet a telón. Tudom h nem erre van kitalálva de ennek ellenére nem lenne rossz ha lenne full screen lejátszás meg lehet jóval hangosabb is mert füles nélkül nem érteni egy szót se olyan halk. Arról nem is beszélve h vmi pause, vagy tekerés se lenne rossz...
Kezu:
Végy HPM-70-es fülest és ahhoz már azt használsz ami jólesik. Legalábbis én így tudom.
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Következő lémer kérdésem az lenne h a memkarit bekapcsolt telóállapotban ki lehet venni?
-
Bubee82
őstag
Nekem az lenne kérdésem a 750es guruktól h sms hangot milyen módon lehet átállítani h ne csak a gyáriakat lehessen használni? Remélem nem függetlenítéssel, mert én arra gondolok
-
-
Bubee82
őstag
Egy 900-as új aksi kb mennyit kell bírjon közepes terhelés esetén (nem túl sok babrálás)?
Remélem érthető a kérdés -
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #1802 üzenetére
Ok, kötyi
-
Bubee82
őstag
válasz
Viktor0610 #1799 üzenetére
Minden Trémobos telóra, előfizus/kártyás-ra vonatkozik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest