- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:: k4!oz
csendes tag
hali, de rég jártam erre
buék all ........ -
antikomcsi
veterán
Szia!
Mit értesz az alatt, hogy hogyan tudsz botokat adni a szerveredhez?
Nos, vagy cd kulcsot kell cserélned, vagy minen nem oda illőt eltávolítanod, és csak tiszta játékkal csatlakozni, mert a goldban mikor csatlakozol a kiszolgáló szerver ellenőrzi a mappáid tartalmát, és semmi hack nem lehet benne, főleg, hogy a legtöb helyre csak bekapcsolt punkbusterrel mehetsz.
A low ping azt jelenti, hogy az adott szerverhez csak alacsony pinggel, csatlakozhatsz, mondjuk úgy 1-200ms között. Ehhez az kell, hogy pl. ha játszanál ne menjen olyan alkalmazás, ami foglalja a sávot, tehát dc, skype, live update, és egyéb háttérben futó alkalmazások kikapcsolva. A legjobb, ha a játékon kivűl nem futtatsz mást, hogy minden sávszélességed, és memóriád rendelkezésre álljon. Ha routeren vagy az is okozhat magas pinget, ha a többi gépen le, vagy feltöltenek.
Az ilyesmiket, hogy mbot, ab, wh jobb ha el is felejted, mert ahogy én is, úgy más is rögtön észreveszi, és kirúg a szerverről figyelmeztetés után. -
mcssz
csendes tag
Hello!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok BOT-okat adni a helyi szerveremhez a SoF2 Multiplayer-ben? Szeretném minél előbb megtudni!
Nekem illegálisan van meg a Soldier of Fortune 2 - Double Helix Gold Edition (HUN) és amikor elkezdek csatlakozni egy másik szerverre, akkor azt írja ki, hogy Invalid game folder! vagy azt, hogy Low ping for servers only. Ilyenkor mi a teendőm? Meg ezt is szeretném minél előbb megtudni!
A válaszotokat előre is kössz: Hortobágyi Gergely. -
mdk01
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Én ezt közel sem érzem így, pedig én eléggé komolytalanul állok a sofhoz.
-
mdk01
addikt
válasz
PH! Rajongó
üzenetére
A zászlót el kell rabolni, mivel annak semmi értelme ha csak szaladgálsz vele a pályán....(itt jegyzem meg halkan, hogy azért az is tud mókás lenni
)
Vannak magyarok csak nem jó helyen keresed őket valszeg....
Hol vannak ilyen profik?......én eddig nem sokkal találkoztam
Tudsz mondani szerver nevet vagy IP-t?
köszi -
mdk01
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
...hogy érted azt hogy csak DM-ek vannak?
Neten?
Ha igen, akkor fent tudod állítani milyen típusú szervereket keressen.. -
PH! Rajongó
csendes tag
Üdv!
A ''Sof 2'' multi player nagyon király, nekem a zászló hordozás tetszk benne a legjobban.
Csak egyet utálok és azt hogy nincsenek magyarok és hogy a semmiből kilőnek engem (egy kicsit sok a profi), de ezért nem olthatom őket, mert őkis ugyan úgy szeretik a ''Sof 2'' multit mint én.
-
Yeti910331
aktív tag
Cooperative -al arra céloztam, hogy a SinglePlayer -ben levő katonákat lehet-e multiban nyirbálni, de erre már megkaptam a választ. Erőt vettem magamon és felraktam a gémet újra 2 hosszú év után és csak Deathmach- ek vannak, de ez is jó.

u.i.: maradok a fizető munkánál (gondoltam rá hogy sírásó leszek)
Ja és a szerverekhez nincs kiírva, hogy milyen országból van.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Hali!
Lustaság fél egészség....
Cooperative-ot hogy érted, mert játékba még nem hallottam ilyenről......van csapatos gyilok, de nem tudom, hogy erre gondolsz-e?
Megtalálja a játék, csak ha van tűzfalad és megkérdezi kiengeded-e a játékot ,akkor igennel válaszolj....
ui.:én ingyen is ások vermet annak aki megérdemli....akár télen is
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
Én kipróbálnám ezt a SoF2 multit csak még fel kellene rakni a gémet csak lusta vok.
Van benne Cooperative?, nekem az kedvencem. És magyar szervereket hol találok vagy a szervereket megtalálja a játék? -
AMD-s
tag
Ki vagytok pihenve.

-
mdk01
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Sokan nyomják még csak kevés az az ember aki játszik is vele és a prohardvert is látogatja.

Ui.:mellesleg az egyik legjobb magyar játékos ráadásul egy csaj, simán lever mindkit akivel szembetalálja magát.
[Szerkesztve] -
antikomcsi
veterán
Hello!
Manapság már csak én nyomom ezt a játékot?
Pedig érdekelne, hogy valaki játszik-e, és hol, és mit? -
csendes tag
miért nem teszitek fel a goldot...??
jooooooooo és ha + van szétlövöm a seggeteket

-
-
ReJim
őstag
eccerűen:
altgéer+3 aztán egy szám, vagy betű, és utánna meg írod amilyen szinűt akarsz...
pl: ^1R^w.^2G^w.^4B
ittvannak a színkódok:^1 red
^f skyblue
^u purple
^2 olivegreen
^g limegreen
^v green
^3 yellow
^h redpurple
^w black
^4 MidnightBlue
^i steelblue
^x darkblue
^5 cyan
^j lightgreen
^y lightblue
^6 pink
^k moccasin
^z darkorange
^7 white
^l lightblue
^- darkgray
^8 black
^m magenta
^= darkcyan
^9 red
^n forestgreen
^[ darkcyan
^0 black
^o lightpink
^] darkcyan
^a darkturquoise
^p springgreen
^; black
^b orange
^q whitepink
^' yellow
^c redorange
^r lightpink
^\ darkpink
^d dodgerblue
^s purple
^/ black
^e deeppink
^t redpink
^, gray
de az a legegyszerübb, ha a config fájlt szerkeszted... ottvan a játék_könyvtár/base/mp/sof2_mp.cfg
és ha már ottjársz, írjál bele egykét plusszt. is:
seta cg_bobup ''0''
seta cg_bobpitch ''0''
seta cg_bobroll ''0''
seta cg_runpitch ''0''
seta cg_runroll ''0''
(nem mozog annyira a fegyvered, hogyha mész, ugrasz, lősz!
bind [X] ''+moveup; wait 4; -moveup; wait 4; +movedown; wait 4; -movedown''
ahol [X] az a billentyű. ez meg a nagy ugrás... (tudod ahova nem tudsz felugrani sima ugrással, oda a nagyugrás kell: ugrasz közben gugolsz, így ugráskor feléhuzza a lábát! ez a script arra való, hogy ne kelljen szarakodni 2 gombra fogyelni... nekem ez alt szokott lennni (a jump, meg space
)
egyébként meg piszok régen jáccottam..
mivel linuxom van már csak... de sebaj, majd ha ráérek beállítom linuxon...
(aztán majd kihívnálak, egy meccsre
)
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Ne mááááá!
-
mdk01
addikt
up up up
-
mdk01
addikt
áp
-
mdk01
addikt
Na vki PLS.
-
mdk01
addikt
Hali
Hogyan tudom a nickem szinét változtatni?
THX -
csendes tag
hááááát..........most + fogtál..
nemtom, de utánanézek. amugy az OBI-tol béreljük mind a két servert.a public, az 16/16-os. a war server 5/5ös.
Bővebben: link
nincs gond vele max ping 30!
-
ReJim
őstag
UP!
k4!oz: mekkora a szervergépetek??? proci, ram??? -
csendes tag
parancsolj, itt mindem fent van -
ReJim
őstag
akkor kell osp-hogy, tudjak csatlakozni a szerverre!
tudnál adni egy linket!)
megy, multkor valszeg rossz volt a textures.pk3
egyébként nem teccik!
a demo jobb! [ott van wallhack
] -
csendes tag
ugy ertem ezt a demo dolgot, hogy az igazábol arra van, hogy bemutassa a közönségnek..........nesztek + jelent 1 uj játék...sof2 a neve.....sacc/kb igy néz ki..stb,stb.......nem igazán jáchato..nem teljesen kész dolog...olyan, mint amikor 1 autókiállitáson bemutatnak 1 uj kocsit......látod hogy néz ki....le van festve,van neki kereke, de bele ülni nem tudsz, kiprobálni meg végépp.
Viszont tudomásodra hozta vele a gyártó, hogy van már ilyen, lehet menni érte a kereskedésbe.....
-
kell origi cd key? immortals szerveren szoktam/unk néha játszani
-
spirit007
senior tag
''...hogy ugyan olyan, mintha élesben lőné sz*arrá az M ber a többieket, csak éppen nem fáj, és nem halsz bele........
és télleg.....!!! ''
és még a sittre se kell menni

-
csendes tag
ilyen gondod van.....?? ---->> Bővebben: link
ha igen, nekem is most volt a napokban....semmi bibi........ujratettem
vmi textura parája volt... -
ReJim
őstag
válasz
üzenetére
én mondtam hogy a demoval jáccok! az a sof2mp_test! multiplayer test! sajna nem megy nálam a teljes, grafikai problémákkal! pedig régen, régigéppel profin ment! de most már azzal sem megy!

shop2, meg dust-ozgatok
mi az, hogy megtanulni, hogy melyik sarokban ki ül? azt lehet látni!
wallhack
egyébként gondolkodunk(ilyesfajta klánok, vagy mik vagyunk!
) egy szerverhosztingban is! csak a hardvert kellene összeszedni! amúgy jó sokan vannak magyarok akik a demót tólják! innen onnan!
van vagy 50ember! abból 15 különössen aktív! 
-
csendes tag
nemtom.........le is lehet tölteni, de nem hinném, hogy 3990 huf olyan oltári nagy lehúzás lenne érte.......
teljesen más ugy játszani, hogy nem tudod + tanulni, mikor melyik sarokban fog ülni vki.........mikor mit kell tenned ahoz, hogy továbjuss........ez nekem alapból nem volt szimpatikus.......
a multinál minden karakter 1 élö játékost takar.....azt nem lehet + tanulni, hogy hogy fog adott dolgokra reagálni.
amikor +kérdezi tölem vki, mi a jo ebben a játékban, azt szoktam válaszolni, hogy az.........hogy ugyan olyan, mintha élesben lőné sz*arrá az M ber a többieket, csak éppen nem fáj, és nem halsz bele........
és télleg.....!!!

[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
mindig csendben, késsel elmész az emberek mögé és fejbedobod késsel
ebben az a nehéz, hogy az egyik helyen olyan nagyot kell ugrani, hogy átmenny a túl oldalra, hogy az piszok nehéz! 
de azzt megcsináltam, én a helikopteresnél hagytam abba, mert jött bratyó(akkor csak az ő gépén ment a játék!) és mennem kellet! -
spirit007
senior tag
Én végignyomtam egyszemélyes módban is csak asszem 3 éve, így nem sokra emléxem a story-ból . Ráadásúl párhuzamban játszottam a NOLF-al meg a Hitman2-vel

-
ReJim
őstag
válasz
üzenetére
quake 3 arena motorját használja, meg a fejlesztők is azok!

tudtommal!
mi is (sokat) játszunk vele! de mi csak a demo-val nyomjuk!
lévén, hogy azért nem fogja megvenni mindenki, hogy legyen benne minden pálya, stb.
egyébként nem tudsz segíteni???
ezért jobb a demo, mint a teljes.... -
csendes tag
es jöjjön mindenki multizni...!! -
csendes tag
Hát ezt passzolom....
multi !! -
Archer
őstag
válasz
üzenetére
Kéne egy kis segítség a single részben. Ott vagyok, hogy valami dokit kell kimenekíteni Prágából. Az állomásnál tartok, ahol el kell lopakodni a vezérlőig és elindítani a vonatot, de mindig észrevesznek még akkor is ha nem. Leütök egy csávót, egy darabig nem szól a sziréna, de aztán megyszólal, pedig a hullát senki sem vette észre. Hogy kell ezt a részt végigivinni?

-
csendes tag
nem ,...egy játékrol beszélunk, de a demo teljesen más.Szerezd + a teljes verziot és ugy probáld ki a multiplayert....meg fox lepödni
érdemes
ha + van szoljon bár ki, szivesen segitek mindenben
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
Itten én akkor rossz játékra gondoltam. Sorry vagyok.
-
csendes tag
SOF2 jo....nagyon jo
amugy én ilyen szinten sofozok...Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LeG3Nd
tag
Üdv! Mondhatni hogy a SoF 2 volt életemben a ''mérföldkő'', ez volt az első fps amit elnyomtam. Ekkor olyan szinten élveztem mint azóta semilyen más játéknál, a gyakran éjszakába nyúló gammázások alatt a jeges veríték csorgott rajtam és a kezem remegett a rettegéstől (így utólag nem tudnám megmondani mi volt benn annyira félelmetes) és a gyönyörtől.
Hmm, hogy hasított a geforce 2-n.
Megvolt a maga hangulata, és szvsz nagy játék volta maga idejében. De ahogy jönnek ki az egyre újabb és újabb játékok, a ''mérce'' mindig egyre magasabbra és magasabbra kerül, a grafika szebb lesz, a játékmenet izgalmasabb.
Az utóbbi mondattal szvsz arra is válasz hogy miért játszák már csak kevesen multiban. Van jobb is! CoD, CS, UT, viszonylag bugmentes, kiforrott gémek. -
Agostino
addikt
Szerintem ezzel a SOF-al a legnagyobb baj az hogy nagyon csítes. Van asszem két pálya : a Shop, meg a Dust. Mindenkettő tele van olyan szinten bugokkal hogy az valami hihetetlen. Shop : bújjunk bele a hordóba, kifele lehet lőni, téged nem tudnak sebezni. Dust : mászkáljunk a tetőkön és osszuk a jót...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Erre gondolsz : Sof2-duble helix demo ( Bővebben: link )?
[Szerkesztve] -
csendes tag
Miért nem sof-oznak többen...?? Számomra ez hihetetlen....
Új hozzászólás Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

buék all ........
)

mivel linuxom van már csak... de sebaj, majd ha ráérek beállítom linuxon...
mindegy! megpróbálom most teszem fel!,