Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Üdv! Mondhatni hogy a SoF 2 volt életemben a ''mérföldkő'', ez volt az első fps amit elnyomtam. Ekkor olyan szinten élveztem mint azóta semilyen más játéknál, a gyakran éjszakába nyúló gammázások alatt a jeges veríték csorgott rajtam és a kezem remegett a rettegéstől (így utólag nem tudnám megmondani mi volt benn annyira félelmetes) és a gyönyörtől.
Hmm, hogy hasított a geforce 2-n.
Megvolt a maga hangulata, és szvsz nagy játék volta maga idejében. De ahogy jönnek ki az egyre újabb és újabb játékok, a ''mérce'' mindig egyre magasabbra és magasabbra kerül, a grafika szebb lesz, a játékmenet izgalmasabb.
Az utóbbi mondattal szvsz arra is válasz hogy miért játszák már csak kevesen multiban. Van jobb is! CoD, CS, UT, viszonylag bugmentes, kiforrott gémek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hmm, hogy hasított a geforce 2-n.
Megvolt a maga hangulata, és szvsz nagy játék volta maga idejében. De ahogy jönnek ki az egyre újabb és újabb játékok, a ''mérce'' mindig egyre magasabbra és magasabbra kerül, a grafika szebb lesz, a játékmenet izgalmasabb.