- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Köszi Mindenkinek a tippeket!
A VGA...nos igen, de tudjuk, hogy mi megy most VGA fronton. A lépcsőzetes fejlesztést alkalmaztam eddig, ami bevált, tehát most még a CPU-normálisabb áron lenne elérhető, mint egy új VGA, remélem, mire teljesen elavulna az RX470-esem, addigra normalizálódna a helyzet a videokártyák területén. (Nyilván így mindig van bottleneck, de már nem gamer-kedek annyit, amit meg igen, a jelenlegi is megbírja. (WarThunder, Enlisted, FarCry 5+Primal)
-
varmi2
nagyúr
Van ilyen, de ezt mindig írják is az adott biosnál.
ime az én lapom egyik biosához a leírás:
1. Update AMD AGESA Combo-AM4 1.0.0.3 ABB
2. Improve Destiny2 gaming experience with Matisse CPU.
*ASRock do NOT recommend updating this BIOS if Pinnacle, Raven, Summit or Bristol Ridge CPU is being used on your system.
*Before updating this BIOS, please also read the description in previous BIOS version. -
törölt tag
Így van, nem tervezek bele külön VGA-t később sem. Vegyesen fogom használni Win10-el és főként Linux-al. Virtualizáció miatt szeretnék minél több ramot és használható magokat.
Játékokat abszolút nem futtatok. Viszont M.2 NVME SSD-re később lehet beruházok. Most van egy pár SATA3 2,5"-os. Egyelőre lefedik az igényeim.
De penge élen sem szeretnék táncolni a lehetőségeimmel. -
Istvan2020
aktív tag
Nem tukmál itt rá senki semmit,csak próbál az ember segiteni,hogy ne bukjon bele mint legtöbb ember a Ryzenbe megveszi és utána meg csak azzal szív,hogy nem megy a rendszer rendesen mert kék halál meg fagyás 5 percenkét. De egy 3000 sorozatot csak nem kéne a leggagyibb B450 es lapba bele tenni mert rá van írva,hogy 3000 ready,ennyi erővel lehet venni olcsón B320-as chipsetű lapot is mert arra is ráirják 3000 ready csak nem tenné bele senki
-
Alpi.
addikt
Továbbra is tartom, ha megteheted, zen2, 3000-est vegyél ! Én ahogy megjelent a 3600, cseréltem a 2600-osomat, pedig akkor az szinte tiltott volt és egy percig nem éreztem kidobott pénznek. Ezzel nem azt mondom, hogy az elődök nem jók, mert azok. Ár / érték arányba talán még jobbak is, de a zen2 jobb ! Nézőpont kérdése ! Ha százaléksosan nézzük, nagy a "felár", de összegszerűen szvsz (csoró vagyok viszonylag) élhető és nem hiszem, hogy keserű szájíz marad utána. :)
-
Istvan2020
aktív tag
Pl. a Pcx-Ipon plusz pénzért megfrissiti a biost a többit nem tudom lehet e kérni,az Aqua tól is vásároltam már de ott nem volt külön opció a bios frissités kérésére vagy csak én nem láttam,vagy a megjegyzés rovatba kell lehet beírni.
De szerintem felesleges 3-as szériát venned egyből egy jó 2700 vagy X el is jól jársz,amit adnak hozzá hütőt nem rosszak de szerintem egy jobbat érdemes rá tenni főleg ha még piszkálni is akarod a procit. -
Istvan2020
aktív tag
Hello
Nekem Aorus B450 M van egy 1600@2600 társaságában, a vrm hütés nálam úgy alakul egy jól szellőző alap 35 fok terhelten nem láttam még 40 felett a terheltet játék alatt értem,aida stressz alatt néztem egyszer úgy,hogy a proci meg volt húzva 4ghz-ra akkor ment fel egyedül 52 fokra ami szerintem egyáltalán nem nevezhető soknak,a biosa egy nagy rakat sz.r az tuti,szerintem a legjobb és leg átláthatóbb biosa az Asusnak van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest