Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Istvan2020
üzenetére
"és kicseréled arra"
Hááát, nem tudom. Nem vagyok az a cserélgetős fajta. Mert akkor meg majd a nem tudok megszabadulni a ryzen 2xxxx-től.
Akkor már inkább várni kellene, míg megjelenik a 4-es, és akkor dönteni, hogy jobb-e annyival, mint a 3-as sorozat, és akkor venni. De nem lesz, mert akkor majd megint esni fog a 3xxx ára, és akkor fog ugyanannyiba kerülni, mint most a 2xxxx-ek, és akkor majd azért nem lesz érdemes 4-est venni, mert annyival nem jobb, mint amennyival többe kerül.
De ezen a gondolatmeneten haladva sose érdemes cserélni, mert évent jön ki újabb processzor, amihez fél évet kell várni, mire beáll hozzá a chipset, alaplap, de akkor már nemsokára megint újabb processzorgeneráció, ésatöbbi..
Tisztában vagyok vele, hogy nem azt kell megfizetni, hogy annyival jobb, hanem azt, hogy egy újabb generáció. 1600-ast is vehetnék, mert az is összehasonlíthatatlanul jobb, mint a mostani Ivy Brdige.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest