Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Nekem is volt digital8-as kamcsim és USB-n keresztül a filmet nem lehetett normálisan áttölteni, se a sajtá, se más progival. Az iLink a jó megoldás, ha van, vagy 1 jó minőségű tvtuner.
Igen jó az a 3500huf-os firewire kártya, amineh általában adnak 4-6os kábelt, ami jó a kamerákhoz. Ezek a számok csak annyit jelölnek, hogy a 4es az 1 kisebb csatlakozó, a 6os, meg nagyobb. A kamerákra én eddig csak 4est láttam rárakva, de nincs is értelem azokra rakni a nagyobb helyet foglaló csatit:)
Én a Cyberlink Power Directort használom és bár nem ez a legprofibb proi, de egyszerű kezelni szvsz és a minősége is elég jó. Aztán vágáshoz már lehet használni Adobe Premiert, tömörítéshez meg DrDivix, hogy valami egyszerűbbet mondjak.
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth hangszórók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest