Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirkaloo
tag
válasz
strike19
üzenetére
Szerintem az egész konfig egy masszív overkill irodai munkára.
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
) Ez alapján úgy tűnik, hogy a Vega 8 iGPU valamivel jobb, mint az a 710-es GF. Mondjuk ajtótámasznak jó lesz az. 
Így olcsóbban jössz ki, mégis korszerű géped lesz, ami egyrészt megfelelő arra, amire használnád, másrészt a jövőben még tudnád fejleszteni. Ja, és igen, 8GB RAM elég.
Szerk.: Azt mutatta a gép, hogy ez volt az utolsó komment a topikban, én meg írok egy regényt, mikor már a többiek leírták...

-
Törzsúr
senior tag
válasz
strike19
üzenetére
Ez nem az a topik. De.
Össze lehet szerelni. Viszont CS-hez meg Wordhöz elég overkillnek érzem ezt a konstrukciót.
A tápból elég a 400W-os Be Quiet is. Processzorból a havi 1 videóvágás miatt nem azt venném, hanem egy 2400G-t amiben van elég erős IGP, a n710 vagymit pedig kihajítanám. Lapból a proci miatt a jelenleg elérhető X470 szériát vedd meg. (Úgy nem kell biost flashelgetni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
)