Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
horusz-
tag
válasz
oceanearth
üzenetére
halika hogy vagy! Megy a suli?
-
horusz-
tag
válasz
oceanearth
üzenetére
Skypen a bedeko a nevem .msn
ldviti@hotmail.com . a kézikönyve és csomo fórumot is elolvastam de nem értek semmit .Automatában nem akarok fotozni mert nekem az nem jó. kézi beállitáshoz hülye vagyok és könyvböl nem értem meg mit mikor miért hogyan és mikor nem ezek nincsennek leirva ezt csak hosszú rutinból lehet tudni sztem.Azzal hogy valaki segit nekem csak felgyorsitom a tanulás folyamatát!Én sok kézilabda mecsre járok és ezeket szeretném fotózni.Most is onnan jöttem és katingattam (de minek) egy sem sikerült sok bemozdulás zajos életlen kép . Sok beállitást csináltam hátha valamelyk jó lesz de nem ! Hát röviden ez a bajom . -
horusz-
tag
válasz
oceanearth
üzenetére
ok
de más az ha valaki megmutatja és elmagyarázza mit ahogy én olvasom! -
pingala
csendes tag
válasz
oceanearth
üzenetére
milyennek mutatkozik a sony h1-es?
erdemes megvenni?
a kepminoseg mennyire tiszta?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ldviti@hotmail.com . a kézikönyve és csomo fórumot is elolvastam de nem értek semmit .Automatában nem akarok fotozni mert nekem az nem jó. kézi beállitáshoz hülye vagyok és könyvböl nem értem meg mit mikor miért hogyan és mikor nem ezek nincsennek leirva ezt csak hosszú rutinból lehet tudni sztem.Azzal hogy valaki segit nekem csak felgyorsitom a tanulás folyamatát!Én sok kézilabda mecsre járok és ezeket szeretném fotózni.Most is onnan jöttem és katingattam (de minek) egy sem sikerült sok bemozdulás zajos életlen kép . Sok beállitást csináltam hátha valamelyk jó lesz de nem ! Hát röviden ez a bajom .