Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
pingala
csendes tag
nem tudjatok hogy lehet a sony h1-nel bealitani azt hogy kozeli felveteleknel jobban homogenne tegye a hatteret?
-
pingala
csendes tag
nem tudjatok a sony h5 mikor jelenik meg? lecserelnem a h1-et arra, nem tudtok tesztfotokat amit a h5 csinalt?
-
pingala
csendes tag
kivancsiva tettel a foltokkal kapcsolatban, ki fogom probalni, volt egy canon a95-os es annal lattam ezeket a koroket vakuzaskor
-
pingala
csendes tag
mivel csinaltal 300 kepet? a sony h2 vel?
-
pingala
csendes tag
sziasztok! tudtok valamit a sony h5-rol? megeri venni olyat?
-
pingala
csendes tag
milyen makro lencset erdemes venni amelyik jol benagyit? lattam egy dcr-250 es egy msn-200 ezek jok? a sony h1 re
-
pingala
csendes tag
koszi a valaszt !! az a helyzet hogy van egy canon A95-os gepem, ezt szeretnem eladni es a tobbit felpotolom, mar van erdeklodo a gepem irant varom mar hogy valaki elvigye, hogy megvehessem a sony h1 - et, hamar ugy dicseritek akkor ennel a gepnel maradok, inkabb hallgatok olyanokra akiknek mar megvan ez a gepuk es van tapasztalatuk rola. lattam a ketto kozott a kulombeseget vagyis a canon s2 is es a sony h1 kozott a tesztkepeknel hat nekem a sony kepek tetszettek, na meg amit irtak rola dicsertek ez is hozzasegitett abban hogy ennel a gepnel maradjak.
-
pingala
csendes tag
hat lehet hogy egy kicsit tul kattogom a dolgot, de mielobb kiadnam ra a penzt meg akarok gyozodni rola hogy minden szempontbol jo a gep, sajna ilyen bogaras vagyok !!!
de ezt csak akkor tudom meg mikor keszitek vele fotokat. tenyleg mindenhol csak jot olvastam rola meg lattam a teszt kepeket is..... -
pingala
csendes tag
eppen neztem hogy a canon s2 is-nek egy kicsit jobb a makroja mint a sony h1-nek, tisztabbnak tunik a canon makroja

-
pingala
csendes tag
en is veszek a napokban sony h1-est de elobb lassuk hogy ki mennyire van megelegedve a gepevel, ki milyen jominosegu kepeket csinal......na meg mennyire jo a kepstabi, es a makro mennyire tiszta, es 12 x zoomnal csinalt kepek mennyire jok
-
pingala
csendes tag
na milyen a gep amit megvettel? csinaltal mar kepeket?
-
pingala
csendes tag
japan gyartmany a sony h1? vagyis az aljan irja hogy japan keszulek?
-
pingala
csendes tag
kosz a kepeket, nagyon jok. varom mar hogy megvegyem es aztan jon a fotozas.....
a makronal lehet 2 cm tol jol makrozni? -
pingala
csendes tag
meg egy kerdes: azt olvastam valahol hogy a sony h1-nek mar a 3xoptikai zoomnal esik szet a gep ez igaz?.....mennyi mindent irnak.....

-
pingala
csendes tag
a sony h1 zoomolas kozben mennyire zajos? mennyire halk a motorja?
-
-
pingala
csendes tag
kosz ! a slr-vel kapcsolatban...ugy irja az adatlapjan hogy slr-s. mostmar mi utan lehet menni??
a kepminosege, tisztasaga mennyire jo, mennyire jol vegzi a dolgat a kepstabilizator?> -
pingala
csendes tag
kosz a valaszokat. max rezolucioval lehet akkor kb 150 kepet csinalni? hmm az nem rossz (ha lehet max rezolucioval), gondolom az arahoz kepest nagyon jo gep, ez valoban slr-s gep felprofi?? reg palyazom ra hogy megvegyem de elobb teletomom magam informacioval.
-
pingala
csendes tag
mennyire jo a sony h1 kepstabilizatora??
kb.ket aksival mennyi kepet lehet kesziteni??
a kepminosege mennyire jo? erre ha tudtok valaszoljatok -
pingala
csendes tag
...........................azt hiszem csak a sony h1-es gyoz, ezt veszem meg, aztan kiderul mennyire valik be. (ha nem tetszik jon a masik ) !! a konica nem tetszik, nincs makroja, gyenge az af-ja es nem tetszenek a teszt kepek sem................de ezzel szemben a sony-t meg midig jobbnak latom !!
-
pingala
csendes tag
koszi a biztato valaszokat!!!!!!!! nem tudom eldonteni hogy a sony h1, a canon s2 is es a konica minolta a 200-as kozul melyiket valasszam. Harom ut all elottem.......szerintetek melyikkel jarnek jobban eltekintve a gepek aratol..........?
-
pingala
csendes tag
válasz
oceanearth
üzenetére
milyennek mutatkozik a sony h1-es?
erdemes megvenni?
a kepminoseg mennyire tiszta? -
pingala
csendes tag
sziasztok! istvan vagyok, szeretnek venni egy sony h1-t, szeretnem tudni a velemenyeteket rola, erdemes venni vagy nem? mennyire massziv, es a kepminoseg mennyire tiszta?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ezt csak akkor tudom meg mikor keszitek vele fotokat. tenyleg mindenhol csak jot olvastam rola meg lattam a teszt kepeket is.....
a makronal lehet 2 cm tol jol makrozni?