- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Elvileg igen.
Azonban valószínű, hogy egy idő után majd nem működik a Windows Update.
Arra azonban elvileg ez a megoldás: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre - LOGOUT.hu Akármi bejegyzés
-
vlevi
nagyúr
Nem vagyok egy nagy szakértője a témának, de úgy gondolom, hacsak nem esik be valami nagyon jóárasitott b450 lap, és az 550 alig drágább, akkor az 550 talán jobb.
Ha pár év múlva feljebb kell lépni, addigra lehet, hogy már teljesen kifut az AM4 foglalat, és csak AM5-os foglalaatu ryzenek lesznek talán a piacon, ahhoz meg mindenképpen új lap kell.Az 5600g-t azért írtad, mert videó kártyát sem tervezel mellé rakni?
-
vlevi
nagyúr
Nekem 5600 alatt egy Asus tuf b450m van. De, ahogy elnézem, árban nincs sok különbség a b450 és 550 chipset között, ezért én talán az ujabbat választanám.
Akarod -e majd később cserélni a processzort valami komolyabb, Am4-es procira? Olyanra, amit esetleg a b450 már nem tud, de az 550igen? -
MaddeNNNN
addikt
TomsHardware teszt alapján PBO-val max 90 W-ot eszik, azt a hűtőd megeszi reggelire.
Ebben a tesztben lehet látni, hogy egy 280-as AIO-val nyitott térben, 25 fokos hőmérsékleten max 64 fokra ment fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest