Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
Upgrade-eltem a b450i msi gaming plus itx lap bios-át. Mióta fent van az új verzió, bekapcsolás után kb. 1 perc v több, mire eljut a gép az MSI logóig. Utána ~10mp az asztal, de, az MSI logó nagyon késve jelenik meg.
Addig a monitorom képernyője villog-flashelget, bal felső sarokban "PC HDMI" felirat fel és eltűnik rengetegszer.
Az egész mizéria a frissítés óta van. Előtte bekapcs után kb. MSI logó, pár mp múlva asztal. Azóta meg perctől tovább tart eljutni a bios-ig is.
Én b...-tam el valamit, vagy szimplán kehes a bios?update előtt reseteltem az alap-bios beállításokat& update egy formázott USB stickről volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest