Hirdetés
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Csak arra vonatkozik a kérdés, hogy muszáj-e felrakni a vga kari gyártói oldaláról letölteni a Gigabyte Control Centert, ami egy tucat programot tartalmaz, vagy hogy az alaplap oldaláról az 550 MB-os, vagy az újabb kiadású 50(!) MB-os chipset drivert kell-e felrakni, és ha van vga kari, akkor is telepíteni kell-e az APU drivert?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Kicsit tele spam-elek néhány topicot a válasz megtalálása reményében!
Hozzám került a múlt hónapban egy Gigabyte X370-es alaplap - R5 2400G kombó, ami mellé került jó áron egy OEM Gigabyte 1660OC 6GB kari, és nem igazán érzem a kraftot...
Mivel még alig van fent pár program, csinálnék egy szűz win10 telepítést, csak nem igazán tudom, milyen programokat kell feltelepíteni ezekhez az alkatrészekhez, van-e amit tartalmaz egy win10 telepítő. Pl. mivel nem dobozos a VGA, nem tudom milyen progival kell állítgatni a hűtő venti profilokat, stb.
Bocs a láma kérdésért, de kb. 15 éve nem volt asztali gépem, mióta Androidos telóm van, azon intéztem mindent, a PC meg a sarokban porosodott évekig...
Előre is köszi. -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Megörököltem kollégám AM4-es gépét, (Gigabyte AX370 Gaming 3, Ryzen 5 2400G, Kingston 2x4GB DDR4 3000MHz), és érdeklődnék, hogy érhet-e valami hátrány tuning, vagy stabilitás terén, ha egyelőre a mostanival megegyező memóriából teszek mégegy ugyanolyan kit-et, tehát 4 modullal használnám?
Persze a hosszútávú terv 2x16GB vagy 4x8GB lesz, de ezt most gombokért megkapnám.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest